Kuupäev: 12. September 2013, kl 16.18
Mina suudan end nädala sees üsnagi tublisti vaos hoida - vähemalt mulle tundub nii. Tööle tulles söön alati toitva hommikusöögi (näiteks banaanismuuti, kama keefiriga, kaerahelbepuder, värskeks ampsuks on alati väike pakk porgandeid). Enne lõunat tarbin suures koguses vedelikku, et ei tekiks näksimise tuju ja kui ikkagi tekib, siis söön mingi väiksemat sorti puuvilja. Lõuna on alati enamvähem samal kellaajal - 12st ja 13ne vahel. Lõuna varieerub päris kenasti ning alati üritan rõhku panna just köögiviljadele. Lõuna ja õhtu vahel kasutan sama veejoomise taktikat, mis enamjaolt toimib päris hästi. Õhtuks söön ma enamvähem samalaadset toitu, mida lõunal.
Kuid siis tuleb nädalavahetus ning minu distsipliin muutub kõvasti. Kuigi pean mainima, et alkoholiga olen ma suutnud küll ilusti piiri pidada. Kui suvel olid siidrid mu suurim nõrkus, siis nüüd olen otsustanud alkoholitarbimise miinimumini viia. Usun, et see on minu kaalukaotusele siiani kõvasti kaasa aidanud.
Sportimise kohapealt nii palju, et ma ei ole suutnud end absoluutselt motiveerida mingisugustki sporti tegema. Iga nädal sama mõte, aga teostuseni ei jõua. Pärast tööpäeva rampväsinud ja teleka eest istumine tundub palju mõnusamana.
Igatahes, jõudu ja jaksu kõigile ja homme hommikul siis kaaluma!