Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine1234567Järgmine
Asukoht: 2 / 7
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 13. November 2011, kl 17.55

Nuu tere.

Sain ka lõpuks internetti. Põrutasin reede Soome ja seal ei õnnestunud kohaliku internetipulgaga kuidagi selle lehe ketramist ära oodata. Siiski jõudsin reede enne minekut kaalu pealt läbi astuda ja tulemuseks siis -o,100. seega 115,9. Tasapisi ikka liigub. Ei ole mina ka jõudnud siin veel oma suutäisi kirja panna, nii kiire......nii kiire koguaeg. Nüüd ka terve nädal komandeeringus jälle, kus mul kipub ikka kõik kaal tulema tagasi ja juurde veel. Siin toitlustustamine vanade eestimaiste toitude näol, nagu näiteks jahukastmed, kartul, kotletid, makaronid hakklihaga jne. Ja näljatunne ka nagu rohkem kui kodus, ometiks töö sama.....tööl istun laua taga ja siin ka, istun terve päev kuulates teisi. Aga nälg tekib juba enne lõunat komandeeringus, tööl kontorilaua taga aga ei teki enne õhtut, poodi minnes siis alles. Järgmine kaalumine mul siis laupäeval, kui koju jõuan.

Olgem siis tublid.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 13. November 2011, kl 23.28

Meil on ikka uskumtult tubli tiim thumbs up kokkuvõttes kaotasime selle nädalaga 5,9 kg SUPER!!!

Siin siis ka nädala kokkuvõte meie saavutustest smiling smiley

Pata        127.0 -0,9 126,1
Lisett73    126.9 -0,2 126,7
KonnaLonni  123.3 -2,8 120,5
Mija        117.0 -0,5 116,5
Teletupsu   116.0 -0,1 115,9
Grandmari   111.0 -1,4 109,6

SUPER TUBLID !!!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Saatis: mija
Kuupäev: 14. November 2011, kl 13.41

Teresmiling smiley

Oleme jah väga tublid. Kõigil on ju miinus kirjas. Nädalavahetus oli pisut raske. Kuigi ma mõtlesin kogu aeg selle peale mida söön ja planeerisin ka isadepäeva koogi menüüsse, ei läinud mul nii hästi nagu oleksin tahtnud. See kook õnnestus liiga hästi ja seda oli kogemata ka liiga palju. Oeh, ma siis lubasin seda endale planneritust rohkem. Lisaks minu armas kaasa viis mind ühte minu lemmik hiinakasse sööma. Püüdsin ka seal siis mõistlike valikuid teha, kui võimalik see üldse hiinakas on. Tulemus on siis selline, et ma ei märkinud mitte kui midagi toidupäevikusse. Õhtul sõin veel hunniku värsket kapsast, sellerit ja kurki ja läksin punnis kõhuga magama. Täna hommikul siis astusin kaalule. Totaalne viga! Ma ei tohiks ennast kaaluda rohkem kui korra nädalas. Ma ei kirjuta teile seda nr. siia mis kaalul mulle vastu vaatas. Loodan, et see on ikka veel sellest suurest kogusest kapsast, mis siiani kõhus istub.
Täna on uus päev, uus võimalus päev edukalt lõpetada!

Olge tublid! Kaunist nädalatsmiling smiley.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Saatis: pata
Kuupäev: 14. November 2011, kl 19.07

Õhtust kanged võistlejad.Küll on tore,et meil kõigil miinus kirjas,ka väike miinus on ikkagi miinus ja pika peale saab väikestest suur miinus.
Mija sul võib tõesti eelmise päeva toit veel sees olla.Soovitan küll 1 x nädalas kaaluda,kui pühas paigas kõik toimetused tehtud,aga ise ma ka ei suuda seda alati jälgida.Ikka hüppan peaaegu igapäev kaalule.
Nüüd küsimus KonnaLonnile,lugesin su blogist, et sööd palju juurvija.Milliseid ja kuidas sa neid teed,kas toorelt või keedetult hautatult.kas kasutad neid külmutatuid segusid,või mida.olen neid külmutatuid proovinud,kas ei oska teha,või pole ma osanud poest õiget leida,aga mulle kohe üldse ei maitse.Nüüd mõtlen,et ehk annad nõu.
Igaljuhul me keegi ei anna alla ja sööme endid saledaks.Vot nii,edu kõigile.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 14. November 2011, kl 19.57

