Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: 1234Järgmine
Asukoht: 1 / 4
Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 27. February 2011, kl 20.53

Niisiis, lootus ja foxlife ühendavad jõud ja lahing ülekaalu vastu alaku!smiling smiley

Abivahenditeks on tasakaalustatud toitumine, liikumine ja piisav vee tarbimine. Vahetame mõtteid ja kogemusi õnnestumistest ja ka ebaõnnestumistest, et siis teineteisele moraalseks toeks olla. Ühesõnaga rääkida võib kõike ja ka küsida võib kõikewinking smiley
Kaalumine hakkab olema igal reedel. Duelli pikkuse jätame lahtiseks. Kuna meil mõlemal on, mida kaotada, siis kestab duell just täpselt niikaua, kuni eesmärk (või vahe-eesmärgid) saavutatud ning kuniks asja vastu huvi, tahtmist ja jaksamistsmiling smiley

Algnäidud 25.02 seisuga
lootus 99,7 kg, pikkus 164 cm
foxlife 92,1 kg, pikkus 170 cm

Tähelepanu, valmis olla, läks!hot smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 28. February 2011, kl 14.02

Nii, lootus, kuidas läheb?

Mul hetkel meeletu unekas. Sai lõunal kanarullide kõrvale söödud kartuliputru ja see polnud vist eriti tark tegu. Tegi uniseks. Olen vist kunagi varem kah sellise valiku ohvriks langenud aga no ega pea ei võta enam kõikethe finger smiley

Kuna Sa meil ju paperitega toitumisnõusataja, siis Sinult saaks kindlasti väärt nõuandeid selles vallas?winking smiley
Eks ma muidugi neid põhitõdesid tean isegi aga ilmselgelt midagi siiski teen valesti, sest kaal ei lange.
Nüüd on kaal seisnud täpselt ühe koha peal oma 1,5 nädalat juttieye rolling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 01. March 2011, kl 14.44

Lootus, uuuuu, ma loodan, et leiad tee siia kah ikka lobisema winking smiley

Mul on täna üks kuri plaaneye rolling smiley Eks õhtul annan teada, kas see plaan ka teoks saigrinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: lootus
Kuupäev: 01. March 2011, kl 17.23

Leidsin su üles. Mul täna väga sant olla.Hommikul pea valutas ja isegi ei saanud aru milles asi enne kuimõõtsin vererõhku. Kõrgeks kippus täna. Magasin siis kella viienija vahepeal tegin ainult süüa sest mees nõudis omale kõhutäit. Sõin ka ise kuigi tegelikult ei tahtnudki.

See, et sa uniseks muutusid näitab tõesti, et see oli vale söök või siis vale kombinatsioon. Peale sööki peaks energiat juurde tulema. Selline unisus tekkib ka siis kui ülesööd.

DrA.Levin soovitab süüa valku ja süsivesikuid eraldi. Mina üldiselt püüan järgida seda kuna olen enda juures täheldanud, et koos süües tekkib raskustunne maos ja unisus.

Ainuke toit kus söön liha koos veidikese süsivesikutega on mul supid. Minu kaal ei langenud siis kui sõin palju valku(eriti kohupiima ja jogurteid) muidugi poest ostetuid. Nüüd söön ainult enda tehtud jogurtit(elus toit) ja kohupiima. Teen neid kitsepiimast.Mis veel? Kaal ei langenud mul ka seetõttu, et sõin lahjasid toite ja vähe. Kui hakkasin sööma normaalseid toite siis hakkas langema. Nüüd 5 kuud ei jälginud toitude koguseid(sõin siiski õigeid asju) ja see maksis kätte. Praegu püüan olla targem.
Muidugi saan anda üldist nõu aga nõustamine käib individuaalselt ning selleks peab eelnevalt tegema vähemalt nädalase menüü analüüsi, et saada teada mis on valesti. See aga on juba minule töö ja vastuvõttu saan esialgu teha eelnevalt kokkulepitud kohas. Eraldi kabinet tuleb ka aga vast märtsi lõpupoole. Praegu käib läbirääkimine ruumide osas.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati lootus 01.03.2011 17.23.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 01. March 2011, kl 18.05

