Kuupäev: 09. February 2015, kl 14.17
Heihopsti!
enele17, oled väga oodatud tagasi meie väiksesse gruppi ning lisasin ka Su tagasi tabelisse. Lisasin ka esialgse numbri, mis Sa siia andsid. Ootan tuleval reedel Sinu uut kaalunumbrit, olgu see siis pluss või miinus
Mina olen võrreldes algkaaluga, mis siia eelmise aasta juulis sai, kosunud 2,4 kilo võrra. Kaalu poolest polekski ehk kõige hullem (lohutan end sellega
), aga mõõtude poolest on see pea kaks pool kilo päris kõvasti sentimeetreid juurde andnud. Ei taha väga kuskile minnagi. Teksad ja kampsik on praegu põhilised riideesemed mida kannan, muus ei tunne end mugavalt, sest ikka siit ja sealt paistab voldike. Teatri plaanid matsin ka maha, sest ma ei taha kleiti selga proovigagi, draama ja paha tuju tuleks sealt ainult...
Toitumist olen küll rohkem järgima hakanud, aga kuna liikumist on ikka endiselt vähe, siis ka tibusammudega kukub, kui üldse. Välja kõndima pole ka saanud viimased kolm päeva. Eile oli plaan minna, aga kui töölt koju hakkasin minema ja õue sain, siis oli raske püstigi püsida, tuul oli niiii tugev. Ometigi on ju massi, mida pikali puhuda
Täna paistab tuulevaiksem olema ning vean end välja.
Mida ma veel täheldanud olen selle kaalu juurde tulemisega, ikkagi jälle 3 kilo kandis juures, et mul on hakanud põlved valutama. Varem seda pole olnud, jalad ikka valutanud peale tööpäeva kui päev otsa jalgel olnud ja kõnnitud ohtralt, aga nüüd on hakanud põlved valutama. Ilmselt on praegune kaal lagi, mida mu liigesed taluda suudavad ja edasi siit on väga valulik. Paneb mõtlema küll..
meeielas88ginimel on ka kuskile ära kadunud. Ootame Sind tagasi, et kuulda kuidas Sul läinud on!
Nartsiss19, Sul on AINULT 6 kg jäänud eesmärgini. Nii käega katsutav on juba eesmärk. Jätka ikka samas vaimus, Sa üks nendest, kes väga järjepidev on olnud
Soovin kõigile edu ning ilusaid numbreid reedeks!
TABEL!