Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 18. December 2013, kl 13.27

Ei ole KA liitumist smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 18. December 2013, kl 14.12

Ma tegin 3kg salatit. Sellest 550g oli kartul, 3 muna /170g), terve suur värske kurk(345g), 4 suuremat marineeritud kurki (390g), pool mugul sibulat (65g), 4 porgandit (445g), 150g vorsti, 640g 3% Kerge majoneesi, 300g 10% hapukoort.


kalorite vahe tulenebki suuresti ilmselt just sellest, et näiteks :

640g 3% Felix Kerge majoneesi = 448 kcal.
640g 50% Tarplan provansaali = 3038 kcal.

310g 10% hapukoort = 365 kcal
310g 20% hapukoort = 632 kcal

Võrdluseks võin tuua sellise näite, et kogu see hakitud kupatus ( ilma majoneesi ja hapukooreta) andis ümardatult 1300 kcal.

Valikuks on siis kas panna peale lahjat kraami ca. 800 kcal eest või rasvasemat kraami 3700kcal eest smiling smiley

Ühel juhul annab 3kg salatit ca.2100kcal ja teisel juhul annab 3kg salatit 4950 kcal.

Mina eelistan lahjat varianti, seda enam , et ma olen harjunud igapäevaselt seda 3% majoneesi sööma ja selle maitse on mulle harjumuspärane.

---------------------------------------------------------------------------
tegelikult mõtlesin sinna salatisse veel ka herneid kallata, aga lihtsalt unustasin ära.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 18. December 2013, kl 18.42

KurrNurr kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vurr, ma vaatan, et sul menüüs pidevalt
> aedoad........kas need külmutatud ja kuidas sa
> neid teed.......


Sa ei avalda oma saladust....smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 18. December 2013, kl 22.35

Vurr, suur tänu sulle helkuri-õpetuse eest! Plaanin selle meisterdamise nädalavahetusel ette võtta.

Proovisin Vurri kartulisalatit otsida toidupäevikust, aga ei leidnud... Kuidas selle täpne nimi on, kas Vurr on ka kuskil retseptinime sees?

Mul ka Jõulustress sad smiley , seepärast olen endassetõmbunud ja napisõnaline. Eks see ongi selline kõige stressirohkem aeg aastas. Jõuluõhtul hiljemalt läheb ehk kergemaks smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 18. December 2013, kl 23.06

Sry, KurrNnurr smiling smiley

ma söön jah neid tavalisi külmutatud aedube ja lihtsalt keedan kiirelt soolvees ( vahel panen puljongimaitseainet keeduvette hulka) Keedan põhimõtteliselt ainult paar minutit, et liiga pehmeks ei läheks ( aga ka seda juhtub vahel/tihti). Tavaliselt keedan korraga 2pk aedube + 1 pk miniporgandeid, kuna aga kaloraaz on nii sarnane siis ma ei viitsi neid eraldi märkima hakata ja panen kirja käepärasema. Pere jaoks viskan keedetud aedoad korraks võiga pannile, enda jaoks mitte.
Mulle lihtsalt meeldivad oad, kidney oad ka maitsevad väga, aga need annavad rohkem kaloreid smiling smiley ...ja aedoad on väga kasulikud.

Kusjuures piiritu armastus aedubade vastu on tekkinud alles viimaste aastate jooksul thumbs up

Suvel muidugi söön enda aias kasvatatuid smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 18.12.2013 23.07.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 18. December 2013, kl 23.15

heegeldis

Jah, "Vurr" on kohe esimene sõna. Ma ise leian selle just selle järgi. Võimalik, et seda saan kasutada siis ainult mina.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 18.12.2013 23.16.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 19. December 2013, kl 09.35