Tore, et meie duelli lõpuks üles leidsidsmiling smiley

Minu toitumise põhimõtted on järgmised: Süsivesikuid püüan süüa päeva esimeses pooles (õhtuti ainuke SV, mida söön, võib olla need õhukesed kitsad FinnCrisp näkileivad, ma lihtsalt jumaldan neid ning nad pole eriti kalorirohked). Õhtuti on siis suurem rõhk valkudel (salatit kana või kalaga, kohupiimalised, kodujuust), tegelikult üritan iga toidukorra ajal natuke valke süüa, kuskilt kuulsin midagi toiduainete sidumise kohta. Lahjasid asju ma õnneks ei tarbi, samuti valmis jogurteid, segan ise midagi maitsestamata jogurit sisse või ricotta kohupiima.

See väha söömise probleem on minul kah. Naljakas iseenesest, sest kuskilt ju need ülekilod tulid, eks. Aga vahest tundub, et hommiku ja lõuna ajal saab nii vähe söödud ja siis õhtul üritad neid järgijäänud kaloreid endale sisse toppida.
Üldiselt on see kaalulangetamine minu arust tõesti nagu täppisteadus. Ja tänu sellele tuleb tihti peale meeleolu, et milleks kõik see punnitamine, ju ma siis olengi selliseks ette nähtud.

See vastuvõtu värk kõlab päris ahvatlevalt tegeltcool smiley Peaks selle peale äkki tõesti mõtlema, ma pole kunagi toitumisnõusataja vastuvõtul käinud. Aga kõigepealt pean oma köögikaalule uue patarei saama, hetkel sisestan toite tunde ja silma järgiconfused smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: lootus
Kuupäev: 01. March 2011, kl 18.26

See nõustamise värk alles uus asi. Hakati õpetama 2008.a. ja praegu sain mina tunnistuse nr 12. Minul pole praegu kaalu.sad smiley kuna meie väike šoti terjer tõi ilmale 4 imearmast pisikest ning neid on vaja esialgu kaaluda siis tütar võttis kaalu kaasa. Panen kõik silma järgi päevikusse. Loodan, et väga mööda ei pane.

Vähese söömisega saab kaalu juurde kenasi. Keha on säästurežiimil ja mulle tundus siis, et isegi vesi tõi gramme juurde. See on jah ikka täpisteadus küll. Mina kirjutan sellel ütlusele kahe käega alla.

Eks peabki igaüks leidma omale selle õige tee. Kõik ei sobi kõigile. Oleme ju ikkagi nii erinevad oma seedimise ja sisemise mikroflooraga.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 01. March 2011, kl 19.05

Lõpetasin just natuke aega tagasi õhtusöögi, hunniku värsket salatit krevettide ja keedumuna, törts hapukoore-sinepikastet kah peale. Kõht sai päris täis. Nüüd veepudel kõrvale.
Tahaks proovida täna varem magama minna, hommikul oli jube raske ärgata ja magasin sisse. Elus esimest kordaconfused smiley

Ostsin täna endale kahed vitamiinid. Ühed juuste ja küünte jaoks ning teised tavalised, ennetamaks kevadväsimust. Loodan, et ei lähe liiale, kui mõlemat 1 päevas võttaeye rolling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: lootus
Kuupäev: 01. March 2011, kl 21.47

Mis kuri plaan sul tänaseks oli?

Mina sõin veidi hernesuppi ja jõin hiljem vaarikavartest teed.

Vitamiinidel on peale kirjutatud ju mis sees on. Kui needei sisalda samu aineid siis pole hullu. Oleneb muidugi kus sa nad ostsid. Apteegi omad on suhteliselt lahjad ja palju on lisaaineid.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 02. March 2011, kl 09.34

Hommikust!

