Kuupäev: 05. February 2015, kl 20.25
Mõtlesin täna hommikul kaalule minnes,et noh,näen normaalset numbrit,aga mida mu silmad tegelikult nägid
,sain kreepsu,+ 1.5 kg ,äkki pingutasin oma igasuguste harjutustega üle.Kükke tegin peaaegu õlalaiuste harkis jalgadega ja pooled 50-st harali kätega ja poolkükina,need tundusid raskemad olema,jäin neis veel korraks antud asendisse ja siis taas püsti.Ja täna olid minu jalad üle pika aja nagu ühe liigestevaevuste käes vanainimese omad,Jube ja teiselt poolt äge
.
Täna hommikul tegin ka pooled kükid ja kõhulihased ning põlvetõsteid ja muidu natsa hommikvõimlemist,niiet võtan nüüd hoogu ja siis ülejäänud pooled teha.Muide ,need kükid on minu arvates suht ohtlikud,nendega võib saada pringi pepu saamise käigus ka suured ja koledad reielihased,või ma olen millestki valesti aru saanud?
Teate,facebook pakub mingist veebruari hetkest alates ka kuni juunini alkoholivaba aega,seda siis 100 päeva alkoholita.Mõtlesin,et peaks ka proovima,aga pole kindel,sest ees päris palju üritusi ning juubeleid,või ma lihtsalt otsin endale taas vabandusi,vahel on raske pärast pikki väsitavaid hiliseid tööpäevi(õhtuid)ei öelda punasele veinile või ka õllele,et siis lõõgastuda ning paraku toob see ka kiiremini ja hea une,eriti kui tegemist on juba üleväsimusega.Kas teil ei teki sellistel momentidel,kus olete üle töötanud,üleväsimust ning magama jääda on ülepea raske,sportida enam ei jõua aga magama ka ei jää niisama lihtsalt ja et siis poole hommikuni mitte umbes passida,lased paar pokaali veini ära ning saad ka normaalsel ajal magama...
Homme lähen väga vara tööle,seepärast astun ehk kaalule seekord hoopis laupäeval,aga eks näha ole,mis saab.Teistele ilusaid numbreid!