Õhtust kaasvõitlejad smiling smiley

Olen veidi tõbine ja veidi ka homse pärsat ärevil (lähen väikesele op'ile) nii, et söögiisu on olematu. Olen ennast sundinud sööma, et mitte kehale väga suurt shokki tekitada, sest homse päeva ilmselt olen niikuinii söömata. Taastumise ajal ilmselt ei tohi ka kohe kõike sööma hakata. Aga olen siiski positiivne ja arvatavasti nädalalõpus taas uhkelt negatiivne spinning smiley sticking its tongue out
Pata, vastus sinu küsimusele - ma olen hull lillkapsa ja brokkoli fänn esiteks tongue sticking out smiley need kas värskelt või külmutatult vahet pole. Keema ja siis vähese võiga pannile .... nämma smiling smiley Üldjuhul mulle ka igasugused külmutatud segud ei istu aga olen mõned head ka leidnud. Näiteks: olen endajaoks avastanud woki segu, küpsetan kanafilee pannil väheses õlis ja siis liasn woki segu ja törtsu vett või puljongit ning hautan .... väga hea tuleb. Ja siis loomulikult värskest köögiviljast tehtud hautised ja supid (ilma kartulita!) Külmutatud ukraina bors on ka päris söödav, kui kiire on smiling smiley kuigi enda tehtud on parem tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Saatis: pata
Kuupäev: 14. November 2011, kl 21.34

Suur tänu KonnaLonni,andsid häid ideid.Homme kohe proovin.Eeskätt aga soovin sulle homseks kõike head ja kiiret paranemist.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 14. November 2011, kl 22.16

Õhtust kange(lased)d!

Kõigepealt sulle KonnaLonni- head närvi ja kiiret opi ja veel kiiremat paranemist!
Ja retsepte sinu meetodil hakkan kohe homsest proovima. Pakuks hea meelega ise ka midagi, aga ei ole selliseid tõesti hästi välja tulevaid roogasid veel tekkinud.

mija- mingid hetked kaunistavad igapäeva. Ka hästi välja tulnud kook ja mõnus õhtusöök mehega. Arvan, et midagi pole katki, sest tavaline päev on jälle käes ja toidupäevik kõrval. Nagunii läheb kaal alla, sest iga positiivne elamus aitab suure sammu edasi (isegi kui sündmus ise kaloririkas ontongue sticking out smiley)

Kuidas teil suhted liikumisega on? See mida mina harrastan, ei kannata esialgu isegi "pisikese sportimise" nime, pigem vaikne kulgemine.
Ainuke asi mille ma enda jaoks avastanud olen, on köögi tööpind. Nagu karistuseks kööki näo näitamise eest teen iga kord (toetades käed lauale) 10 kätekõverdust. Seda pole palju... aga natuke rohkem , kui mitte midagi.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Saatis: mija
Kuupäev: 15. November 2011, kl 12.45

Tere teisipäevasmiling smiley


KonnaLonni, ole tubli. Soovin sulle kerget ja kiiret paranemistsmiling smiley.

Mõni päev veel ja siis meie järgmine kaalumine. Püüan olla tõesti tubli,aga kuidagi raskelt läheb see nädal. Vastupidiselt KonnaLonnile on mul õhtul kõht täiesti tühi.

Aitäh, Grandmari! Sa kommenteerisid mu nädalavahetust nii armsalt, et andsingi endale selle nüüd andekssmiling smiley

Liikumisega on minu puhul siiamaani olnud väga kehvasti. Olen lastega nüüd teist nädalat juba kodus. Õue ma nendega minna ei saa, nad on haigedsad smiley. Tegelikult ma liigungi vähe. Ainult tööl. Isegi selline lihtne asi, nagu õhtul jalutama minek, ei õnnestu. Mu kaasal on väga pikad tööpäevad. Jõuab koju tihti alles üheksast. Siis ma nagu kuidagi ei jaksa enam õue minna. Pealegi elan ma linnast väljas ja meil on siin õhtul ikka täielik pimedus. Aga nv võtsin end kokku ja hakkasin ennast liigutama raamatu "15min: kogu keha treeening" järgi. Alustasin kõige kergemast programmist muidugi. Kohe täitsa mõnus onsmiling smiley. Tänasest võtan programmi ka Grandmari kätekõverdused. Jagage veel palun enda liikumisnippe!