Kuri plaan oli töölt jala koju minna aga läks teisiti ehk kergema vastupanu teed - mees tuli autoga järgicool smiley Ma tegelt pean arvestama nii paljude asjadega tänu oma haigusele ja kõndimisel on selleks jalanõud. Praegused igapäevased pole kahjuks pika maa kõndimiseks, kuigi muidu on väga mõnusad. Eks vabandusi leiab alati, eksolegrinning smiley

Hommikul vihastasin mehe peale, ning kui tööpäeva lõpuks pole see viha taandunud, siis äkki täna lähen jala kojueye rolling smiley Ehk siis koju jõudmise ajaks on parem meeleolu, muidu ma jälle kukun sööma. Ma olen 150% emotsionaalne söödiksad smiley

Vitamiinid ostsin Prisma poest aga minu arust neis samu aineid pole, kuna on mõeldud erineva otstarbe jaoks.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: lootus
Kuupäev: 02. March 2011, kl 10.05

Hommikust.

Vihastada ei tasu sest siis kulutad iseennast. Seda olen avastanud enda jaoks. Sageli teine, kelle peale vihastasid ei kanna seda viha endas aga sina ise vahutad sisemiselt ning mürgitad oma päeva. winking smiley

Ära hakka sööma, reede hommik on lähemal kui arvata oskad.smiling smiley Kas oled vahepeal kaalu ka piilunud? Mina käisin vaatamas ja oli ikka mõnus küll aga kuna see juhtus enne eilset siis arvata võib, et näit muutub veel( kummas suunas ei oska öelda).

Homne päev läheb jälle oma rada. Lähen tegema teistele massaaži ja seal läheb oma 6 tundi ära. Loodan, et õhtul ikka jõuan kepikõnnile. Nüüd on õnneks õhtul kauem valge. Iseasi on homne söömine. Hommikusöögi saan ja siis lõuna tuleb selline mida isegi praegu ei tea. Peab sööma seda mida pakutakse. Loodan, et mitte väga ebatervislikku.

Võtan omale teeseenejoogi kaasa ning joon enne sööki ehk aitab.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 02. March 2011, kl 10.58

Ma kaalun ennast iga hommik. Et teada, mis toimub ja kuidas tegutseda. Praeguse seisuga on reedese kaaluga võrreldes +1 kiloconfused smiley Ja huvitav, et see isegi ei hakka häirekella mu peas lööma. Eks nädal ole raske kah, eriti emotsionaalselt.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: lootus
Kuupäev: 02. March 2011, kl 11.45

Mina ei saa igal hommikul kaaluda. Mõjub halvasti.Kui kaal on tõusnud siis on terve päev süümekad ja see ei ole hea. Ma püüan oma mõtlemist ka suunata sinna, et visualiseerin eesmärki ja püüan mitte põdeda kui komistan.

See on õige, et mõelda positiivselt ja mitte tekitada enda peas paanikat kui näed sellist numbrit, mis eriti ei meeldi.
See +1 võib kaududa reedeks. Ole tubli. Minul on raskem kuna olen rohkem kodus ja söök-jook käe ulatuses. Olen püüdnud leida aseaineid näksimisoovile. Kui teha midagi huvitavat siis ei tule söök meelde.

Mulpraegu teha 10. nädala tasakaalustatud menüü. 7 nädalat on peaaegu valmis, toiduainete kogused vaid sisestada. Ülejäänud 3 nädala kohta on toorikud olema.

Kas käid tööl?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 03. March 2011, kl 16.33

Jah, ma käin tööl. Tavaline kontorirott. Ja kuna ma olen oma iseloomult ja tähtkujult ka selline mugav inimene, siis ega kui töölt juba koju saan, ega siis enam tagumikku välja liigutada ei viitsi. Nii ma siis tihti kasutangi seda ära, et lähen jala töölt koju. Tuleb mõnusat kõndimist 50-55 minutit. Hetkel on puudu vaid sobivad ilmad ja teeoludsmiling smiley

Kas Sa teed seda tasakaalustatud menüüd endale või klientidele jagamiseks? Oleks ise tegelt väga huvitatud sellesteye rolling smiley
See nädal olen siiski kokkuvõttes ebaõnnestunud aga järgmiseks nädalaks tahaks küll endale terve nädala menüü ette planeerida ja just nimelt sellise, mis oleks tasakaalustatud. Raske saab see olema aga äkki tuleb midagi väljaeye rolling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: lootus
Kuupäev: 03. March 2011, kl 21.38

Teen neid menüüsid momendil kaalulagetamise grupidele, mis alustavad tööd märtsi lõpust. Neid hakkavad läbi viima toitumisnõustajad. Grupid tulevad kokku Tallinnas ja ka Tartus.