Hommikust! Meil oli eile jõuluball, maitsesin natuke siit ja sealt, loodan, et väga üle ei pingutanud. Kaalunumber küll hetkel eelmise nädalaga võrreldes + poole peal, kuid mulle tundub, et see on hormonaalse tasakaalu muutusest tingitud. Kui nüüd nädalavahetuse ka veel mööda saab, siis loodan, jälle paremini reel olla.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 19. December 2013, kl 12.15

Maalia, Sa rääkisid kunagi sellest, et üle 300g korraga rohkem mitte süüa. Kas see on üks reeglitest, mille oled endale seadnud? Kui kaua Sa seda järginud oled ja kas on olemas tulemus, et kõht saab "õigel" ajal täis ? Kui aega on räägi sellest ja omadest kogemustest.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 19.12.2013 12.17.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 19. December 2013, kl 12.57

Tere kõigile!
Mina olen terve viimase nädala endaga sõdinud.Kaal on suures tõusujoonessad smiley Olen otsustanud selleks aastaks kaalujälgimisega lõpparve teha.No ei ole seda iseloomu,et mitte süüa asju mida ei tohiks.Kõik need lasteaeda ja külla tehtud küpsetised ei ole mulle üldse hästi mõjunud.Häbi enda pärast aga mis teha.Teile kõigile soovin aga jõudu ja vastupidamist!
Uuel aastal hakkan uue hooga pihta.Loodan vähemalt,et kogu seni kaotatut tagasi ei söö.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 19. December 2013, kl 14.24

Hatugirl... ja teised ( loodan, et teisi ei ole).

Kui te otsustate loobuda, see tähendab, et te ei taha enam meie duellis jätkata, siis palun , kirjutage oma lõppsõnasse sisse ka viide, et soovite tabelist kustutatud saada. Siis on asi kõigile selge, et otsus on lõplik ja ei kuulu enam ümbermõtlemisele.

Ma saan aru, et teie enda jaoks on võibolla hinges kergem seda "kaalujälgimisega lõpetamist" nimetada puhkuseks, pausiks koos lubadustega endale " siiski samal ajal jätkata" , aga võtke siiski süda rindu ja kirjutage see konkreetne soov siia ära (minu jaoks), et ma ei peaks ennast kahtlevalt tundma, et kas ma ikka sain õigesti aru smiling smiley

Siin juures tahan panna südamele, et ärge minge seda kergema vastupanu teed " ahh alustan uuel aastal uue duelliga ja teen kõik kiirelt tasa".
Leidke see aeg, kord nädalas reedel, pange hambad ristis oma "pluss kilo" kirja, kiruge korraks ennast ja otsige kasvõi lohutust teiste kaalusõbrannade samast murest .... ja elame need kaks nädalat kuidagimoodi koos üle !
Me kõik siin oleme kõigest inimesed oma tugevustega ja oma nõrkustega. Oma nõrkusi ei tohi karta, nende eest ei ole vaja peitu pugeda smiling smiley

Kui kedagi hirmutab, et me siin kõik sirgel seljal loodame jõuludest nulliga läbi tuhiseda, siis smiling smiley lootma ju peab smiling smiley Reaalsust näeme me uuel aastal ja keegi ei hakka kellelegi siin näpuga näitama vaid me püüame koos kaotatu tasa teha.

Kui asi on muidugi praeguse duelliseltskonna või duelli olemuse mitte meeldimises ja konkreetses soovis uuel aastal mõnes teises uues duellis alustada, siis on teine asi.
Muidu aga küll ei peaks keegi oma plusskilosid juba ette põdema hakkama ja püssi "igaks juhuks" põõsasse viskama. Tuleb mis tuleb.

Minu ilmselt tuleb juba homme esimene pluss, kuigi ise ei saa päris täpselt aru, miks smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 19.12.2013 14.26.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 19. December 2013, kl 14.59

Olen Vurriga igati nõus. Ma tõesti ei saa aru miks te nii kergelt alla annate, jõulud on just see aeg kui saate ennast jälgida ja proovile panna, muidugi on kõigil jõulude ajal raske ja need, kes suudavad nulli jääda on tõesti tublid.
Keegi ei käse teil ju toitude tabelit täita.

