Kuupäev: 11. January 2013, kl 15.08
Tere,
Mina saan täna ka rõõmustada, hommikune kaalu number näitas 73,7. Ehk 1,4 kg miinust =)
Olen väga, õnnelik, sest no ma pole vistk unagi varem oma elus nii palju kaalunud kui praegu ja kuidagi veider on olla ikka täitsa.
Need jõulud tegid ikka jubedaid asju minuga.
Aga nüüd olen taas trenni lainel ja kaalujälgimise lainel ka
Mis puudutab igapäevast kaalumist, siis ma ei soovita kellelgi seda harjumust omale sisse jätta. Minul oli see nii tugevalt see,s et palusin nüüd mehel kaalu kapi otsa panna, kust ma seda ise kätte ei saa
Teate, mis minuga lõpuks juhtus? Juhtus nii, et kaalusin tavaliselt hommikuti. Ja siis ühel hetkel hakkasin ka õhtul kaaluma. Ja siis nii oligi, et õhtul töölt tulles oli jube söögi isu, siis kaalusin vaatasin, et oh normaalne võin natuke näksida küll veel hiljem ka.. see aga oli suur viga. Sest nagu eel pool öeldud, see jõuab rasvaks alles paari päeva pärast ja siis alles näed oma hilise söömingu tulemusi.
Ma arvan, et vaimsele tervisele kõige normaalsem ongi kaalumine kora nädalas

siis pingutad terve nädala ja vaatad, et liiga hilja ei sööks. Muidu lased pool nädalat lõtva ja siis kaks päeva enne kaalumist hakkad dieeti pidama

sellel ei ole mõtet - võtkem asja ikka mõistusega =) mitte nagu mina
Praegu siis kaal jälle kuni kolmapäevani kapi otsas ja ootan huviga, mis järgmiseks reedeks saanud on
Tervitades,
Lauriine