Muidugi hakkavad neid saama ka minu kliendid. Nõustamine algab muidugi tarbitava menüü analüüsist ja seejärel korrigeeritakse menüü ning tasakaalustatakse jne.

Kaalumine on ju homme hommikul ja sa juba nii pessimistlik.smiling smiley Vaata hommikul kaalu ja ehk on siiski millegi üle rõõmustada.

Mul läks tänane päev ka viletsalt. Lootsin, et jõuan õhtul kepikõnnile aga tulin koju nii hilja, et ei hakanud pimedas minema. Eks veidi ka laiskus, sest tegin kella 11.00-16.00 massaaži ja lihtsalt tahtsin kodus olla. Päeval jõin ilusti vett. Lootsin, et päev lõppeb ka söömise osas kenasti aga poja kutsus külla ja laual oli tort. Ei saanud ka võtmata jätta ning sõin ühe tüki ära. Imehea oli ja ma üldse ei põe selle üle. Eks siis homme hommikul näis mis kaal näitab.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 03. March 2011, kl 23.30

Ma pigem realist kui pessimistgrinning smiley Aga tegelikult pean tunnistama, et sai käidud kõndimas nii eile (30 min) kui ka täna (35 min). Nii, et ega ma väga põegi, näitagu see kaal homme, mida tahes.

Mul tuleb homme päris kiire tööpäev ja võimalik, et peale tööd läheme otse maale. Kui nii juhtub, siis jõuan oma homset kaalunumbrit siia kirja panema alles laupäeval. Loodan vaid väga, et ma suure kiirega ennast kaaluda ei unustasmiling smiley

Aga nüüd tuttu. Head ööd!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: lootus
Kuupäev: 04. March 2011, kl 07.22

Tere hommikust foxlife!

Minu kaal siis nüüd selline: 98,2 st et nädalaga kadus 1,5kg

Undub isegi uskumatu. Ka mina ei jõudnud päris igapäevaselt käima. Praegu just analüüsisin oma nädalat ning leidsin, et tegelikult tegin väga vähe teistmoodi kui tavaliselt.
1. kepikõnd
2. vee joomine

Söömise kohapealt sisuliselt ei muutnud midagi ainult jälgisin portsude suurust veidi.

Ilusat tööpäeva

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: lootus
Kuupäev: 05. March 2011, kl 08.37

Lugesin oma eelmise kirjutise läbi ja avastasin, et jälle arvuti jupsib. Pean ikka kirjutised eelnevalt korralikult läbi lugema, et tekkinud vead parandada.

Vabandan kirjavigade pärast. Kahju, et ei saa juba üles pandud kirjutist parandada.

Ootan põnevusega sinu sissekannet. smiling bouncing smiley

Kena nädalavahetust

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 05. March 2011, kl 16.41

Hei lootus!

Midagi põnevat minu sissekanne ei sisalda. Nagu ma arvasingi, tuli plussi-nädalsad smiley Ei ole mitte midagi head kosta, ei niisama ega ka enda õigustuseks. Sinu tulemust vaadates tunnen kohutavat häbiconfused smiley
Aga ega midagi muud pole kah teha, kui tunnistada oma ebaõnnestumist ning püüda olla ikka tublim, kui seni. Igastahes kindlalt võin öelda seda, et olgu mu numbrid kui koledad tahes, üritamist ei jäta ma kunagi!

Siin ka meie pisike tabelikesmiling smiley

..............lootus.............foxlife
25.02.......99,7................92,1
04.03.......98,2(-1,5).......93,1(+1,0)
Kokku......-1,5................+1,0

Igal juhul tubli oled, lootus. Mul on, millest eeskuju võttathumbs up

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: lootus
Kuupäev: 05. March 2011, kl 17.43

Tead, ma lugesin siinseid postitusi( teisi duellitajaid ning nende sissekandeid) ja tabasin ära ühe väga olulise asja.

Paljud sissekanded kutsuvad üles võitlema oma liigsete kilodega ja alustama rasket teekonda jne. See on suhtumise küsimus ja kui inimene alustab oma teekonda muutustele mõttega eesseisvast raskest ajast siis see saabki olema raske.

