Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine123456
Re: Duell 2020
Saatis: Marfatar
Kuupäev: 13. September 2021, kl 12.00

Nonii, 24.august käisin siin kraaksumas, et nüüd hakkan tubliks. Ja mis siis vahepeal juhtus? Tuhkagi.. Ma olen hetkel täiesti sellises kohas, kus ma ei taha kaalule isegi astuda, sest ma ei taha teada, mis sealt vastu vaatab. Iga nädala alguses tuleb meelde, et peaks kaalule astuma ja tabelisse numbri kirja panema. Paraku teadmine, et ma pole terve eelneva nädala jooksul grammigi pingutanud, peletab tabeli juurest hoopis külmiku juurde. Kust küll taasleida motivatsioon? eye rolling smiley

Valikud: VastaOsunda
Saatis: Kairka
Kuupäev: 27. October 2021, kl 10.48

Hei!

Võtsin ka julguse jälle kokku peale 3 nädalat kus nädalavahetused ikka täiesti käest ära. Nii palju pidusid ja lõbustusi et anna armu. Aga mis sitasti, see uuesti ja hakkame siis uuesti peale smiling smiley Hakkasin tööjuurde toitu kaasa võtma et ikka teaks täpsemalt mis sisse läheb. Ma usun et sellest ka kasu.

Kuupäev: 30. November 2021, kl 09.43

Terevitus!
Minul oli nüüd hulk nädalaid, tõenäoiliselt ikkagi mitu kuud, kaalumine vahele jäänud. No mis ma kaaun, kui numbreid vaadates saaks südamerabanduse grinning smiley

Eelmisel nädalal astusin kaalule ja täna taas. Mingi liikumine numbrites toimub, vaatame, mis saab eye rolling smiley

Saatis: hatugirl
Kuupäev: 30. November 2021, kl 15.07

Tervitused ka minu poolt!
Minu kaalunumber kõigub viimasel ajal +/-1kg. Kuna esimene soovkaalu vahe eesmärk on juba mõnda aega tagasi saavutatud, siis olen tegelikult rahul, et kaal praegu pm seisab. Üritan seda nüüd mõned kuud (eriti pühade ajaleye rolling smiley ) hoida. Kevade poole hakkan järgmist vahe eesmärki püüdma. Sinnani tuleb nüüd tubli olla, aga paganama raske onconfused smiley

Toimetatud 1 kord(a). Viimati hatugirl 30.11.2021 15.07.

Kuupäev: 01. December 2021, kl 19.17

Kõik, kes sel nädalal seni oma kaalu tabelisse on pannud järgivad miinustrendi smileys with beer

Kuupäev: 06. January 2022, kl 16.33

Head alanud aastat! smileys with beer

Meie 2020 duellist on sujuvalt saanud 2022 duell the finger smiley Aga me ei anna alla! Eksju? smiling bouncing smiley
Mitmed meist on tublid olnud ja selle ajaga korralikult kaalu kaotanud, mõnel seisavad pingutused veel ees (nagu mina grinning smiley )

Paneme jätkuvalt numbrid tabelisse, kuni eesmärk saavutatud!

Toimetatud 1 kord(a). Viimati Nativaarik 06.01.2022 16.34.

Saatis: Kairka
Kuupäev: 12. January 2022, kl 17.54

Edukat uut aastat ka minu poolt.
Olen viimased kuu aega maal elanud ja seega pole võimalust olnud kaaluda asju ega ennast. Aga tunnen et olen kergemaks saanud smiling smiley Ootan juba laupäevast linna tulekut et saaks kaalule astuda.

Tervisi!
Kairka

Kuupäev: 02. March 2022, kl 10.17

Tervitus!

Kevadkuu on käes eye rolling smiley
Aeg-ajalt astun läbi, panen kaalunumbri tabelisse kirja. Alla ei anna! hot smiley

Saatis: hatugirl
Kuupäev: 09. March 2022, kl 12.22

Tervitused kõigile!

Panin ka üle tüki aja oma kaalunumbri kirja - jubeeye rolling smiley Tuleks juba kevadtööde hooaeg, siis saaks rohkem toast välja ja ei ajaks omale iga natukese aja tagant midagi põske. Olen viimased kuud tohutu näksija olnud, kuidagi ei saa ennast korralikult sööma.

Kuupäev: 29. March 2022, kl 21.18

Tervitus!

Kõige suurem number, mis ma olen ligi kolme aasta jooksul meie duelli tabelisse kirjutanud on 77,3 kg (10.november 2020), kuigi alustasin duelli 75 kg. Siis tänane 70,4 kg on kõige väiksem number minul selle perioodi jooksul.

the finger smiley

Kuupäev: 04. April 2023, kl 09.48

04.04.2023

Jälle on kevad. Kevad ja aprill.

Kaalutabel taas motiveerib the finger smiley
Muutused on väikesed, aga ikkagi olemas spinning smiley sticking its tongue out
Duell (iseendaga) jätkub smoking smiley

Kuupäev: 18. April 2023, kl 12.22

Felicita, trillallaaa-trullallaaa, trillallaaa-trullallaaa, felicita! hot smiley hot smiley hot smiley
Seekord teen ära! the finger smiley

Kuupäev: 16. May 2023, kl 13.24

Emadepäeva nädalavahetus kajastub kaalunumbris. Aga selle 100 grammi pärast motivatsioon küll ei lange winking smiley

Kokku: Eelmine123456

Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.