Mina tegin, täna veel ühe testi ja otsustasin, et aitab muretsemisest, elan oma elu nii edasi nagu enne, eks siis jaanuaris paistab mis mul viga on smiling smiley

Ärge ikka andke alla, meil kõigil nõrkuse hetki, tähtis on kohe nendega tegelema hakata, muidu pärast kui lumepall veerema hakkab on juba väga raske...

Loodan, et meil siin duellis see allaandmine nakkav ei ole smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 19. December 2013, kl 16.09

Ei mingit allaandmist, kuigi järgmine nädal tõotab hull olema, ei saa endale siin mingit allaandmist lubada ja siis pärast nutta, et näed, olin juba nii kaugel ja nüüd tagasi kõik. Tagasi tuleb ju ruttu ja lihtsalt, aga katsu sa maha jälle võtta need paar kilo......ei viitsi selle jo-jo efektiga tegeleda. Jah, eile tabas mind küll selline jäätisenälga ja muidugi oli süüdi selles elektrikatkestus, sest poest sai odavalt neid korra üles sulanud jäätiseid imeodavalt ja kes siis selle võimaluse kasutamata jättis? Ja nii oligi mul õhtul sügavkülm jäätist täis ja mina muudkui sõin ja sõin, vaatame homme, kuidas mõjus.
Ma vist järgmine nädal toidutabelist osa ei võta, lihtsalt arvan, et ei jõua. Loodan, et suudan vähemalt oma toidupäeviku ära täita, oleks ka väga tubli, kuid naasen kohe ülejärgmisel nädalal toidutabelit täitma.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: merli24
Kuupäev: 19. December 2013, kl 16.18

Sama siin , ma järgmine nädal ka toidutabelit ei täida,pole aega selleks.Aga muljetamas käin ikka ja reedel kaalu andmas smiling smiley Mind üldse ei morjeda need jõulud..ainuke asi ,et maa on must mitte valge smiling smiley kahju,kahju

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Maalia
Kuupäev: 19. December 2013, kl 16.19

Tere!

Loobumine kaalualandamisest praegu on küll kuritegu enda vastu, aga no karistust selle eest ei määrata, lihtsalt ise kannatad. Ega kaalu ju kogu aeg alandama ka ei pea, vahetevahel tuleb proovida, kas peab, st. kui palju võib endale lubada, et mitte jälle kasvama hakata. See siin on üks imetore duell, kohtab algaja naiivsust ja lapsikust ja arukat arusaamist - väga hea lugemine.

Vurrile sellest 300 grammist. Mina kuulun inimeste hulka, kelle kõht pole kunagi täis, alati mahub veel. Lapsena ei jõudnud ära imestada kuidas keegi ütleb, et alles sõin, ei taha. Mina tahan alati süüa ja kõike. Selle 300 grammiga saab ära harjuda nii, et umbes niipalju söödud ja mul ka tunne, et nagu palju saab juba. See töötab enamasti.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 19. December 2013, kl 16.51

Maalia, nii hästi öeldud: "Loobumine kaalualandamisest praegu on küll kuritegu enda vastu"... no on tõesti smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 19. December 2013, kl 20.25