Köögivilja armastan mina ka väga. Üks minu lemmikviise neid valmistada on järgmine. Võtan igasuguseid erinevaid köögivilju, ka sibula ja küüslaugu. Koorin ja tükeldan nad sellisteks umbes 2-3cm. tükkideks, lisan sortsu oliivõli, sojakastet või soola, vahel ka balsamäädikat, mingeid ürte (tüümian on lemmik), vahetevahel panen sisse ka kanafilee tükke ja viskan nad ahju plaadile. Seal siis umbes 200C juures 30-40min. küpsemist. Mõnikord panen lõpus veel grilli ka sisse. Kartulid jätan lastele ja mehele, ülejäänu söön isesmiling smiley. Nämma.

Rõõmsat kaalulangust!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Saatis: pata
Kuupäev: 15. November 2011, kl 17.47

Õhtust kõigile.
KonnaLonni loodan,et sul kõik hästi läks. Suured tänud soovitusete eest,kuidas köögivilju valmistada.Ostsin täna suure lillkapsa,lõikusin tükikesteks,keetsin mõne minuti ja praadisin väheses võis,lisasin maitseaineid ja veidi ka puljongit maitseks,on tõesti hea,juurde jõin tassi keefiri ja ausalt kõht sai täis.
Trennis ei käi ma,pole veel julgust minna,seal ikka 60-70 kilosed.Mis ma oma suure pekiga sinna teiste südant pahaks tegema lähen.Ma jalutan enam vähem iga päev.Tütrel on armas koer,kes tahab nii väga jalutamas käia ja see on igati hea põhjus.Valin alati sellise tee,kus on mõni mägi ka ees.Kui algul hingeldasin poole mäe peal,ja vingusin,et enam ei jõua,siis nüüd sammun vapralt mäe otsa ära ja vahest on kahju,et mägi lõppes.siis mõtlen,et ju mu võhm on paremaks läinud.Aga minna on veel oi kui palju,et ka trenni kunagi saaks minna.
Täna sain tellitud Dormoe madratsid kätte,on ikka mõnusad küll.Näis kas homme üldse viitsin ennast voodist püsti ajada.Vaba päev ka.
Ok olge mõnusad.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 16. November 2011, kl 16.25

Aitäh teile toetuse eest smiling smileyMa nüüd kodus tagasi. Op ise läks hasti aga katkilõigatud kõhuga ikka väga mõnus olla ei ole. Eile terve päev siis olin söömata joomata, päris ränk. Mõtlesin, et nii kui süüa lubatakse, söön elevandi ära. Tegeikkus on aga see, et ega ei tahagi süüa eriti. Aga nüüd siis paranemise lainel. Liikuimisega ka hetkel kehvasti. Ootan paremaid aegu. Reedel kaalupeal kohtume winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Saatis: pata
Kuupäev: 16. November 2011, kl 17.30

Õhtust.Oi kui hea,et sul KonnaLonni kõik hästi läks.Kosu siis ruttu ja küll varsti tuleb ka isu.kaalunumbrile tuleb su hetke olukord kasuks küll.
Mina siis vaikselt ikka jälgin,mida suhu pistan,köögiviljad on imekombel meeldima hakamud(tänu KonnaLonnile) ja kõndinud olen ka ikka.Eks reedel paistab.Seniks kõike head kõigile.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Saatis: mija
Kuupäev: 17. November 2011, kl 14.02

Tere jällesmiling smiley.

KonnaLonni, kiiret paranemist sulle. Katkilõigatud kõhuga pole kindlasti enesetunne hea, haavavalu on päris vastik. Samas jälle läheb iga päev paremaks ja viimaks on enesetunne kindlasti parem kui enne oppi. Pea vastu!

