), aga sellegipoolest kuidagi ei suuda end kätte võtta ikka... Täiskuu on ka möödas ja noore kuu loomise ajal pidi eriti hea olema alustada kaalulangetusega. Mehe homne sünnipäev ei ole just parim motivaator. Aga ehk siis ülehomsest tuleb täistuurid peale keerata...
. Ja tule ruttu tagasi. Mul on ju vaja kellegagi käest ka kinni hoida, et koos edasi minna 
Nädalavahetusel olin linnas ja ega tormist suurt ei teadnud- no natuke puhkus tugevamalt. Pühapäeval oli emadepäev ja loomulikult pole ma just eriti tervislikult toitunud 
mina polnud tubli - sõin kokku 7 vastlakuklit
ja ka natuke hernesuppi ning liugu sai ka pisut lastud
Suvel tahan jälle 55 juures olla 

ja seda sõna otses mõttes(mind vaevas pidev energiapuudus ja väsimus, no naha probleemist ei hakka üldse rääkima - süüdlaseks pean nisujahu
Kuid nüüd viimased kuu aega on toitumine kuidagi käest ära läinud- liiga palju tühje kaloreid lipsab suhu, eriti just jahutooteid. Tänu eelneva PALEO toitumis harjumusele söön ikka ka veel jätkuval palju puu-ja aedvilju. Sel nädalal olen üritanud siis jahu vältida, kuid mitte 100%-liselt. Eile linnas olles sõin paneeritud kala. Olen tähelepannud, et kui hakkan jahust loobuma, tekib alati hirmus nälg. Kui tavaliselt on ühe söögikorra portsjon olnud ca 500g, siis paar päeva tagasi huvi pärast kaalusin ja sain teada, et ühe toidukoguse suurus oli üle 700g
Kui seda kõike arvestada, siis on päris hästi läinud
olen ikka normaalkaalus
Nagu juba korra hõikasin - suveks tahaks ikka 55 kilone olla. Esialgu proovingi lihtsalt jahutoodetest hoiduda, suhkrut tarbin ainult nii palju kui sisaldab tume šokolaad. Sissesöödavast kaloraazist pole õrna aimu, aga arvan et see jääb 2000-3000 kcal vahele. Kodust 1,5 km kaugusel saab veel suusatamas käia, usun et need liigsed kalorid kulutan seal metsas asuval suusarajal ära küll 

ja et ma pole siin veel päris üksi
Meeldiv teada, missuguse õhinaga ise asja juures oled
peale tervisliku toidu sõin ka mittevajalikku- u.300g jäätist (silma järgi), saunas käies tarbisin 1,5l õlut ja siis veel popkorni so. kokku ca. 1400 kcal. Kahe päevaga kulutasin suusarajal 1300kcal. Pean oma isusid taltsutama!
püsid kenasti saavutatud kaalus ja hea teada, et kõik on kõige paremas korras üldse!

Kodukoht, kas sa kaalud kõik toidud ära või hindad silma järgi? Ma võtan hoogu, et hakata jälle igat toiduainet kaaluma, siis vist jõuaks kiiremini eesmärgini
Mida head said nõustamisprogrammis teada?

Kui küsida tohib, mis haigus Sind kiusab? Palju tervist ja kallisid Sulle! Kas hakkad ka toidutabelit täitma? - Dubleerisin, aga ei lisanud veel kuupäevi.
- täpselt samad toidud ,mis aasta tagasi
ainult puuvilja kogus on suurenenud
Ma nüüd tahan teda saada kui suure kaloraaži juures ma säilitan kaalu. Loodan ,et laiskus ei tule peale , et jätkuks meelespidamist ja tahtmist toite kaaluda - jõudu mulle
Nüüd siis peekonit praadima 

am
ja hoiame sulle pöialt
Mina juba ammu peekoni lainel ja tundub,et õigel teel. Kahju et Koovike meile oma nippe ei avalda, aga küll me hakkama saame