Kuupäev: 12. March 2016, kl 08.56
Nonii, võtan siis ka lõpuks sõna. Endomondos juba figureerin aga siin ei saa sõnagi lausutud.
2015a lisandus mu kehale +8kg. Tegelikkuses olin juba enne pisut pehme ja üleliigseid kilogramme kokku kuskil (10-)12kg. Praegu esimeseks eesmärgiks on hüvastijätt esmase kaheksa ülekiloga. Seejärel sooviks jõuda oma soovkaalu ning kaotada oma elust jäädavalt veel 4kg. Soovkaalu soovin saavutada ikka sedasi, et keha on füüsilselt ka heas vormis, mitte et kaalun vähe aga keharasva% on kõrge, lihast praktiliselt pole ning keha ise lodev.
Nümbritest:
6. jaanuar 2015 - 64 kg
1. jaanuar 2016 - 72,6 kg
11. märts 2016 - 70,3 kg
Esmane eesmärk: 64kg juuni alguseks.
Siiani on läinud tee väga vaevaliselt. Esialgu ei kadunud üldse kilod ja oli pidev jo-jo efekt. 4 päeva kaal vähenes ('la 72,1->71,9->71,4) ja siis üleöö taas kõrgem (71,4 -> 72,5)- ring algas uuesti. Alla 71 on kaks korda juhuslikult läinud (70,9) aga kohe järgmine päev meeletu tõus, seega tõenäoliselt vedeliku puudusest vms.
Nii madalat numbrit, kui eile hommikul, ma veel näinud polnudki

Olen üpris veendunud, et eks ta uuesti nüüd kõrgeks viskab, sest mitu päeva on languses olnud. Aga väga väga loodan, et kaalul number 72 enam kunagi ei näe.
Ainus trenn mida teen, on vankriga jalutamas käimine. Kodus ise trennitegija ei ole ja kuskile praegu minna ei saa, sest ajagraafikuga ei mängi veel välja (lapsele hoidja+ lapse söögiajad+ sobilik trenn kuskil lähedal spordisaalis). Looda
Söömissööte esineb ka tihti, enamasti ikka siis, kui öö on poolikuks jäänud.
Mul väga isutab teist päeva pähklite- päevalilleseemnete järgi. Eile siis "normi"piires sõin aga ikkagi isu ära ei kadunud. Mõtlesin, et täna söön nii kuidas tahan (peaasi, et šokolaadi järgi käsi ei haaraks), äkki ikka keha ise üritab märku anda, et pähklitest-seemnetest saadavaid rasvu on vähe? Hirmsad kaloripommid on need küll, seega homme või hiljemalt esmaspäeval kajastub see ka mu kaalul ..