Minul on nüüd kogu ettevõtmine seal kus kartsin, et ta jõuab. Ei edene. Olen enda meelest nii tubli olnud- kõik söödu kenasti kirja pannud, olen hakanud tasapisi ennast liigutama, tunnengi ennast pisut kergemini, aga kaal, oh õudust, on kasvanud. Olen õnnetusad smiley. Kui ma selle kaalu peiduurkast välja tõin, olen hakanud ennast jälle mitu korda päevas kaaluma. See on nagu kohe haigus, lihtsalt pean sinna kaalule astuma... Ma ei tohi seada kaalulangust oma ettevõtmises esikohale, pigem ikka tervise ja ometi tiirleb jälle kõik ümber kaalu. Juba tulevad pähe igasugu haiged dieedi mõtted. Hoolimata sellest, et just dieeditamise tulemusena olen täna ülekaaluline ja vaevlen erinevate terviseprobleemidega.
Sain selle nüüd siia kirja panna ja hakkas pisut justkui kergem. Kõige tähtsam on tervis ja kaalulangus lihtsalt lisaboonus!

Andke andeks, et niimoodi vingun.
Positiivsus,tule tagasi palun!!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 17. November 2011, kl 17.11

Tere kõik see pere!

Meil valitses siin vahepeal, nagu laulusõnad ütlevad "vaikus on siin ja distsipliin".!tongue sticking out smiley

KonnLonni- Head vastupidamist! Kohe on parem ja kergemsmiling smiley Loodetavasti juba hommesmiling smiley

mija- "tere tulemast klubisse" oleks vist parim, mis ma öelda oskan. Olen selle perioodi-OHH ma olen juuuu kõik õigesti teinud - väga hiljuti läbi elanud. Võitlesin kaks kuud (loe KAKS pikka kuud) ühe kiloga ja see kilo oli ikka juurdetulev ja raskelt maha minev. Nutsin ja naersin ja loobusin ja alustasin jne.
Ma soovitan - alusta sellest, et kaalule tohid minna kaks korda päevas, siis üks jne.
Minu jaoks läks asi kergemaks, kui loobusin täielikult valgest suhkrust, liigsest veest ja õhtustest joomistest/näksimistest. Siis läks nagu mingi prunt eest ära ja kaal hakkas jälle vaikselt langema. Ma tegelikult usun, et see , mis mõjub, on igal inimesel erinev (nii nagu iga inimene on erinev).
Seega (nüüd, kui positiivsus täie vauhtiga tagasi tuligrinning smiley) proovi leida ained, mis sinule hetkel ei sobi, ehk siis katse-eksituse meetodil ja ehk ka natuke jõudu(tahte) kasutades, pane päevade toidukavad erinevalt paika ja leia oma lahendus. Ma toetan su mõtet- et see ei tohi olla mitte mingi d...t (ei kirjuta välja, muidu lähed kurjakstongue sticking out smiley)
Muuseas, nii kummaline kui see ka ei ole, siis praegu söön natuke suhkrut, joon rohkem ja ka näksin natuke õhtul (ikka kalorite piirides), aga kaal ikka vaikselt langeb.
Head närvi sulle ja "naerata ikka vahel sellele, keda hommikul peeglist näedsmiling smiley ta on maru lahe inimenesmiling smiley)

pata- kadestan... laenaks su tütrelt koerakest. Ma kohe tunnen, kuidas siis keegi vaataks kurja pilguga, kui edasi ei liigusmiling smiley Aga eks ma proovin ka jalutada. Nüüd siis koos sammulugejaga. Vaatame, kuidas kulgeb!

Homseni ja kerget õhtupoolikutsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Saatis: pata
Kuupäev: 17. November 2011, kl 18.40

Õhtust kõigile vapratele.
Küll on ikka mõnus lugeda seda,mis kellegi hingel ja samas saab nii mõistlikke ja heas mõttes mõtlema panevaid soovitusi.
Mija ära heida meelt,kui Grandmari veel ei jõudnud sulle positiivsust süstida,siis püüan ka mina omalt poolt seda teha.olen ka olnud pikalt null seisuses,või mis null,ka pluss seisuses.Ikka otsisin vigu mujalt ja ennast ei analüüsinud.masendus ajas veel rohkem sööma ja siis on alustada veel raskem.Keha hoiab mingi aeg vedelikke kinni,ja kui kõht pole korralikult läbi käinud,siis ongi number suurem.Ära alla anna,kui kaal kukkuma hakkab.
Praegu teiste blogisid lugedes-ongi hetkel mingi madalseis,paljud kurdavad,et kaal ei taha langeda.Ju siis keha valmistub talveks,aga me ei tohi alla anda,ja vapralt võideldes saavutame võidu.Võidu nende koletate kilode üle.Olen kindel,et meil kõigil on kõrini olla suur ja paks.tervislikult toitudes ja veidigi rohkem liikudes tulevad ka tulemused.Kui mitte enne siis suveks kindlasti.
Homme siis kaaluma ja ikka on põhimõte,et väike miinus on ka miinus.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 18. November 2011, kl 08.04

Tere varahommikut.

