Kuupäev: 22. March 2013, kl 22.20
Tervitus,
Kadri2406 ja TriibulinePingviin13 - tõesti olete kadestamisväärselt tublid!!!
Mul miinus 600 grammi. Nojaa, ikkagi nagu miinus, aga kui vaatan, et 15.02 kaalumine andis põhimõtteliselt sama tulemuse, siis tuleb tunnistada, et ei ole põhjust rahul olla.
Haigus andis õnneks järgi, aga milline hirmus kurgupõletik see oli, jube

antibiotsid on veel pühapäevani. Need on mul siis viimase kuu jooksul teised antibiotsid, üsna nõrgaks võtab ikka küll selline organismi mürgitamine.
Aga pole midagi. Tõesti on juba kevadet õhus ja viimane aeg on endas see motivatsioonispurt tekitada!! Mais ja juunis kaks reisi ees ootamas, tahaks siis ikka selline välja näha, et pildile tahaks jääda.
Ahjaa, käisin siin seoses oma tõvega Mustamäel erakorralises ja siis arst mõõtis mind pilguga ja ütles, et "Te olete umbes 70 kilo eks?" Tabasin ennast siis mõttelt, et kas see tõesti paistab nii hästi välja

ja juba järgmisel hetkel mõtlesin, et aga no keda ma siis petan. On nii nagu on ja täpselt nii paistab välja ka.
TriibulinePingviin13, tõeliselt motiveeriv on see kui teised märkama hakkavad, eks?
Kui viitsid, siis annad äkki paar nõuannet mis Sul seal köögipool on võrreldes varasemaga muutunud ja mis võiks see olla mis selle tulemuse annab? Kas oled millestki loobunud ja midagi millegi muuga asendanud või piisab ainult päeviku täitmisest?
Kena nädalavahetust kõigile!