Mina ei tunnista, et sa ebaõnnestusid, ei sul oli lihtsalt üks selline nädal ja kõik. Järgmine tuleb teistsugune ja milline konkreetselt eks see paistab. Anname endast parima ja tulemus ongi käes.

Soojem ilm ja päike teevad meeleolus oma töö ning ilus ilm lausa kutsub välja liikuma. Tubli oled ja jätkame käsikäes.

Kui tahad nõu siis kirjuta mulle meilile. Aitan kui oskan.

Kena pühapäeva sulle

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 06. March 2011, kl 11.55

Ahhoi!
Päev on täna tõesti super ilus! Plaanin ka ise kindlasti varsti väikesele jalutuskäigule minna. Patt oleks sellist ilma kasulikult mitte ära kasutada.
Ma väga loodan ise kah, et järgmine nädal tuleb parem. Kõik oleneb söömisest. Liikumise poole pealt tuleb kindlasti erinev nädal, kuna mees on puhkusel, mis tähendab, et pean tööle ise minema. Ning see annab palju võimalusi ka töölt jala koju tulemiseks (kui ma meest just spetsiaalselt järgi ei kutsugrinning smiley). Aga üritan ikkagi vähegi talutavama ilma korral kasvõi pool koduteest jala käia.

Täna plaanis ka mõõdulindiga endast üle käia ning vaadata, mida selles vallas kuu ajaga muutunud on. Eelmine kord kaaluga muutusi polnud aga cm-d oli kadunud suisa 10 cm!

Kena pühapäeva Sullegi!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 07. March 2011, kl 17.39

Tere esmaspäeva!
Kuidas sujunud on täna?
Mina olin eile äärmiselt tubli, söök kontrolli all, kuigi natuke väheks jäi ja ka tund aega kõndimist. Lisaks tegin toredaid plaane tulevale nädalale aga nüüdseks need kõik nurjunud. Kõndisin endale suure villi varba peale ja nüüd lonkan. Seega sellele nädalale plaanitud kõndimised peale tööd jäävad kahjuks küll ära. Reedeks vaja asi korda saada, sest siis peavad jalas ilusti istuma bowlingukingadwinking smiley
Täna oli töökaaslasel sünnipäev. Sõin värsket salatit, mõned väiksed soolased kolmnurgad lehttaignast ja tüki juustukooki. Nüüd on kõht nii täis, et tõenäoliselt täna rohkem ei söögi. Samuti peaks kõik normi piires olema.
Saab näha mida kaal näitab homme hommikul. Täna oli see number kohutav, kuigi eile olin nii tubliconfused smiley
Vett joon iga päev 1,5-2 liitrit.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: lootus
Kuupäev: 07. March 2011, kl 20.59

ˇTere õhtut

Minul suht rahulik päev. Nädalalõpp jäi küll liikumist väheks aga täna tegin oma tiiru ära. Väga libe on ja mul on keppide otsad nii kulunud, et teravikku enam ei olegi st, et miski ei haagi ka maaga. Söönud olen nagu ikka. Menüü on kenasti tasakaalus ja vesi on ka klaasiga kõrval. Ikka 1,5 liitrit joon vett siis veel teed. Peaks piisama. Päris rutiinne tegevus.

Homme on mul Tallinnas juuksur. Balti jaamast siirdun jala Vabaduse platsile ja eks siis näis kui palju ma pärast käia saan. Loodan, et tuleb mõnus päev iseendale. Sõbrantsiga pidime pärast kuskile istuma mine. ma. Vot siis võib tekkida probleeme kuna see jääb just lõunasele ajale. Vaatame kuhu sattume ja mida tellida saab.
See villi lugu on kehva. Ära sa katki tee. Kui on vett täis siis vast ainult desinfitseeritud nõelaga vesi välja lasta. Paraneb kiiremini.
Minul muidu suht rahulik periood ja kui ennast välja käima ei sunni siis võin rahulikult arvuti taga istuda ja kodus oma tööd teha. Loodame, et sul reedel kingad jalga lähevad. Kena 8 märtsi, ikkagi naistepäev.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 08. March 2011, kl 11.34

