Kuupäev: 15. February 2013, kl 06.46
Tere varahommikust mu kallid!
Minu kaal siis 76,seega -500g
Sain siis nüüd tagasi oma -10,veits kahju oleks ju võinud saada -11,5
Maadlesin ja maadlen juba kaks nädalat haigusega,kaal tõusis kogunisti 77,4 kuigi sõin tava päraselt,no ja ma siin nüüd lohutan end et sain ju maha 1,4 kuna võitlesin haigusega,kaaluga ja lisa kilodega.No lõpp hea kõik hea.See sindrinahk viirus võttis ära igasuguse toidu maitse ja lõhna,kuigi nohu kui sellist enam pole.Otsustasin et kui maitset ei tunne siis mis vahet mida söön ja keetsin hulga suppi ja hakklihaga-kapsast,no muidugi vitamiinid ja puuviljad kuigi tõesti ei tunne maitset,lisaks ta kurivaim võttis mu ikka nii läbi et isegi vaikselt toolilt tõustes läheb pilt eest ja kõrvus kohin,vastik,vastik
Tegelikult ei hala vaid tahtsin teile öelda et hoidke end mu armsad ja kui vähegi võimalik hoiduge haigetest(see on muidugi ebareaalne)minagi siin põldude vahel sain selle oma kallilt kaasalt kes selle hoopis soomest tõi!
Katsume igapäev kas või 1 inimese siiralt ja südamest naeratama panna,siis võib lugeda et päev on maru edukas olnud!
Hoidke end ja omakseid,ärme ole kitsid hellusele ja kallistustele!Ma kallistaks teid kõiki,sest ilma teieta ma hakkama ei saaks!Suured,suured kallid ja rõõmsat ja õnnelikku reedet(ilusate numbritega)!Paid!