Kuupäev: 13. November 2012, kl 22.23
Kulla Siux

, kõik mu kaotatud kilod on raske töö vili. Midagi pole kergelt läinud! Ma küll kaotan "titekilosid", aga laps on juba 7 kuune ja võib vist juba öelda, et kõik see rasedusega tulnud liigne kaal on ka rasvaks ära ladestunud. Kuigi teile võib tunduda, et mul läheb kõik ludinal, siis kinnitan, et mina ei ole seda tüüpi, kellel titekilod pealt ära sulavad. Ma olen täpselt seda tüüpi, et nii kui natuke rohkem söön, siis kohe kaal ka mühinal tuleb.
Praegu söön toitumiskava järgi 4 korda päevas (toitumiskava on nii peen nimi, tegelikult ju söön täiesti tavalist tervislikku toitu). Praeguseks olen juba harjunud, et söögikordade vahepeal ei tohi midagi näksida, aga õhtuti on ikka magusaisu. Ja kuna ma päeva jooksul oma kaloreid alati täis ei jõua süüa, siis sööngi õhtul lusikaga mett. Täna panin 34 grammi mett nahka, njamm, nii hea.
Ma võtsin endale eesmärgi ja hoian sellest kinni. Vahest libastun, kuid kohe ajan ennast jälle püsti. Märgin üles kõik mis suhu pistan ja grammi täpsusega.
Kõige tähtsam on ise ennast kokku võtta! Mitte keegi teine ei saa kaalu sinu eest langetada. Ja tuleb aru saada, et tulemus ei ole 1 nädalaga käes! Ennast tuleb pikaks ajaks kokku võtta. Kui esimesel nädalal läheb kilo ja teisel kilo ja kolmandal nädalal äkki on seisak või tuleb hoopis kaalu juurde, siis ei tohi käega lüüa. Uskuge mind, see ei ole kerge, aga kui suudan mina, suudate ka teie!