Nii kaua (aastaid juba) pole kaalul sellist numbrit näinud.

pealegi on trenni poolest hullumeelne nädal olnud, iga päev olen hullu kardiot teinud ja lihast pealekauba, hea et üldse kaalu kinni ei tōmmanud. Säärelihased olid eile-üleeile nii valusad, et trepist komberdasin alla nagu oleks 90, täna on tunne juba enamvähem. Järgmiseks nädalaks on keha ehk juba suurema koormusega harjunud ja siis läheb see parema vormi ehitamine libedamalt
Uus lootus tärkab koos kevadega! Täna kaalusin täpipealt 67. Kuigi see pole ehk päris adekvaatne nr, sest eile oli nii kiire, et sõin alla BAV, käisin massaažis ja koguni kahes trennis, lisaks sain leevendust pikka aega vaevanud seedimismuredele - aga sean enda isiklikuks eesmärgiks järgmisel reedel sama numbtriga siia saabuda, ja ikka säilib veel lootus jaaniks oma eesmärk saavutada!
Lihtne registreerimine, aga siiski... samuti on mul plaanis üle pooleteise aasta esimest korda alkoholi tarvitada ja trenni nagunii teha ei saa. Ei kujuta ettegi, mis homme hommikul kaal teeb. Ja lisaks sellele on vaja homme kahel sünnipäeval ka käia. Tuleb tegus nädalavahetus 

. Tänane kaal 72,3 ehk siis -700g.

Armastust,õnne ja kõike kõike mida hing igatseb!KALLID!

Loobumismõtted on..esmalt kaal oli iga nädal sama ja nüüd veel tõus ka otsa... ma olen niiiiii kurb

aga see pole tänane teema
)
Rakverre ma ka seekord ei lähe, ei ole vist veel Tartust taastunud selleks ajaks. Tahaks midagi plaanida juuli algusesse ja augusti algul lähen vist ka Energia jooksule 21 tegema aga see sõltub veel rullitamise plaanidest ka, äkki teen hoopis Elva-Tartu rullimaratoni. Ja vb plaanin ka paar rattamaratoni kuskile vahele aga need sõltuvad veidi ka mehest, et kuhu ja millal ta plaanib minna. Ma ise ka muidu suvitan Märjamaa kandis nii, et kui teil seal põnevaid külavõistluseid tulemas siis anna teada