Kuupäev: 01. April 2011, kl 17.14
Mina lapsepõlves olin normaalkaalus, polnud kaaluga mingeid probleem.Probleemid hakkasid kuskil 10 aastat tagasi, kui olin oma esimeses suhtes ja hakkasin võtma beebipille.Algul mina muidugi ei teinud sellest välja, aga ema ütles mulle koguaeg, et lõpeta nende võtmine ära või küsi arsti käest teisi, et ma lähen koguaeg paksemaks.Võtsin neid 2 aastat ja juurde võtsin selle ajaga 20 kilo.Arstid muidugi ütlevad, et selline asi pole võimalik, aga ma sõin sama tavaliselt edasi nagu ennegi, et millepärast need kilod juurde tulid siis?! Kui lahku läksime, siis ma ei hakanud kaalu jälgima, lihtsalt olin. Ja kui ma nüüd 5 aastat tagasi oma lapse isaga kokku saime, siis peale seda olen paisunud aina suuremaks.2,5 aastat tagasi jäin rasedaks ka, selle ajaga võtsin veel oma 20 kilo juurde. Minu tipp kaal on olnud 125 kg ja see peale sünnitust, nii, et ma vahepeal olen ikka suutnud midagi alla ka võtta

Eks perega ongi natuke raskem üksi kaalujälgida, ma küll söön seda sama toitu, mis perele teen, aga ikka pead hoidma ennast! Vot selline on minu paisumis lugu