Minu plaan järgmise nädala suhtes on see, et kuna sai räägitud, et järgmine nädal võiks olla "lubatud aukudega", siis ma püüaks jätkata samas rutiinis, millesse olen viimaste nädalatega juba sisse elanud ( pidev märkimine). Tahaksin seda teha nii palju kui võimalik. Ideaalis tahaksin ma kõik kirja panna ( kasvõi umbeski) , ja isegi ka siis kui ma peaksin sööma 5000 kcal päevas, sest siis saan ma endale suurepärase näite sellest , mis juhtub kui ma peaksin ennast taaskord unustama kippuma....no , ja kindel on see, et märkimine kutsub natukenegi rohkem korrale. Kui üldse mitte märkida, siis sööksin jõululauas kindlasti veel rohkem, ning siis tuleks VEEL ROHKEM KAALU TAGASI.
Ok, tegelikult oleneb natuke sellest ka mida ülejäänud kaalusõbrannad plaanivad, päris üksi ma ka ei taha mingiks näidis õgardiks hakata/jääda winking smiley Aga eks püüan siis vähemalt oma isiklikku toidupäevikut täita.
Hetkel olen veel üsna veenval seisukohal, et ma saan sellega hakkama .... eks näis smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 19.12.2013 20.26.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 19. December 2013, kl 20.42

Aga eelmise/ üleeelmise teema kohta (jõuludeks loobumisest) tahtsin veel lisada, et reaalselt on nii, et igalühel meist on lisaks jõuluajale ja jaanipäevale veel muid raskeid perioode-küll on järjest sünnipäevi, emadepäevad, naistepäevad, koolialgused, lasteaialõpetamised jne. Me peame õppima olema tugevad ja nägema tähtpäevades midagi muud ka, kui ainult torti, pidusööke ... aga kuidas me seda saame harjutad / õppida, kui me igal tähtpäeval "aja maha võtame". Vähemalt oleks vaja proovidagi endale sisendada, et ma suudan.
On siis mõtet pool aastat pingutada, et see jaanipäevaga või jõuludega pidevalt tagasi süüa. Siis oleme justkui surnud ringis, mis lõputult tüütab. Midagi on vaja muuta, et sellest ringist välja rabeleda. Ja siis kui me ilusad saledad oleme, ... võibolla me siis ei tahagi enam toidulaua ümber tiirelda vaid keerutaks ennast parem kuskil peegli läheduses ja naudiks teiste kadedaid pilke smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 19.12.2013 20.42.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 20. December 2013, kl 07.30

Tere hommikust! Minu kaal näitas 80,3 kg (-0,7).......ju jäätised ei jõudnud veel mõjudasmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: merli24
Kuupäev: 20. December 2013, kl 07.31

83,2kg (-500) Olen rahul smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: merli24
Kuupäev: 20. December 2013, kl 07.44

Viimati mõõtsin ennast 20september ja nüüd täna smiling smiley Olen kaotanud terve keha pealt kokku kuuajaga 9,5cm grinning smiley Olen rõõmus ja väga hea jõulukink iseendale smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 20. December 2013, kl 07.54

Hommik, minul pole midagi rõõmsat 62.4(+400)
No aga pole midagi, pusin edasi, see nädal polnud lihtsalt õige meeleolu.

Sooviksin ka toidutabelit täita, mind aitab see...tean smiling smiley mõni päev võib täitmine hiljaks jääda, aga kirja proovin ikka panna.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. December 2013, kl 08.40

Tere hommikust,

minu kaal näitab täna hommikul 82,3 ( +0,3).

Juba eile õhtul tundsin ennast kehvasti, täna hommikuks on hääl nii kähe, et sobiksin hästi eakama jõuluvana rolli ja nohu on ka selline omapärane, et nina on justkui kinni, aga koguaeg on vaja nuusata, nina juba punane peas. Kõige hullem on see, et ühel lapsel täna huviringi jõulupidu. Loodan, et äkki mees saab ise lapsega pidusse minna, ta mul õnneks selline hakkaja issi smiling smiley Ja ohh milline kergendus - jõuluvaheaeg thumbs up. Ei kooli, trenne .... natuke puhkust minulegi. Kui vaid lumi maas oleks ja veidi valgust pakuks. Kuusk on ka juba püsti. Võtsime see aasta südame rindu ja ostsime kunstkuuse. Kuna viimased aastad oleme alati nulu koju ostnud , aga nulu hind on jälle 10 euro võrra tõusnud, siis tegime otsuse, et ostame jõulupuu mitmeks aastaks ette ära. Ja olen rohkem kui rahul. Mõõda poode sai selle kunstkuuse pärast joostud küll palju, kuid tulemus tasus ennast ära. Olen kindel, et pooled inimesed ei saa üldse arugi, et meil kunstkuusk on smiling smiley Ja laps teatas, et väga õige. Kui iga inimene toob omale koju elusa puu , siis raiutakse iga aasta maailmas sellepärast mitmeid miljoneid puid maha. Vot just nii mõtleb minu 9-aastane laps smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 20.12.2013 08.43.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Piretike
Kuupäev: 20. December 2013, kl 09.03

