Kuupäev: 20. October 2012, kl 12.49
To Vinnipeg!
Küsisid minu varasema kaalu kohta.Panen siis oma loo kirja.
Kui olin teismeline siis olin ilus ja sale,kaalusin vahemikus 55-58kg(tegin koolis kergejõustiku ja käisin ujumas).Kahekümnendate alguses võtsin korralikult juurde.Ostsin omale auto ja jala käimisi jäi vähemaks.Sokolaadihull olen elu aeg olnud.Lõpuks näitas kaal 71kg.Siis tegin pattu ja põhimõtteliselt näljutasin ennast-sõin siis,kui ikka juba päris surm silme ees oli.Sain kaalu tagasi 60kg peale.Märkamatult tuli juurde 4-5kg,siis jäin lapse ootele.Võtsin juurde 28kg
Sellest on nüüdseks möödas pea kuus aastat aga pooled raseduskilod on ikka veel seljas.Rasedusega juurde tulnud kilodele ei pidanud vastu minu põlved ja selg(hakkasid pidevalt valu tegema).Selg on mul juba lapsest saati tegelt haige(radikuliit).Joosta/hüpata ma enam ei saa spordi eesmärgil kunagi

,arsti diagnoos!Ainukesed sportimisalad,mida teha võin on kõndimine ja ujumine.
Kaaluabiga liitusin,et proovida,kas mul tõesti siis pole enam iseloomu,et vähekenegi parem välja näha
Seadsin siia tabelisse proovi mõttes mingi kaalu,mida alla võtta.Soovkaal see veel ei olnud.Tahtsin lihtsalt näha,kas suudan..ja paistab,et suutsin ja proovin edasi,kuni saan kätte 62kg(soovkaal),siis proovin säilitada.
Kaaluabis avastasin,et see kõik,mida ma enne suhu panin oli ikka mega kalori kogus.Poleks elu sees uskunudki,et ületan päevanorme ligi 3 kordselt.Nüüd ikka kaalun korralikult iga päev oma söögid ära.Tööle võtan ka kaasa kaalutud portsjonid,et ei tekiks kiusatust!Ostsin selleks puhuks omale ilusa kohvrikese ,kuhu hommiku ja lõunasöök ilusti ära mahuvad(mõlemad söön töö juures).

Töölaua all seisab nüüd limpsi pudeli asemel veepudel
Saavutasin reedeks omale püstitatud eesmärgi(suudan või ei suuda) ja olen rahul kaaluga aga mitte oma füüsisega.Kõht on suur rasvapall(vööümbermõõt on 90cm). Jalad täis tselluliiti,kätelihaseid pole ollagi(ei jaksa poest kottigi käes koju tassida).Ainukeseks sportimisvõimaluseks on jalutamine(kiirkõnd)aga selliste ilmadega nagu väga välja ei kutsu.Spordiklubis ujumas/vesiaeroobikas käimiseks pole materjaalset võimalust.Kodus kõhulihaseid kuivalt vorpida ei viitsi.Kuni uue aastani tegelen nüüd kaalulangetamisega kaloreid jälgides ja kevadel võtan eesmärgiks ennast ikkagi liigutama hakata värskes õhus.
Püstitasin omale siin uue eesmärgi-aasta lõpuks saavutada oma soovkaal 62,8kg.Siis säilitan