Kuna ma korralikult ikka veel öösel magada ei saa, siis tundub, et olen tänahommikul esimene smiling smileyHaavad teevad ikka veel natuke haiget aga tõesti iga päevaga läheb tuntavalt paremaks smiling smiley Mija ära noruta, meil kõigil tule ette neid perioode, kus kaal jääb seisma ja ei liigu, no üldse ei liigu allapoole. Elu tundub nii mustades värvides kui veel olla saab aga alati on pilvetaga paistmas päike. Me lihtsalt peame olema üksteisele toeks ja ise jääma endale kindlakssmiling smiley Ükskord me võidame niikuinii - varem või hilhem ja pigem hiljem kui mitte kunagi tongue sticking out smiley

Aga minu täna hommikune kaalunumber näitas -700 grammi ehk siis 119,8

Päikest teie päeva smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Saatis: pata
Kuupäev: 18. November 2011, kl 13.15

Minu hommikune kaal 125,6 -500 g.vaikselt ikka läheb.Olen tööl ja aega napib pikemalt kirjutada.
Olge mõnusad.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Saatis: mija
Kuupäev: 18. November 2011, kl 14.10

Kallid kaaslased!

Kõigepealt suured tänud teile eilse toetuse eest. Sellest oli väga palju abi. Just see, et teema on teile tutav. Järelikult polegi ma ainus ja sellised kaaluseisakud või plussid võivad ka teistel, hoolimata suurest pingutusest, kaasas käia. See lohutab. Eile olid ikka silmad veessad smiley

Nüüd siis minu tulemus. Oh kuidas ma kartsin, et pean siia plussid kirjutama. Tegelikult on kaal sama mis eelmine nädal, st 116,5. Hea seegi.

Mehega leppisin kokku, et ta võtab kaalu enda hoole alla ja tagastab mulle selle reede hommikutismiling smiley

Kuidas ma küll nii ebaviisakas olin, KonnaLonni ja Pata, väga tublid olete olnud!!! Loodan, et sul KonnaLonni on täna juba pisut parem kui eile.

Kõik saab minna ainult paremaks!

Veel kord suured tänud toetuse eest ja kaunist nädalavahetust!

Suured kallid teile smiling smiley.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 18. November 2011, kl 20.27

Õhtust tublid ja veel tublimadsmiling smiley

Meil oli täna hommikul totaalne sissemagamine. Kaalul siiski käisin ja üllatusnumbriteks olid 108,1 ehk -1,5.
Ja kuna olen alistanud järjekordse viis kilo, siis lubasin endale ka uue kampsuni.
Täna poes hakkasin esimest korda selle kaotatud 15 kilo mõju ka nägema. Siiani oli rohkem nagu teadmine , et jälle rasva natuke vähem. Ohh ei, midagi ilusat seal poe proovikabiinis vastu ei vaadanud, kaugel sellest... lihtsalt, kui ma olin selga pannud kampsuni , kus oli ainult L täht ja polnudki ühtegi X ees ja see oli täiesti mugav ja vaadatav, siis tõdesin, et midagi peab nüüd muutunud olema. Samas tõdesin ka looduse ebaausust, kui ta pepusid jagas, sest minule on ta kogemata kolm normaalsuurust andnud. Aga pole viga, siin teie seltsis saab ehk sedagi suurust pikapeale korrigeeritudsmiling smiley

Tänud kõigile, kes siin sõna võtavadsmiling smiley Väga hea on toetuseks ikka ja jälle lugedasmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 19. November 2011, kl 10.18

Hommikust.

