Osalen ka pühapäeval Tallinnas poolmaratoni distantsil 

Nii et võib täitsa rahule jääda.
Olen püüdnud oma kaalu alla saada nii dieetidega kui ka mis iganes asjadega kuid järelduse olen teinud et regulaarne söömine (seal juures jälgida mida süüa) ja sama regulaarne liikumine (nagu hommikul iga päev kell 7 koeraga jalutamine ja seda pool tundi) ning millal süüa ( peale kella 19:00 enam ei söö ehk siis kolm tundi enne magama minekut) langetasid viimati minu kaalu ühes kuus 4 kilo
Nüüd olen ostnud endale ka kaks drenasööri ja paar komplekti aeroobse treeninguga. Kuna pidevalt vaatan telerist saadet "Kõige suurem kaalu kaotaja" siis olen aru saanud et ei ole mingi probleem jõuluteks oma liigsetest kilodest lahti saada.
Ah jaa loodan et imetamine mind selle juures väga ei pidurda.
Nimelt mul on kodus üks piiga kes kohe kohe saab 5 kuuseks ja siis üks 3 aastane ja siis .... ühesõnaga on mul oma lapsi 6 ning üks lapsendatud laps ka ehk siis kokku on mul neid 7 
Algus ei ole kõige parem aga hea, et niigi läks
95,7 ehk nulliring.
Algkaal on 73,9kg

.
. Kui minuti jooksen või isegi ainult sörgin, siis on hing paelaga kaelas... Samas 6-7 km/h kiirkõndi kõrge pulsiga võin kasvõi hommikust õhtuni teha ilma pausideta nii et võhma peaks ju olema? Kas on tõesti võimalik, et osadele inimestele on jooksmine kuidagi anatoomiliselt vastunäidustatud? Või on minu jooksutehnika nii totaalselt vale? 

Oiiii, aga jalad, eriti põlved on täna niiiiiii valusad, te ei kujuta ettegi!
), aga kindlasti teinekordki eks! sa olid tõeliselt tubli! 

. Plaanis on hakata käima ka mingis trennis. Üksi nagu väga ei tahaks minna...niiet kui keegi tahab võib minuga ühineda 
.
nädalavahetused möödusid ? Mina olen natuke reedese kaalu pärast mures. Nädalavaetusel olin pikalt ratastel ( kahjuks auto ratastel) vee joomine oli olematu ja lisaks toitusin palju võileibadest. Tean omast käest, et ma ei tohiks valget saia üldse süüa, see mõjub laastavalt minu kaalunumbrile. Aga no mis sa teed, loll pea on kehale suureks nuhtluseks. Ja liikumisega olen ka endale kõvasti võlgu. Kuidagi ei suuda sellesse lapse uude kooliaaastasse sisse elada, käin pea laiali otsas ringi ja päevad lihtsalt kaovad kätte ära. Õhtuks olen nii väsinud, et mõte rattaga sõitma minemisest tundub lausa vastik. Lisaks on väljas pime ja külm jne. Loll kes vabandust ei leia
Loodan, et varsti loksub kõik jälle paika.

kui see vaid kergem oleks
uh, ma loodan, et seal palju hõrgutisi pole
kiusatuse vältimiseks lähen ma autoga, siis ei saa veini juua 
, kus kaalume esmaspäeval, siis ei saa ma ennast nädalavahetusel lõdvaks lasta - nii et siin üks hea nipp kõigile nädalavahetustel patustamisega kimpus olijatele - duellitage ka esmaspäeviti