Kuupäev: 29. August 2013, kl 12.50
Lisasin kõik uustulnukid tabelisse

teretulemast!
Minul selline tunne, et mitte midagi ei ole muutunud

aga ega ma ka eriti punni hetkel, üritan ikka energiat säästa ja valmistun mentaalselt 8ndal toimuvale maratonile minekuks. Närv sees peaks mainima... Eks peale seda siis hakkan kaalule keskenduma.
Tõesti on väga tore näha nii palju tuttavaid nimesid, kes juba eelmise aasta sügisest saati minuga siin duellitanud. Olen ikka uurinud ja puurinud, et kes kui palju aastaga on alla võtnud. Sipsu näiteks mega tubli olnud, - respect!!!! Muidugi ka palju neid kes Jaanilahingus osalesid ja sealgi ikka väga tublisid tulemusi ette näidata jaanuarist alates,- Kertukas annab ikka silmad ette

nii põnev ju .... Endal mul ainult 2 kg alla läinud aga olen rahul ka sellega

Kui kunagi 6 ette saan siis olen ikka mega õnnelik. Alustasin ju ka 2009, 100kg-sena ja sealtki pikk maa tuldud. Mida ma siin oma pika jutuga öelda tahan on see, et elan teile kõigile väga kaasa ja selle pärast ma seda vedama hakkasingi, et näha kuidas teil kõigil ikka läheb ja vahest paar innustavat sõna öelda
Ootan homme siis kõigi esimese duellinädala tulemusi. Kui keegi veel liituda tahab siis saatke aga andmed ja paneme kirja
Terv. K