Nii, mina ka siis tagasi oma asjaajamistelt. Nädal aega on istutud, ajusid ragistatud, söödud ja maiustatud ja arvasin, et kaal on 2-3 kilo juures. Aga polegi nii hull olnud. Ei tea, kas ajude ragistamine kulutab ka kaloreid confused smiley Täna hommiku siis käisin kaalul, mis näitas 116,1. Nädal siis plussis, kuid önneks mitte nii palju. Loodan nüüd hakata jälle kenasti siin päevikut pidama ja toitusid kaaluma. Paar kuud peaksin nüüd paigal kodus püsima ja end tõsiselt käsile võtma.
Lugesin siin teie vestlusi köögiviljade vaaritamisest ja mõtlesin, et teen ka täna proovi selle lillkapsa keetmisega ja pärast praadida võiga pannil. Eks näe, kas hakkab maitsema. Üldiselt ma ei ole sina peal nende igasuguste taimetoitudega üleüldse. Ei maitse tomat, paprika, brokoli kapsad, keedu porgandid jne. Peaaegu kõik, mis tervislik, mulle lihtsalt ei maitse. Ei teagi, mida ma sööma peaksin, et oleks tervislik ja samas maitsev.

Ilusat nädalavahetust kõigile ja edu meile.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 19. November 2011, kl 13.28

no nii.........lillkapsas, aedoa kaunad koos kanakoivaotstega podisevad potis. Eks näe, mis välja tuleb........

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 19. November 2011, kl 14.41

Hei hopsti smiling smiley

Minul menüüs juba neljandat päeva püreesupid .... nämma .... kõik köögiviljad koos keema + maitseained ja siis püreestan ära, ülihea - ma ei saa aru miks ma varem pole neid sööke endajaoks avastanud. Raskemat sööki süüa ei saa, kohe on süda paha ja selline tunne, et magu lõhkeb.

Jaksu kõigile uueks nädalaks smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 19. November 2011, kl 15.41

Päevast-laupäevastsmiling smiley

Meie tänane tradistiooniline pannkoogihommik pani mõtlema, et mis asi see ometi oli, mis sundis mind aastaid "kodusiga" (mija hea leid väljendamaks üle(ära)söömist) olemasad smiley Kui ikka paar pannkooki üle jäi, siis sai need (ägisemiseni), ära söödud...no kuidas sa jätad järgi. Ja vaadatates täna oma peret, kes kõik normaalkaalus...siis tekib selline trots..ei iial enam.

teletupsu- tere tagasi suur reisijasmiling smiley Loodetavasti see hea asi potis maitsessmiling smiley
KonnaLonni- sinu rõõmsameelsus on nakatav. Püreesupi "programmeerin" järgmisesse nädalasse! Ole siis ikka sama vapper edasi ja silita oma kõhtu...küll ta paraneb, kus ta pääsebsmiling smiley

Teen õhtuks kavarmad, terav elamus nädalalõpukssmiling smiley

Suured, soojad tervitused kõigilesmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 19. November 2011, kl 18.08

õhtust...võitluskaaslased

Kannan ette, kuidas mu söögitegemise katsetus siis kulges. Alguses plaanisin lillkapsa, aedoad kanakoivakestega ära keeta. Siis kanaliha kontidelt eemaldada ja panna kõik pannile ning võiga praadida, nagu siin mõned tutvustanud on oma sõnumites. Aga kui hakkasin seda keeduvedeliku lõhna tundma...ummmm.....mis oli nii hea...... mõtlesin, et sööngi supina. Lillkapsas oli juba nii pehmeks ja olematuks keenud ka jaaa.......jaa kuna mul oli kanakoivaotsakesed kenasti maitsestatud india päraselt, siis tekkiski selline maitsev supivedelik. panin paar kartulit ka lisaks ja valmis ta oligi. Tüdruk, kes mul selliseid juurikaid kunagi ei söö.....kiitsin talle suppi taevani ja oligi mu õhtuks mõeldud ports kinni pistetud. Igatahes..........homme teeme jälle seda suppi ja siis juba tervele perele.
Püreesuppidesse suhtun ka veel võõrastavalt......olen paar korda saanud, aga ei meeldinud. Midagi nad sinna sisse panevad, kas sulajuustu või toorjuustu või muud kreemist, mis mulle ei istu.
Nüüd siis õhtusöögid söödud.

