Kuupäev: 16. September 2013, kl 11.56
väikepäike kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tere,
>
> Minu kaal sel nädalal 66,6 ekh +0,6 tagasi.
>
> Ise arvn, et see on 08.09. sügisjooksust, kus
> jooksin poolmaratoni ja keha on kuidagi taastudes
> tagasi küsinud.
>
> Kairka, Sul on kindlasti rohkem kogemusi, kuidas
> selle taastumisega ja söögi rajale tagasi
> saamisega on?? Kas Sa jagaksid palun..
>
> Rõõmsat olemist kõigile!
Hei!
Minu kogemuse koha pealt saab söögi ja kaalu uuesti kontrolli alla u 1 nädalaga. Nii pika pingutuse järgi ei tasu end ka eriti tagasi hoida kuna taastuma peab ja keha peab šokist üle saama, et ohoh, mis see nüüd oli ...
Kuna tihti ju nii suurt pingutust ei ole. Kui end tagasi hoida siis võtab taastumine ka rohkem aega. eelmine aasta peale 21km jooksmist läksin kohe tagasi norm toitlustuse peale ja seetõttu venis taastumine ikka väga pikaks. Kuu aega oli ikka väga raske sporti teha. Eks see muidugi oleneb mis on sinu jaoks tähtsam kas end spordis kohe jälle tugevana tunda või kohe tagasi samasse kaalu saada. Isiklikult meeldib mulle end ikka hästi ja tugevana tunda, mis sest paarisajast grammist ikka põdeda
aga jah u nädalaga peaks jälle ok olema ka kaal. Peale võistlusi tarvitan ka taastumiseks loodud taastusjooke/spordijooke ja muid "kemikaale" ja võistluse ajal tarvitan ka energiageele, mis teeb ka taastumise lihtsamaks ja võtab meeletut söögiisu vähemaks. Muidu treeningperioodil neid ei tarvita. Selline on siis minu filosoofia. Kui veel küsimus siis vastan meelsasti
Kuidas muidu jooks läks?
To anny22:
Nii äge jooks oli ja palju lihtsam kui ma arvasin
olen kindel, et see ei jää mu viimaseks maratoniks! Eks kui treenitud on siis on mentaalne pool palju raskem. Võtsin seda kui 2. ringi mitte kui 42km ja jooksin enesetunde järgi. Kõik kes selle lõpetasid on ikka super tublid minu meelest.
Kuidas sul enesetunne oli ja kuidas taastumine läks?
terv.
K