Kuupäev: 31. January 2015, kl 17.17
Sain nüüd lõpuks ka normaalse arvuti taga, millel klaviatuur töötab
Minul ka sellel nädalal plussis (+0,5kg), kuid ise süüdi, nagu alati. Olen korralikult kõndinud,nii 12-13000 sammu päevas ja arvasin omaarust, et nüüd võib ka nati rohkem süüa. Aga tühjagi. Kaalunumer ei lange, vaid hoopis tõuseb : Seega asja point on ikkagi toitumises.
Paraku on nii, et kui hakkad veidigi rohkem oma tagumikku liigutama, tõuseb ka söögiisu.
Midagi head on ka selles kõndimises. Kintsude kuju on muutunud ja suur punu kõhul on kah väiksemaks jäänud

, ning igapäevane tööseelik on veits lohvka. Nii, et ma ei kurda. Kui, siis õige väheke.
Kuna väikseid lapsi enam ei ole ja lapselapsi kah veel mitte, siis meeldib mulle ainult nädalavahetusel midagi süüa valmistada (siis teen suurema koguse, et jätkuks tööpäeva õhtuteks kah). Muidu sööme mehega õhtuti seda, mis eelmise nädala lõpus valmistasin ja kui see otsas, siis poest ostetud valmistoitu.
Täna tegin ühe "kemüüse",mis koosnes: kanafilee, porgand (palju), sibul(palju), küüslauk(palju), ketšup? ja muud maitseained. Praadisin kõik pannil ja jube hea tuli. Nüüd järgmise nädala õhtune toit olemas

.
Olen koguaeg teie postitusi lugenud ja ikka imestan, kuidas te jõuate ja eelkõige viitsite niipalju trenni teha

, väga tublid olete ja müts maha

.
Omast kogemusest tean, et minul see trennitamine (lihastreening jne.) pikalt ei kesta, kuna puudub tõsine huvi selle vastu. Asi, mis mind väga huvitab on tants. Jubedalt tahaks linetantsu trenni minna või siis rahvatantsu jällegi õppida (olen seda nooremana mitu aastat õppinud), kuid sellise "notsuna" ei julge kuhugi minna

.
Olen siin mõelnud, et järsku on see pooleaastane duell jube pikk aeg. Kui oleks duelli tähtaeg 3 kuud, võibolla pingutaksin mina näiteks märksa rohkem. Nüüd tundub, et see jaanipäev jube kaugel ja küll jõuab. Kuidas teile?
Tegelikult on jube hea, et te siin olemas olete

, tänud.