Kena naistepäeva Sullegi!
Loomulikult tegin ma selle villi kohe katkigrinning smiley Aga noh, loodame, et reedeks ikka paraneb. Hetkel pole üldse hea.
Hea pole ka söömine. Täna tuleb kaootiline päev. Kohe tööle tulles sain meie osakonna ainsa naisena lillede ja vastlakuklite osaliseks. Ei hakanud endale siis midagi ka keelama. Pärast on veel kogu firma koosistumine tordi ääres noorema soo esindajate auks. Ja mis mind veel õhtul kodus ees ootab, mehel on puhkuseye rolling smileyspinning smiley sticking its tongue out

Ühesõnaga, ma saan aru küll, et me peaks siin kõvasti võistlema omavahel aga ausalt öeldes minul käib see asi rohkem lihtsalt reedese kaalunumbri konstanteerimisenathe finger smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: lootus
Kuupäev: 08. March 2011, kl 18.16

Ei ole vaja seda asja nimetada võitluseks. Mina pigem taha seda nimetada teineteise toetamiseks. Ega minulgi ole ta muud kui kaalunumbri konstanteerimine. Muidugi on meeldib kui ka langeb.

Minul oli suht hea ja rahulik päev. Lõunaks sõin tüki kohupiimatorti. Võtsin küll kõige väiksema tüki aga eks ta ikka oli oma 100g. No olgu. Kodus ei teinud me midagi erakordset. Lubasin endale vaid tassi kohvi kitsepiima ja meega. Ma üldiselt olen loobunud kohvist ja ega ei tunne ka vajadust aga vahel ikka joon.

Huvitav, et menüü on ka täna tasakaalus. Muidugi mitte õige toiduga. See torditükk oligi kogu mu lõunasöök.

Kena piduõhtut

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 09. March 2011, kl 09.30

No Sinul, kui toitumisspetsialistil peakski see menüü ju tasakaalus olemawinking smiley Aga seda olen täheldanud ka ise, et neil harvadel kordadel, kui menüü tasakaalu saavutab, sisaldab see minu arust väga ebatervislikke asju. Huvitav, miks see nii on?

Kaalu ma ei tea ja ei taha sellest ka rääkida. Tõenöoliselt on suur, paks pluss ja kahe päevaga vaevalt ennast kasvõi nulli suudan ajadaeye rolling smiley Kordan juba nagu rikki läinud grammofon aga mitte ei suuda ära oodata lume sulamist, et saaks hakata panustama igapäevasele kõndimiseleconfused smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: lootus
Kuupäev: 10. March 2011, kl 09.40

Tõesti suur sula teeks teed puhtaks ja kõndimise kergemaks. Eile kepikõnnil olid mul jalad rohkem libisemises kui käimises. Meil metsavahel on autod tee nii siledaks ja kinni sõitnud, et sulamine võtab vist väga pika aja. Loodame paremat. Ma ikka käin kõige kiuste oma 5 km ära. Olin ka üks päev Tallinnas ja seal tegin ka pika jalgsimatka. Vältisin trammi. Järgmisel päeval olid jalalihased nii valusad nagu oleks ei tea kui pika maa maha käinud. Teed on ikka seal tõesti
hullud.
Kuna jätsin eilsest oma menüüst välja liha ja lihatooted siis on see ka mulle väljakutse, et saada menüü tasakaalu ning saada kätte kõik vajalik minu organismile. Eks proovin. Mul kipub asi selliselt välja kukkuma, et menüü on tasakaalus aga päeva kalorinorm jääb kuskile 81-90% juurde. Lohutan muidugi ennast, et küllap on päeva jooksul midagi sellist sinna suhu läinud, mis kirja pole saanud. Juhul, kui ei ole söönud midagi liigset siis jääki tavaliselt see % söömata. Matean, et see ei ole hea sest siis võib kaal ka seisma jääda.

