Kuupäev: 29. January 2013, kl 15.59
Mina olen käin nüüd 2 nädalat ilusti trennis, kaal kõigub nüüd selle tõttu ka, kuna koormus suureneb, lihast tuleb juurde. Ühesõnaga enne kui keha selle trenniga ära harjub ma suuri kaalumuutusi ei oota. Aga muidu minu trennid on BodyCombat, BodyPump, Zumba, Rattatrenn... kindlasti 5 korda nädalas, 6 ndal päeval teen näiteks BodyBalance-it või joogat... midagi mis siis rohkem vaimule. Ja 1 päeva üritan siis täielikult puhata. Lastele järgi jooksmist ma siin toitumispäevikusse trennina kirja ei pane, kuigi tean, et ka see on liigutamine. Aaa ja ujumistrenni hakkan ka peagi tegema kui endale uue trikoo leian... ei hakka selle rasedatrikooga end avalikus ujulas näitama
Aga muidu toitumine enamvähem nagu Kadri2406 kirjutas, et 2h enne trenni ja 2 h peale trenni ei söö. 2 tundi Enne magamaminekut on kerge pala (näiteks kohupiimakreem) mis taastab hästi ka trennist. Ka mina ei keela endale šokolaadi, olen veel lapse imetamisega "tegelemas" ja siis ma pean lihtsalt oma keha kuulama. Kui kaloreid on üle, siis miks mitte.
Trimmi muide need kalorid, mis siin on trennis põletatud kalorite kohta ei ole päris täpsed. Minul vähemalt erinevad need naguniingi iga trenn...