Kuupäev: 11. November 2012, kl 02.19
Äärmiselt kurb on lugeda, et kohe mitu loobujat .... Mis küll võiks aidata teil motivatsiooni leida ?
Kas mõte sellest , et praegu loobudes võib juhtuda, et ka täna hästi istuvad püksid võivad jõulde ajal kitsaks jääda ?
Või hoopis mõte sellest , et see kostüüm, mis kapis "koitab" , võiks jõulude ajal vanemate juurde minnes juba selga mahtuda ?
Kas mõtlete, et ahhh lasen selle kiire aja praegu mööda ja alustan uuel aastal uuelt lehelt , puhanu ja motiveerituna ? Vale vastus. Uuel aastal alustate veel suuremas masenduses, sest siis võibolla olete paar kolm kilo hoopis suurema numbriga.
Kui täna pingutate kasvõi natukene ja tuleb juurde "ka väheke" , siis mütsi nurka visates... uskuge mind ! tuleb rohkem juurde. Võtke märkmik. Liitke iga nädal sinna 200, 300, jõulunädalal 500 .... vaadake mis numbri te kokku saate ,... nt. mõneks enda jaoks oluliseks kuupäevaks. Kui jõuate olulise kuupäevani, siis hakake sealt nädalaid tagasi lugema. Mõelge kui palju te selleks oluliseks ajaks tahaksite kaaluda ja sellest tehke järeldus , et millal te peaksite ennast kokku võtma ja milla siis uuesti alustama. Tõenäoliselt selgub et alustama peaks juba -eile. Aga kui eile ei alustanud, siis alustage täna. Ei ole mõtet unistada sellistest miinusnumbritest nagu meie esilangetajatel õnnestub. Kõigile ei ole lihtsalt antud seda rõõmu. Leppige sellega, et ju siis teie ei kuulu nende "õnnelike "hulka. Mina ka ei kuulu. Aga ma lepin sellega ja olen otsustanud, et ma pusin edasi. Ka tasapisi on võimalik jõuda eesmärgini. Midagi pole parata, kui ma ei jaksa maratoni joosta , siis ma kõnnin selle läbi. Peamine on jõuda finishisse ! Kulugu selleks või mitu aastat