Kuupäev: 26. April 2014, kl 00.30
Tere hilisõhtut
,
see nädal oli tööl üli-eba-normaalne. Rabele end või puruks, ikka kõike tehtud ei saanud.
Kui õhtul koju jõudsin, kaalusin küll kõik toidud enne söömist üle aga millegipärast ei sujunud nii nagu oleks tahtnud. Ei tea, kas on siin sobilik mainida, et "seedimine ei ole korras". Olen proovinud mustade ploomidega ja veel rohkema veega, kuid ei midagi. Ehk ongi see moodne haigus "tööstress"
Karuke36, kõik joodud ravimteed arvesta vee hulka. Kaalutabelis lisa lihtsalt lisatud ained (mesi, piim jm.)
Birika, tahaks natuke oma kogemustest pajatada. Varasemalt olen kah olnud suur trennitaja (mu täiskasvanud tütar ütles, et olin enne trennihull), mulle meeldis hirmsasti ennast liigutada
. Varasest noorusest olen spordiga tegelenud (iluvõimlemine, rahvatants, igasugused aeroobikad, kiirkõndimine, jooksmine ja suusatamine). Ei teagi, mis juhtus
. Ehk elustiil, seoses tööga. Ja kilod hakkasid kogunema
. Olen neid püüdnud ka varem kontrolli alla saada, koos suure trenniga, kuid ainult ajutiselt
. Seekord proovin nii, et otseselt trenni ei tee (liigutan ennast ikka), kuid jälgin rohkem söömist
. Mul on peale suuremat treeningut hull söögiisu.
Aga, kui kellegil on häid soovitusi, kuidas seedimine, peale Kevadpühi korda saada, siis ootan huviga. Tablette ja muid ravimeid ei tahaks esialgu küll tarvitada