Kuupäev: 04. November 2012, kl 12.18
Tere!
Kõigepealt vabandused, et pole õigeks ajaks kaalunäitu edastanud- nii kiire on olnud lihtsalt..

aga siin see on: 66,6 (-0,8)

, jälle põhjust pisutki rõõmustada, sain jälle sellest nädalast ennast trennis liigutama hakata...

Täna plaanis keha uuesti pisikese jooksuringiga taas harjutama hakata.
Vinnipegile selgituseks selle aasta aegse kaalulangetamisega: minu kaal pole seepärast nii totaalselt kukkunud võrreldes eelmise aastaga, et alustasin ju suht väikesest ülekaalust (mis tegelikult minu pikkuse juures loetakse veel normaalkaaluks

),ja ma ei ole siinse keskkonnaga ka liitunud, st ei täida regulaarselt toidupäevikut, sest pole selleks lihtsalt aega, aga olen siiski rahul, et -4 on enam-vähem stabiilselt langenud, kuigi jah, väikeste siksakkidega, aga siiski. 70-t pole ma tõesti enam aasta aega kaalul ees näinud.

Loomulikult on minulgi oma nõrkused, mis mu kahjuks räägivad, need on magus (eriti suhkur mu kohvi sees ja šokolaad

)ja kindlasti ka jahutooted (eriti jahukastmed)(v.a sai, seda ma niikuinii ei söö), vot nendest on väga raske hoiduda, sest kuiva kartulit ma pole nõus küll sööma. Salateid, eriti toorsalateid ma armastan väga, kuid praegusel aastaajal pole aiast enam värsket saada ja on veidi keerukam toime tulla. Muidugi teen kättesaadavatest asjadest ikka, nagu ntks porgand, kaalikas, kapsas vms.., aga see pole ikka päris see.. või on? Aga head ja kasulikud nipid teiste poolt on alati teretulnud!

Edu teile kõigile, olete olnud tublid!!
Toimetatud 1 kord(a). Viimati anny22 04.11.2012 12.19.