Aga tean, et õhtu kümne ajal hakkavad mu meeli igasugused isud ründama...soolase isud, magusa isud, siis tahaks võileiba, praemuna, heeringat või kompotti.mida iganes....... täna pean alustama nendega võitlust. Pean tugev olema. Millalgi peab nendest ju jagu saama. Kaua ma seda edasi lükkan.

Edu mulle.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Saatis: Lisett73
Kuupäev: 20. November 2011, kl 07.36

Tere
Ikka endiselt kiire ja söögiga on nagu on. Ei saa kuidagi hoogu sisse. Reedehommikune kaal 126,6. Eelmisel nädala lapsed haiged, tööl asjadega jännis, endal ka kogu aeg väsinud tunne. Reedel ja laupäeval oli kaks sünnipäeva, õnneks sai reedel kaal kirja pandud, tänasega oleks raudselt plussis, ei julgegi kaalule astuda.
Aga teised ju kõik tublid ja teie edu nähes, saan ehk ka ise uuesti söögihimudest võitu ning leian lõpuks jälle ka aega liikumiseks, pidevalt arvuti taga istudes kaalu ei kaota. Aga ehk sel nädalal parem tulemus.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 20. November 2011, kl 11.48

Siin siis ka nädala kokkuvõte meie saavutustest smiling smiley

Pata        127.0 -0,9 126,1 -0.5 125.6
Lisett73    126.9 -0,2 126,7 -0.1 126.6
KonnaLonni  123.3 -2,8 120,5 -0.7 119.8
Mija        117.0 -0,5 116,5 -0.0 116.5
Teletupsu   116.0 -0,1 115,9 +0.2 116.1
Grandmari   111.0 -1,4 109,6 -1.5 108.1

Ilusat uut nädalat meile smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 21. November 2011, kl 20.01

Appi kanged naised!
Nüüd olen omadega jännis. Seoses külma saabumisega otsustas minu kere alustada iseseisvat elu. Ma olen alati olnud, vaatamata suur olemisele, külmavares ja päikeselemb.Kuid nüüd on kohe eriti hullusti...Olin enam vähem ära harjunud oma toiduhulga, koguse ja aegadega. Isegi see väike liikumine mida tegin oli kuidagi paika loksunud... ja nüüd . Läheb teine päev, kus kere nõuab kogu aeg lisa, liikuda ei taha üldse ja kurgus lümfid paistes. Kaks päeva vaimuvõitlust ei ole tulemust andnud...
Lohutagesmiling smiley
Soovitavalt sellega, et teletupsu on õhtuste isudega hakkama saanud, KonnaLonni peale OP-i joonele saanud, Lisett73 lapsed terved ja hoog sees, mijal miinus juba paistab ja pata naudib liikumist vaatamata külmale...

Väga räsitud , kuid teile suuri sooje tervitusi saatev
Grandmari

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 21. November 2011, kl 21.48

Õhtust.

Minul kõik OK. Natuke teevad haavad haiget aga sellest saab ka varsti üle. Olen endaga väga rahul. Organism laseb süüa ainult seda, mida ta vajab, igasugused isud puuduvad. Püreesupid ja jogurtid on mu sõbrad smiling smiley Täna vaaritasin mehele ja lastele kartulipudru ja hakkliha kastet - ei mingeid emotsioone. Külm on küll (mulle ka meeldib päike ja soe) aga mees on praegu eestis ja poputab (üks hommik ta oli nii armas ja valmistas mulle hommikusööki ning kaalus käik komponendid üle eye popping smiley) ja soojendab mindtongue sticking out smiley. Vähemalt korra päevas üritan ikka omale vatid selga ajada ja jalutada no vähemalt poodi ja tagasi. Täna naelutus pilk shokolaadi riiulile millegipärast, aga aju andis kohe häiret, et see pole minujaoks - ajas iiveldama confused smiley Ühesõnaga ma pigen kardan seda aega kui organism on jälle taastunud ja aju hakkab isusud tootma. Tööle minekut kardan ka, ei ole lihtne restoranis töötada ja oma isusid kontrolli all hoida. Aga sinna on veel paar nädalat kindlasti aega, nii et üritan säilitada positiivsuse ja liikuda negatiivse näidu poole.

