Kuupäev: 06. September 2014, kl 15.37
Vajutasin maru kiiresti klahvi ning tekst jäi pooleli. Ei oska ära ka kustutada, seega paraku kordan ennast.
Tere naiskad!
Järjekordne nädal möödas.
Mul hakkas jälle kiire aeg ning esimesel nädalal sain ka natukene kaalukest juurde. Eks võtab aega, kui keha uue reziimiga harjub. Lisaks lõi toitumise täiega sassi. Ma ei teagi mida sellega peale hakata. Söön hommikul 7-7:30 vahemikus, siis on lõuna 12 ajal ning kell 15 lõpetan tööpäeva ning suundun edasi kooli. Seal ma sooja sööki süüa ei saa. Sel nädalal olen piirdunud müslibatoonidega, puuviljadega ning veega. Teisipäeval läks käiku ka šokolaad (A). Kui õhtul 9 ajal koju jõuan, siis on kere ikka hele ning olen söönud. Minu kehale see aga ei sobi, et nii hilja söön ning siis hakkan kaal tõusma. Täielik ummiktee. 15 ajal ei jõua enam töö juures ruttu midagi süüa ka. Pessu kähku ja jooksen bussile. Algul küll plaanisin, et võtan kodujuustugi kaasa tomati-kurgiga, kui muud ei jõua, aga ei jõua sedagi sisse ahmida. Kiire söömine pole hea ka.. Ei teagi kohe mida peale hakata..?
meeielas88ginimel teemale vastuseks, et minul on praegu tomati ja kurgi vastu juba allergia. Kurki ei söö ma juba pikemat aega, tomatit olen ikka võtnud, aga juba käib suus ringi ning ei suuda enam seda süüa. Olen üritanud alternatiivi leida kõrvitsa ja marineeritud kurgi näol. Sama teema on pudruga. Mulle väga maitseb riisihelbe puder igasuguste kuivatatud puuviljade ja seemnetega, aga kui liiga palju saab, siis vägisi ka alla ei pressi. Juba helvestepaki nägemisest hakkab paha ning seemned ka peidan kõik kapi tagumisse nurka ära. Põhimõtteliselt terve suvi on saanud arbuusi süüa ning nüüd tunnen, et see hakkab ka juba vaikselt vastu. Eile ostsime jälle ning sõin ainult kaks tükki, sest üldse ei maitsenud enam. Tahaks juba midagi muud värskendavat.
Muidu olen ma ka kartuli söödik, mina ei suuda kuidagi sellest loobuda nagu paljud jätavad menüüst välja. Aga praegu on mul periood, kus olen nõus kõike muud sööma, ainult mitte kartulit.
Aga millegipärast magusa söömine ei hakka vastu
Olgu, pikk jutt, aitab küll nüüd!
Tere tulemast meie sekka Pipu!! Edukat kaalulangetamist sulle!
Jagage oma mõtteid. Mis on teile kõige raskem kaalualandamis protsessi käigus? Millest ei suuda loobuda? Milliseid asju on raske oma elustiiliga ühildada jne? Öeldakse ikka, et kui raske on, siis räägi kõik südamelt ära ning hakkab kergem. Mine tea, vb kellegi nõuanne aitab ka palju kaasa.
Ahjaaa.. Meie tark
TABEL!
Vastupidamist!