Hommikust!
Tänane kaal 73,2 (-0,6).
Jätan märkimises jälle ühe nädala vahele ja täidan KA tabelit. Tõstan, nagu selgi nädalal pidupäevadel kalorinormi 1600 peale, et elu nautida.
Vabandust, et ei jõua tabeli täitmisel sammu pidada, aga väga kiire sünnipäeva-jõulunädal tuleb. Iseennast juba peaaegu usaldansmiling smiley

Rahulikke ja mõistlikult maitsvaid pühi kõigilewinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 20. December 2013, kl 09.12

Minu kaal täna 77,7 (+/- 0) Olen rahul, sest tegelikult sai patustatud küll. Samas jooksin kaks viimast päeva palju poodides - ju see aitas tasakaalustada smiling smiley

Mina üritaksin ka edasi toidutabelit täita. Võin sellega pisut hilineda, aga tahaks ikka osa võtta - see aitab palju smiling smiley
Jõudu kõigile smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Anka33
Kuupäev: 20. December 2013, kl 09.30

Tere!

minu kaal täna 78 (-600g) - asi seegi smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. December 2013, kl 10.07

Panin omale poenimekirja kokku ja lisasin sinna ka annn-i poolt soovitatud Maks& Moorits Tooma verivorstikesed lambasooles. Proovin ära. Poes on valik nii kirju, et kõiki ei jõua iialgi läbi katsetada. Annn, aitäh soovituse eest !

Kas kellelgi on veel mingeid kindlaid värskelt läbi proovitud eelistusi verivorstide suhtes ? Ostaksin kahte sorti.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 20. December 2013, kl 10.11

Hommik!
Kui te kannatate mind siin duellis max 3 nädalat "hädapätakana" välja,siis ma ei loobu.Tean väga hästi,et see maksab kurjalt (ja topelt) kätte.Ma ei ole üldse selline,kes torti ja praade hullult sisse ajaks.Seda ma ei kardagi.Minu häda on õhtune söömine.Mul võib olla terve päev normis olla toitumises aga kui ligi pool sellest on jäetud õhtusse,siis on kaal kohe plussis.
Tänane kaal 88,4kg (+800g) sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. December 2013, kl 10.16

Hatugirl, mul on väga hea meel, et sa siiski meiega jääd smiling smiley Tubli! thumbs up



Teen su uuesti tabelis värviliseks smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 20. December 2013, kl 10.24

Sire, kui äkki tulid siia reedeseid numbreid uudistama ... siis pakuksin sullegi veel viimast korda välja, et äkki mõtled ikka ümber ja pusid koos meiega läbi jõulude minna ? Panen su tabelisse tagasi, kui peaksid ümber mõtlema. Hoiame kokku smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Maalia
Kuupäev: 20. December 2013, kl 10.44

Tere hilist hommikut - oli mul alles hea uni täna.

Eile näitas kaal pool kilo vähem ja lootsin parimat, aga no juurdlemine ka ei aita ( ilmselt silmapete ). Minul kaal endiselt 67,5 kg, st. muutusteta. Olen ujunud ja ratast teinud, aga söönud 1000 cal ümber.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.