Kuupäev: 18. May 2015, kl 09.35
Tere minu poolt ka
Mina siis olen taas jooksulainel. Eelmisel nädalal sai läbitud Tartu maratonil jooksul 23 km, sel nädalavahetusel Harku järve jooks ja Tartu Kevadjooks.
Kuigi kaalule hetkel nagu mõju ei ole, olen täiesti kaaluseisakus, aga ma ei lase ennast eriti häirida. Enesetunne on hea ja kui vaadata ka jooksudel tehtud pilte, siis võrreldes eelmise kevadega on keha proportsioonid oluliselt muutunud. Tundub küll, et väike kängurukõht jääb mulle ette, see küll tõmbub tagasi, aga siiski, eks kaks rasedust ja ülekaal on oma jälje jätnud.
Samas alla ma anda ei taha, ja kui ma ka päris igal ajal siia ei jõua, siis käin ikka vaatamas. Sama siin, et tööl on olnud väga kiire; hetkel oleme ette võtmas ka elukohavahetuse ja kolimise - ja seoses sellega on tegemisi ja asjaajamisi palju.
Tahvelarvutite kasutajad - tõmmake endale Google Drive äpp - see on olemas androidile; iOSile ja Wondowsile. Proovige selle kaudu andmeid sisestada. Jah ta on natuke tõlikas, aga peaks hakkama saama. Mul oli tahvliga see lugu, et ma ei saanud kirjutada küll numbrit õigesse lahtrisse vaid tuli oma lahter, kuhu number sisestada ära valida ja siis lisada ülevalt valemi realt - võite proovida, kui tülikas ei ole.
Usutavasti püüame ikka edasi ja kui mõnigi aktivist siisa jääb, siis püüdleme edasi - tahaks ikka -10 kg veel maha saada
.