Kuupäev: 20. March 2015, kl 16.38
Kuidas teil läheb ja mis plaanid on?
Ma olen nüüd vist talveunest üles ärganud
ja seda sõna otses mõttes(mind vaevas pidev energiapuudus ja väsimus, no naha probleemist ei hakka üldse rääkima - süüdlaseks pean nisujahu
Tunnistan ausalt, ma vahepeal võtsin aja maha (ei mõelnud üldse kaaluteemale) ja elasin oma igapäevast elu- käin 3-5x nädalas suusatamas. Eelmine nädal kogunes u.48 suusakilomeetrit
Kuid nüüd viimased kuu aega on toitumine kuidagi käest ära läinud- liiga palju tühje kaloreid lipsab suhu, eriti just jahutooteid. Tänu eelneva PALEO toitumis harjumusele söön ikka ka veel jätkuval palju puu-ja aedvilju. Sel nädalal olen üritanud siis jahu vältida, kuid mitte 100%-liselt. Eile linnas olles sõin paneeritud kala. Olen tähelepannud, et kui hakkan jahust loobuma, tekib alati hirmus nälg. Kui tavaliselt on ühe söögikorra portsjon olnud ca 500g, siis paar päeva tagasi huvi pärast kaalusin ja sain teada, et ühe toidukoguse suurus oli üle 700g
Kui seda kõike arvestada, siis on päris hästi läinud
olen ikka normaalkaalus
Nagu juba korra hõikasin - suveks tahaks ikka 55 kilone olla. Esialgu proovingi lihtsalt jahutoodetest hoiduda, suhkrut tarbin ainult nii palju kui sisaldab tume šokolaad. Sissesöödavast kaloraazist pole õrna aimu, aga arvan et see jääb 2000-3000 kcal vahele. Kodust 1,5 km kaugusel saab veel suusatamas käia, usun et need liigsed kalorid kulutan seal metsas asuval suusarajal ära küll