Kuupäev: 23. March 2021, kl 11.27
Tere!
Tänan kõiki toetuse eest!
Tubli kaalulangus Marfatar! Kas enesetunne on muidu hea teie perel?
Pean vist ära rääkima, mis mind tohutult häirib ning emotsionaalselt sööma ja paraku ka jooma ajab, ehk hakkab kergem ,aga ehk pean siiski perearstile helistama ning nõu pidama...
Ühesõnaga,lugu järgmine... Elan korterelamus, kus meie kohal on noor pere, kes üle nädalavahetuse pidu peab ja on üsna lärmakad, muusika kohalt saime mitu korda politsei kutsudes jaole, ja eks elu tahab elamist, häirib ikka, no mis teha, kogu aeg ju politseid ei kutsu, aga palju häirivam on paraku nende väiksem 4 aastane poisslaps, kellel on pere enda jutu järgi diagnoositud hüperaktiivne autism. Ja häirib siinjuures mind see, et laps alustab oma väljaelamist , loe trampimist õhtul pärast kl 21, tihti alustab 21.30 ja hiljem, aga kuna meie pere on harjunud varajaste ärkamistega , kuna läheme 8-ks tööle, siis oleme õhtul 21 paiku juba nii väsinud, et tahaks voodisse minna, ehk natuke enne veel ühiselt päevastest tegemistest vestelda või telerit vaadata (läbin hetkel õhtuti ka raamatupidamiskursust, mis lõpeb 20.15 ja enne kursust ei pruugi veel jõuda perega vestelda), siis isegi kui päev on korda läinud igas mõttes, siis magama sellise müraga on võimatu jääda, eile oli kell 22.30 kui laps ikka veel trampis, ja tema jalg pole mitte kerge, see rikkus minu magamajäämise täiesti ära ja vot siinkohal tulebki mängu alkohol ja krõpsud, millele suudan päev otsa ei öelda , aga niipea kui ülevalt trampimine või ka voodil meeleheitlik hüppamine pihta hakkab, on minu närvid tuksis ja uni rikutud. Õnneks viiakse laps üle nädalavahetuste ära, aga siis toimub üleval ju jälle nende pidu ja suitsetamas käivad nii palju, et kogu aeg pean aknad kinni hoidma, kuna olen astmaatik, õhutan väga palju tube ja magan lahtise aknaga. Ja üldse, aru ma ei saa, miks ei maga laps sellisel ajal, ta on ju veel väike, ja vajab režiimi, eriti veel kui selline haigus on diagnoositud. Päevad, mil olen kodus, on hommikuti õnneks vaikus, aga lõunast hakkab mürgel pihta, olen kodust palju nö põgenenud, et rahu saada, aga vahel on vajadus vaikuse ja puhkuse järele...
Andke andeks, kui väga tülitasin teid, ahjaa, palderjani ma ei kannata, seepärast olen õhtuti natuke alkot võtnud , et magama paremini jääda, üdini vale käitumine, tean, seepärast mõtlesingi, et ehk peaksin perearsti poole pöörduma, et mitte läbi põleda ja alkoholi veel iga päev ei tarbi, aga tunne on ,nagu oleks juba alkohoolik. Peaaegu iga õhtu kannan ka kõrvatroppe, kuid isegi sealt kostub läbi paraku...ja valutavatest kõrvadest seeläbi õldse ei räägigi
Ja lisaks on tavamured nagu meil kõigil töö, laste ja tervise pärast, selline on minu lugu.
Lõpetuseks tahan öelda, et olen alati olnud optimist, aga antud ülemised naabrid on suutnud meie pererahu ja ka 2 korrust kõrgema pererahu rikkuda.
Olgu, aitab vingumisest, õnneks olete teie mul olemas ja olen elus nii palju läbinud, et oskan ka kõige väiksemas asjas positiivsust märgata, mis edasi ikkagi aitab, ainult et kartusest iga õhtuse triangli ees tahaksin üle saada,ja pererahu tagasi saada.
Aga seniks soovin kõigile ilusat päeva, minge nautige võimaluse korral ilusat ilma, mina lähen seda kohe tegema, aitäh, et olete olemas!