mul just paar nädalat tagasi oli emal sünnipäev kus oli söögiks ainult Narva kohvikust tellitud kringlid. Tervislikku valikut ei olnud võimalik teha
Aga samas ei olnud üldse raske peol olla, nautisin vabalt ja ei pidanud ennast tagasi hoidma
Väga head kringlid on seal ikka.
Ja ette tellides valmistavad õigeks kellaajaks ja saad sooja kringli - sekundiga on auto seda lõhna täis ja ohhhh.. ma ilmselt võtan nädalavahetusel 100 kg juurde 

Nüüd on vahe-eesmärgini ainult 0,6kg- see oleks mulle super sünnipäevakink ja peaks nädalaga saavutatav number olema 

Ma ei tea, miks ma arvasin, et sünnipäeva nädalal on võimalik kaalu langetada?! Iga päev oli mõne sõbra või naabriga tähistamine, ikka ampsad siit ja sealt. Kui see trall möödus, algasid päevad ja keha läks paiste nagu õhupall.
Vähemalt ostsin uued retud- peab need spordiklubisse tähistama viima. 
, see annab küll hea tõuke, te olete nii tublid olnud!
Aitäh teile selle eest! 

Selleks ajaks tahan vähemalt 5kg alla saada. Seega järgmised nädalad teen jälle oma liha/kana/kala+köögiviljad dieeti. Alkoholile kindel ei, snäkkimisest rääkimata. Jõudu-jaksu kõigile, me saame sellega hakkama!! 
Veel 8 minna, täpselt poole peal 

Krt küll, kuidagi peab ree peal püsima, ma ei tea, miks see nii raskeks on tehtud 

Kevadel olin samas seisus. Aprilli lõpus kolisin mehe juurest välja ja esimesed paar nädalat tegelesin igapäevaselt enesehävitamisega, st iga päev vein, majoneesiga salat, koogid jms sodi. Siis tuli õnneks mõistus koju tagasi ja olen sellest ajast kokku 7 kilo kaotanud.

et siis mehe koera sain ka lahku minekuga endale
süda ei lubanud jällegi temale jätta, ikkagi oma beebi. Nüüd olengi crazy dog lady staatuses
Staatus seegi....
) ja puhkamisele ning liikumisele enamuse ajast pühendada.
Saab mõtted muule viia ja uusi väljavaateid proovida. Natuke südamevärinat ka ikka vahepea
Sõbrad samuti toeks kõik.
Ega langenud ka
Septembrist olen tagasi ja siis teeme kilodele säru!

Olen puhkuselt tagasi ja sisestasin oma numbrid ka tabelisse. Pea 4kg juures... ma ei hakka siin heietama, et kuidas see küll juhtuda sai, sest küll mina juba tean, kuidas.

Olen puhkuselt tagasi ja sisestasin
Nii juhtus minul paar nädalat tagasi. Reisile minnes pakkisin kaasa mõned riided, mis olid jälle parajaks saanud. Kui nende kasutuskord puhkuse lõpu poole kätte jõudis, siis selgus, et nad olid nii kokku tõmbunud, et paremal juhul pigistasid, halvemal juhul ei mahtunud enam jälle selga