Teisipäeval sai ka kerge tantsutrenn tehtud, mis eriti seekord ei kulutanud miskit..
Laupäeval on juubelile minek ja ennem seda loodan veel suusavõistlustel kilod "ette maha sõita", pidus püüan ka kindlasti kõvasti rõhku tantsimisele, mitte söömisele panna, no peavad ju siis lõpuks minema ka need kilokesed..
. Jahh, aga ennem kõike seda on ju homne kaalumise hommik, sest reede ju
Edu teile kõigile ja positiivsust, isegi, kui seekord plussi jääte!
minu täna hommikune kaal oli 61,4.ise oöen päris rahul ja tuju on super hea 
. edu teilegi.

Midagi ikka. Tean, et eelmise nädala haigus ja mitte trennis käimine tõi kõva plussi, seega olen rahul. Homme suusatama, õhtul küll külla, aga perenaine on õnneks kõva igasuguste asjade sissetegija, seega loodan veeta õhtu hoidiste peal
Aga järgmine nädal tuleb kindalsti parem kui see 
Tänud teile osalemast, sest kui poleks siin teid, siis poleks ka mind
Nt. polnud minu jaoks mingi probleem olnud ühe õhtu jooksul süüa terve pannitäis praekartuleid, juurde pool pudelit veini ja peale veel tahvel šokolaadi. Nüüd juba vaidlen endale eelnevalt öeldu suhtes vastu, et toiduvalik ja valmistamise viisid on ka ikka oluliselt tervislikumaks läinud
Samas pean ütlema, et kõht on mul koguaeg täis ka nüüd, lihtsalt tuleb jälgida, et mida süüa, sest osa toitaineid täidavad oluliselt paremini kõhtu. Edu teile kõigile ja väike lisagramm pole hullu midagi, sest täna on jälle uus päev ja uus nädal ja ainult meie enese kätes on seda muuta selles suunas, kuhu soovime
see lause oli eelkõige mulle endale mõeldud
sest ma PEAN TRENNI MINEMA!!!

2.nädala tabel, kuigi puudu veel Loona, kadri9188, darkness, kakuke36, kiidukukk (lisan kui andmed annate). 2.nädala järgi on kõige tublim vähendaja endiselt girlygirl, kuid kõigil on selline spurt olnud! Ilusat lumist nädalavahetust!
Olen rajalt väga kaugele kukkunud
Tänasest alustan maggi dieeti, teen nii kaua kuni tunnen et olen taas rajal
Lisaks võtan ette suitsu maha jätmise JÄLLE...
) Ja siis on homme heaolu garanteeritud! Edu!
Teen parem tassi kakaod.
. Üheks uueks lemmikuks on endatehtud salat, mis koosneb porrust, konservubadest, singist, paarist suurest õunast ja sortsust kõige lahjemast majoneesist (Felix Kerge). Väga maitsev ja mahlane 
Ma sellega tahaksingi just teistele öelda, et ikka ISE teeme me oma otsused, mida sööme, kuipalju ja kas ennast ka liigutame- kõik see on vaid meie enda tahte ja soovi küsimus. Mitte keegi ju ei sunni meid millekski, mida me ise ei taha, onju! Mulle ka annab tohutult jõudu see duellitamine siin ja ka teiste kogemuste lugemine ja nõuanded. Ega ma ka vist sügisest alates muidu n.ö üksi poleks jaksanud -4 kg maha saada. Alustasin teise duelliga 15.09 ja sellest alates siis olen nüüd saanud maha juba -4, kuid ees on veel kapriissed 6 kg, mis kohe kuidagi minust lahti ei taha lasta..aga ega ma ka järgi ei anna. Väga meeldiv on juba siit-sealt kuulda komplimente minu parema väljanägemise teemal
See annabki juurde tohutult jõudu ja energiat ikka edasi püüdlema, oma suure eesmärgi poole! Olge siis vaprad ja ilusad, reedel jälle kaalume, loodan, et siis tuleb juba rohkem positiivset tagasisidet!

pool päeva pidasin vastu ja siis mõtlesin et toitumispäevik ju toimib, ma tean et toimib......alles kolm kuud tagasi kaalusin tänu päeviku täitmisele 61,.....kg......Niisiis leidsin jõu endas uuesti ausalt kõik üles märkida (eks näis kauaks
) Ja suitsust loobun ka loodetavasti homsest, alles täna soetasin plaastrid