Eks üritan ikka veel kõik täis süüa. Ma ei oska homse suhtes midagi arvata. Hommik näitab.
Märtsi lõpp läheb kiireks ja siis ei saa ma mõnusalt iga päev oma toitumist sisestada KA. Pean siis ilmselt paberi ja kirjapulga appi võtma ning ka sööki planeerima kaasa. Lähen ka Helsingisse toortoidu loengule. Sealsel loengul käsitletakse mind huvitavat teemat, nimelt kuidas on võimalik toortoidust saada kätte kõik vajalik organismile. Minu jaoks on see veel segane.
Alustame ka kaalugruppidega. Tegemist tuleb kuhjaga.
Imekena päeva

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 10. March 2011, kl 10.17

Miks Sa liha välja jätsid? Mingil kindlal põhjusel?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: lootus
Kuupäev: 10. March 2011, kl 14.42

Ma lihtsalt otsustasin selaastal paastu selliselt pidada. Üldiselt on mu unistus üldse taimetoidule minna aga veel jääb teadmisi puudu. See ei ole lihtne, nagu võiks arvata. Tegelikult peab väga täpselt teadma, mis millega asendada.

See on mu kaugem eesmärk ja millal ma selleni jõuan ei oska öelda. Lihtsamaks teeb selle asjaolu, et ega ma enam liha eriti tahagi. Vahest tuleb kalaisu aga lihaisu ei ole ammu enam peale tulnud. Varem sõin liha ikka väga palju(2-3 korda päevas). Dieediõde ütles ka, et olen valgusööjat tüüpi.
Viimati sõin kana mitu kuud tagasi ja pettusin ka selles. Mulle tundus see grillitud kana nii mõtetu söögina. Mees sõi ja kiitis.

Ilmselt ikka suund taimetoidule on kindel ja huvitav on ka toortoit.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: foxlife
Kuupäev: 10. March 2011, kl 21.06

Mina ei suudaks küll taimetoitlane ollaeye rolling smiley Imetlen Su tahtejõudu!
Ma ise kah tegelikult suur liha sõber pole. Rohekm tuleb liha vast suviti tarbitud. Aga suured lemmikud on kala ja kana ning nendest ma küll loobuda ei suuda.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell - lootus ja foxlife ühendavad jõud
Saatis: lootus
Kuupäev: 11. March 2011, kl 09.40

Eks ta ole. Ma ise arvan, et tahtejõuga ei ole siin tegemist. Ma olen lihtsalt õppinud kuulama oma keha. Kui miski hakkab vastu söögis siis ma loobun sellest järgmine kord ning ei püüa taas ja taas seda süüa.

Sellest olen ka aru saanud, et loobumise algus on raske aga kui oled juba alustanud siis maitsmismeeled unustavad need maitsed ja ei tekkigi isu. Sama on ka magusaga. Aastaid tagasi ma sõin magusat iga päev. Tekkis lihtsalt isu ja siis sai poest ikka toodud küll jäätist ja küpsist ning muid maiustusi. Polnud probleemi süüa 1l jäätis mehega kahekesi ära korraga. Valasime veel rummi ka peale ja oi kui hea oli. Nüüd pole jäätist söönud ammu ja ei ole ka tahtmist. Samamoodi ununevad teiste toitude maitsed ja siis ei tule meeldegi neid tahta.
Üks hea nipp on mul enda jaoks veel. Ma loen etikettidelt toitude sisaldust ja siis rändab nii mõnigi asi tagasi riiulile. Kuna olen teadlik nii kanamassi tegemise kui ka oman muid teadmisi nendest stabilisaatoritest, maitsetugevdajatest, looduslähedastest aroomidest, suitsumaitselisusest jne. siis on mul lihtne teha otsuseid ning teha ise kodustes tingimustes nii jogurtit, kohupiima, juustu, leiba kui ka suitsuliha.
Olgu. Ma annan oma selle nädala kaalu.

Täna hommikune kaal 97,8. Seega sain jagu 400g.

Sel nädalal oli joomisega jälle probleeme. Linnas olles jäi joomata vesi ja isegi eile õhtul avastasin, et ei ole vett joonudki. Muidugi oli menüüs supp ja teed jõin ka aga vee unustasin täitsa ära. Sellest ka selline kaalukadu.

Valikud: VastaOsunda
Kokku: 1234Järgmine
Asukoht: 1 / 4


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.