Kuupäev: 20. January 2012, kl 11.09
Tere kaasvõitlejad,
uskumatu, ma juba 18 päeva kaalu jälginud - poleks seda endast uskunud ja usun, et kõiges on "süüdi" see duelliga liitumine - pole ju võimalik lihtsalt pooleli jätta

Tänud teile osalemast, sest kui poleks siin teid, siis poleks ka mind
Kaal siis täna 61,7, maha seega läinud 800g - olen rahul, kuna ma tõesti ei liiguta end üldse, söön, kuidas jumal juhatab ja toitumist tasakaalu ei aja - ainult kaloreid jälgin, et oleks enam-vähem normi piires. See näitab vaid seda, et kui enne KA kaal ainult tõusis, siis järelikult panin ikka kogustega täiega puusse

Nt. polnud minu jaoks mingi probleem olnud ühe õhtu jooksul süüa terve pannitäis praekartuleid, juurde pool pudelit veini ja peale veel tahvel šokolaadi. Nüüd juba vaidlen endale eelnevalt öeldu suhtes vastu, et toiduvalik ja valmistamise viisid on ka ikka oluliselt tervislikumaks läinud

Samas pean ütlema, et kõht on mul koguaeg täis ka nüüd, lihtsalt tuleb jälgida, et mida süüa, sest osa toitaineid täidavad oluliselt paremini kõhtu. Edu teile kõigile ja väike lisagramm pole hullu midagi, sest täna on jälle uus päev ja uus nädal ja ainult meie enese kätes on seda muuta selles suunas, kuhu soovime

see lause oli eelkõige mulle endale mõeldud

sest ma PEAN TRENNI MINEMA!!!