Kuupäev: 08. April 2012, kl 16.56
Tere taas ja kauneid pühi kõigile
Mul on ilmselt mingi kevadväsimus või midagi taolist, et ei oska enam arvutada. Kirjutasin kaalu ära ja jooksin taas bussile, et tööle minna. Tänan Foxlife, et parandasid arvestuse ära. Usun mõistvat sind Foxlife ja tean ka, et see läheb üle. Sa veel särad meil siin ja oled endaga väga rahul.
Mar11, sul väikesed eesmärgid silme ees ja siht selge. Usun, et suudad neid ka sel nädalal kenasti täita.
Mina ikka kaldun selle toortoid poole. Uurin veel seda asja ja esialgu püüan minna üle ja jääda taimetoidule.Täna proovisin liha ja masõin veidike. Ma ei tundnud mingit naudingut ja usun, et suudan lihast täitsa loobuda. Esialgu jätan muna,kitsepiimatooted sisse ja siis näis mis saab. Otsisin täna internetist taimetoitude retsepte ja hakkan neid siis vaaritama. Midagi peab muutma ja asjaga edasi minema.
Minul on juba kõik aknalauad täis potsikuid. Kuna meil on majas võrdlemisi jahe siis ülesse on tõusnud vaid kurk, salvei,porru ja basiilik. Ehk varsti tulevad ka teised. Redis on ka maas aga kas sealt midagi saan ei tea. Roheline sibul on ka purgis aknapeal kasvamas ja imekena juba. Idandid muidugi on juba ammu ja neid ma söön iga päev.
Ok. Tehke oma näpud ka mullaseks. Kena kevadeootust. Järgmisel nädalal juba tuleb