Kuupäev: 27. May 2014, kl 09.34
Tere hommikust minu tublid
Pirle,see on muidugi hea mõte,mulle menüü koostada,kuid selleks peaksid minu harjumisi teadma.
Minu sooja aja päev on keskmiselt selline:
Hommiku tõusen ,kell 4,siis teen mehele hommiku söögi,sest ta lahkub kell 5.Siis joon ise 2 kruusi 300gr.kohvi,koristan elamist-sest mul väike koer,kes ajab karvu ja need mulle ei meeldi,siis olen arvutis,teen käsitööd või siis õmblusmasinaga parandan mingeid riideid.
kell 8 söön ja lähen välja aeda ja teen seal miskit kasuliku.
Et täna on mul 6 tunnine tööpäev,siis seal ma ei söö,sest pole mul kunagi meeldinud jooksu pealt süüa.see 6 tundi on ainult roogade maitsmine ja püsti jala peal töö,seda tuleb mul nadalas üks 25-30 tundi,muidu nokitsen aias,vahedega
siis tulen koju ja hakkan kodus õhtuks toitu valmistama ja siis saan ka rahulikult inimese moodi rahulikult laua taha istuda ja süüa.
õhtu suurt enam ei tee,kastan ainult kasvuhoones taimed ja kell 9 olen sängis raamatut lugemas,niikaua,kui uni peale tuleb-vahel 10 min,hiljemalt 30 min.jooksul panen raamatu käest.
selline on enam vähem minu päev,kui miskit üllatust ei tule
Vahelduva eduga söön kõiki puu-,juur-,põõsasvilju,oleneb isudest.
momendil on noored rabarberid,ei teagi,mis ma nüüd ja kuidas neid kasutama peaks-tavaliselt iga kevade saab neist tihti rabarberikooki teha ja mannavahtu,kuid nagu aru saan peaksin isiklikult mina neist loobuma.Kaunist päeva,lähebki kiireks,kell 11 pean tööl olema