Jätkuvat võitlusvaimu kõigile, ükskord lähevad ilmad jälle soojaks ja meie oleme siis palju pisemad cool smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Saatis: pata
Kuupäev: 22. November 2011, kl 14.53

Tervist kulla sõbrakesed.
Pole mitu päeva kirjutanud,hoidsin vahepeal lapselapsi ja siis tööle,aga mõelnud olen te peale küll.Mul oli ka nädalavahetusel see pulkade ja trummi värk.Kui ikka lapsed ja lapselapsed külas,siis pean ju head ja paremat valmistama ja no ei ole mul ka nii kõva iseloomu,et üldse ei võta,ja magusaisu on ka tulnud.Vanasti,kui langetamisel olin,siis läks kuidagi kilod kolinaga maha,aga nüüd venib,kuigi jah tasa ja targu on igati mõistlik.Tütre kutsa on nii maias,et enne ei jäta,kui saab minu kommi endale,mulle tuleb see kasuks,aga tema võib nõnda paksuks minna.
KonnaLonni-tore,et paraned.Mul on ka peale OPi isud kadunud olnud,kuid paraku tulevad need tagasi,aga sa oled tubli,sööd köögivilju jne.Mina olen nende paljude ja dieetidega oma isu päris ära rikkunud.Võin süüa juurikaid küll,aga siis peab ikka midagi toekamat veel saama.Paraku ainult köögivilju süües,saab mul neist väga ruttu kõrini.Nii sobitan tavalise toidu enda vajaduste ja maitsetega.Näis kuhu see viib,aga väga rangelt ma ennast piitsutada ka ei suuda.Kuid olen mõelnud ikka ja jälle,et kui tuleb mingi isu,mida mu kehale kohe kindlasti vaja ei ole,et see pole minu jaoks ja asi üldiselt toimib,kui toimib.
Kuid kõigile soovin kena langusega nädalat.Pingutame veidi,et jõulupeol poolkaunis välja näha,täiskauniks saame ehk jaanipeoks.OK olge mõnnad.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Kuupäev: 22. November 2011, kl 16.38

Tere võitluskaaslased.

Tabelit vaadates, olete ikka tublid kõik. Mul ainukesena punase plussid kirjas.
Pean ausalt üles tunnistama, et eile õhtul ma libastusin. Poes nägin keelt - seakeelt - panin siis õhtu potti, mõtlesin, et keedan nood ära ja siis homme kena leiva kõrvale võtta tööle kaasa. Muidu sõin õhtuks suppi ja kõht oli täis. Aga siis kui keeled kenad pehmed ja valmis olid, .........puhastasin nahast ära.......ja muidugist, iga puhastatud jupp leidis tee ka kohe suhu. Ja nii see keel otsa sai juba eile õhtul. sad smiley Jääb vaid önnelik olla, et keele asemel ei olnud mõnd kreemikooki või šokolaadi. Täna plaanin frikadelli supikest teha, komponendid kodus olemas......Poodi ei lähe. Ei tohi minna....sest kõht on tühi. juhhuu......kõne oli emalt.....kutsub peale tööd kala sööma....siis pääsen söögi tegemisest.
olge tublid ja mõnnad.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL - Kuus kanget kergenemise teel smiling smiley
Saatis: Lisett73
Kuupäev: 23. November 2011, kl 10.37

KonnaLonnile kiiret paranemist. Sain täna esimest korda aega foorumi postitusi korralikult lugeda.
Miale võiks lohutuseks öelda, et algul kui end liigutama hakkad, võibki kaal tõusta, kuna rasvad moonduvad lihasteks ja lihasmass kaalub rohkem kui rasv. Olen seda kunagi ise kogenud. Tähtsam on enesetunne, öeldakse ka et vööümbermõõt on vahel isegi parem mõõdupuu kui kaal ise ongi, cm võivad kaduda ka siis kui kaal ei lange.

Ise ei ole veel midagi suurt ette võtnud. Üritan end lihtsalt magusast eemale hoida. Praegu kõige pisem haige (1a7k)ja toast välja ei saa. Nii et liikumisest on asi väga kaugel. Kõik vabamad hetked, kui laps omapead on nõus olema, istun arvuti taga, et tööga mitte väga jänni jääda ja nii päevad mööduvad. Kahjuks peab vahepeal ka süüa tegema, köögis ju igasugused ahvatlused...

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine1234567Järgmine
Asukoht: 2 / 7


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.