Kuupäev: 22. January 2012, kl 21.05
No nii, Rabarber on taas levis.
Olin veidi argipäevast eemal, mis mõjus hästi - liikusin palju ning sain söömisega taas järje peale. Peaasi, et regulaarselt ja korralikult! Kirjutada ei saanud, küll aga reedel kaaluda, oli miinus 200 g ehk 61,3.
Lugesin siin teie mõtteid kaalulangetamise teemal ja mul endal tuli palju erinevaid kommentaare, mis üritan kõik kirja panna. Üks küsimus oli söömise teemal - et mida päeva jooksul söön.
Tunnistan, et oli huvitav vaadata, mida teiste menüü sisaldab. Mina enamasti ei jõua kodus korralikult süüa. Kui tööle jõuan, siis kohvetan kolleegidega koos ja söön kas rasvase kohupiima mee ja pähklitega ning mõne puuvilja, või kui hästi läheb ja jõuan kodus süüa, siis kalorinormi piires müsli poolrasvase piimaga (kokku umbes 330 kalorit).
Lõuna on tööl sööklas, tavaliselt supp ja salat (selline tegusam, kus igat sorti oad, keedetud peet, läätsed jms. koos jogurti- või hapukoorekastmega). Lõuna ajal ma eriti kaloreid lugeda ei saa, võtan mõistuse ja kõhutunde järgi. Tavaliselt on minul õhtusöök see kõige toekam - sööme abikaasaga koos ja kuna tema on parem kokk kui mina, on road suht "mehelikud" ehk sellised, kus pigem rohkem kui vähem rasva. Aga siiamaani on õnnestunud niiviisi toitudes 10 kg alla saada, ehk siis olen aru saanud, et suurt vahet ei ole, kas söön oma kalorid täis hommikul, lõunal või õhtul - peaasi, et üle ei söö ja kõvasti sporti teen!
Magusasõber ma eriti ei ole, kuid mulle meeldib hullu moodi küpsetada - seega söödan oma kooke kolleegidele ja eks ma ise ka näksan vahest midagi. Seevastu olen ma parandamatu shokohoolik, aga sellele olen enam-vähem piiri peale saanud sellega, et luban endale vaid kõige paremat (mis on ka üüratult kallis) shokolaadi ning seega südametunnistus ei luba lihtsalt üle ühe tüki võtta ning kindlasti mitte ka iga päev.. Muidugi vahest ka libastun ning võin sisse ajada tahvli suvalist shokolaadi

aga sellest tuleb lihtsalt üle saada ja kohe sealtsamast võidukalt edasi minna

..
Ahjaa, ja siis oli veel ellu21 küsimus, et kuidas seedimist kiiremaks saab. Mul ka suht laisk seedimine, aga siin aitab vaid sport, ohtralt vee joomine (1,5 l päevas) ning korrapärane kalorite täis söömine. Minul aitab seedimist kiirendada veel lisaks see, kui rasva koguse täis söön.
Hästi tore oli veel lugeda, et annike oli minult motivatsiooni saanud JM trenni tegemise jaoks. Mina mõtlesin oma edaspidise trennikava aprilli lõpuni välja - trenn 6 korda nädalas, vaheldumisi JMi "6 week sixpack" ja "Killer buns and thighs". Esmaspäeval läheb lahti!

¨
Ja suured tänud veel annikesele juhendi eest, kuidas ilusat tabelit siia ülesse panna! Homme ta tuleb

!
Uuel nädalal uue hooga!
Rabarber.