Kuupäev: 25. November 2012, kl 20.43
Mina hakkasin Elevit'i tablette võtma mõned kuud enne seda, kui oli plaan rasedaks jääda (kevadel hakkasin võtma, suvel jäin rasedaks). Sain Eleviti võtta väga vähe aega, päris täpselt ei mäleta, aga vist oli 9 päeva. Elevitis on nii palju foolhapet, et mul läks sellest süda pahaks. Võtsin tableti igal hommikul ja kui tööle jõudsin, siis umbes kella 10 ajal läks süda nii pahaks ja oksendasin. Esimesed paar päeva ei saanud aru mis toimub, no tõesti, haige ei ole, viirust ei ole ja muudkui oksendan. Ja kui siis taipasin, ühe päeva tegin veel "prooviks" ja siis lõpetasin Eleviti.
Vahetasin selle teiste tablettide vastu, hetkel nime ei mäleta, spetsiaalselt rasedatele mõeldud, aga foolhapet on väiksem kogus.
Hormoonidest - mul on hormoonspiraal kord olnud ja 2 nädala pärast panen uue. Mulle sobis hästi, ei täheldanud endal füüsilisi ega emotsionaalseid muutusi. Pigem kaldun ikka arvama, et oleneb inimesest ja kui palju ikka söömist piiratakse. Ja samas kardan väga, et seekord tuleb ka mul 10 kilone kaalutõus.
Loodan, et mitte, aga kunagi ei tea ju.
Hetkel rohkem aega kirjutada poilegi, aga tahtsin selle hormooni ja foolhappe kohta lihtsalt arvamust avaldada. Kell saab kohe 9, mul juba uneaeg!
Olge tublid!