Kuupäev: 28. September 2011, kl 13.18
Ega mina ka rattasõitu ei fänna, see sadulas istumine ja sundasend pole minu jaoks.
Kui nüüd maailmas ringi vaadata ja tuntud inimeste (loe: kaunite ja vormis naiste) söömisharjumusi vaadata, siis enamus neist ei tarbi suhkrut ja valget jahu. Karm tõsiasi. Ja see toimib. Meiesugused ei tohiks üldse küpsetada jne (mida mina väga armastan teha, kuid siis ei suuda näppe eemal ka hoida
)
Töölt koju jõudes igasugu silma jäävate asjade suhu jõudmine on ka mulle tuttav teema
. Abiks on olnud:
1.Õhtune jooks, mille tõttu ei saa enne süüa (ja pärast ei taha); sel juhul püüan töö juures kl 16 paiku kerge eine võtta, et nälg suureks ei läheks.
2. Toit eelmisel päeval valmis ja kiirelt sooja
3. Kiire ja kerge salat õhtuks
4. Palju tegevusi ja söömine ununeb
Üldiselt olen juba harjunud õhtul sööma 18-19 paiku ja pärast enam ei. Magama on nõnda väga hea minna
Ajuti äratab nälg mind küll ülesse juba 5 paiku
, Seda magusam on hommikueine.
Mis seal salata, tuleb ette päevi, mil ma langen taas söömissööstude kätte ja ei mõtlegi, kas mul kõht üldse tühi on.
Sõprade pealt võin öelda, et need, kes söövad väga kindlatel kellaaegadel pole kaaluprobleeme (söövad kõike ja magusat jne, muidugi mitte arutult). Arvan, et see kellaaja värk toimiks ka. Kuigi minu lõuna on küll libisev. Vahepeal 13 vahepeal 15. Vahepalasid söön küll.
Arvan, et söön siiski alla normi. Ma ei pane õhtseid sööke siia kirja ka. Ei viitsi arvutis siblida enam. Enam-vähem juba peas, mida ja kui palju võin süüa. Nüüd suurendasin kalorinormi 1500le (enne miski 1290). Vaatame, mis juhtub. Nädalavahetusel ei arvesta üldse. Headel päevadel kõik ok, halbadel (külalised, peod jne) on endal ka halb olla
Vaatame siis, mis juhtuma hakkab. Loodame parimat! Neljane punt täitsa paras ja tore. Need megasuured duellid lagunevad tavaliselt kohe ja järele jäävad visamad. Suhelda ka hea neljakesi
No nii, pikk jutt sai