Kuupäev: 27. July 2012, kl 13.03
Teen ikka tabeli ka, sellega tegelen pühapäeval mingi aeg
Ega minul on ka vererõhuga probleeme, praegu võtan regulaarselt tablette vererõhu alandamiseks ja toimivad päris hästi. Tean, et kui nüüd 5 kg alla saan, siis läheb ka vererõhu probleem üle, nii poolteist kuud tagasi sai järgikatsetatud. Aga kuidagi puhkuse ja ebaregulaarse toitumisega kogunes kähku 5 kg tagasi.
Aga kuidas ma end oma kaalus liigutada suudan - ega kunagi 4 aastat tagasi 107 kg kaaludes ei jaksanudki liigutada, läksin esimest korda sellisesse trenni nagu BodyBalance (olles sellega varem kokku puutunud, mõtlesin, et mis see siis ära ei ole, hea kerge trenn), pärast mõtlesin, et annan otsad ära, pulss oli laes ja tõenäoliselt ka vererõhk, sest pilt tahtis eest ära minna. Aga siis sedasi vaikselt hakkasin end liigutama. Siis soetasin endale pulsikella, mis aitas juba päris palju, sest oli julgust ka mugavuspiirist üle minna, sest pulss oli normis, kuni peale poolt aastat tegin kuuel päeval nädalas kolm tundi päevas trenni ja ikka kohe intensiivselt, kaal oli langenud 95e peale. Siis aga keeras organism minu vastu ja mandlid jäid haigeks. Pool aastat hiljem kaalusin taas jälle 105 ja olin opi laual, aga harjumus end liigutada oli siiski, mõnel korral nädalas jõudsin tunnikeseks ikka trenni. Nooh, nüüd on sellestki 2 aastat möödas ja olen siis tänases kaalus.
Ehk siis lühidalt, võime käia on varasema pika ja kohati ka väga intensiivse trenni jäänukvorm