Kuupäev: 05. April 2014, kl 03.35
Nonii tüdrukud,
seekord ma maale ei lähe ja kirjutaks nati endast ja veidi ka teist
Nagu mul kombeks, vaaritan reedel peale tööd järgmise nädala toidud valmis. Siis on mõni päev rahu majas. Lapsed elavad juba omaette ja nii me vanataadiga

koos siin mugimegi.
Seekord praadisin hunniku kanafileed, tegin enda retsepti järgi mingi mögina (purustatud tomat, sibul, küüslauk, paprika, puljongikuubik jm.) juurde ja igaüks vaadaku ise mida veel kõrvale vaja on.
Olen omaarust üsna palju ka kaalu langetanud. Varem, kui suurest seinakapi peeglist möödusin, siis üritasin mujale vaadata ja, kui kogemata juhtuski pilk peale langema, siis oli hirmus vaadata, issake, kas see olen tõesti mina?? Nüüd sellest peeglist vaadates, ei olegi veel maailma lõpp käes. Ilus ei ole veel see peegelpilt kohe mitte, kuid öökima ka ei aja enam. Vaat sellised on minu muutused olnud. Teil kõigil on ka oma lugu. Kirjutage.
Kairka: sinu ma võtaks kohe esimesna ette, kuna näen sind meie duellis esimest korda nii pikalt kirjutamas. Blogides olen su postitusi ennegi lugenud. Mina ei ole kunagi prins Williami kooki näinud ega ka proovinud, kuigi Pagaripoistest olen kõik oma tähtsamad tordid tellinud. Muide lisaks sinu kooli kaheaastasele kursusele, mida üritad lõpetada ühe aastaga, on sul lisaks veel meie pekikoorem. Sa peaksid sellega tõsiselt arvestama, et mitte ennast rebestada. Kui saladus pole, mis eriala sa õpid?
Kaalulangetuseks soovitaks sulle sellist toitumist: hommik alusta valguga (omlett+juurviljad ehk muna juustuga), lõuna: mida rohkem segamini, seda parem (väldi leib, sai, kõik jahutooted), õhtu jälle valk ja juurviljad, nt. minu viimase aja lemmik: värske kurk+kodujuust+kanafileesink+tomat+majonees ja maitseained.Annab vähe kaloreid ja terve õhtu on kõht täis

(no vähemalt ma ei vingu pidevalt).