Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 26. January 2014, kl 15.13

"Meie suudame"

Heihopsti, mina ka kruiisitamast tagasi ja tänasest uuesti reel. No see rootsi laud, sellest ma pikemalt kirjutama ei hakka, ilmselt on kõik nii mõndagi kuulnud. Luban nüüd jälle tõsine olla ja eesmärgile otsa vaadata, kuigi ma ei kahetse midagi, vaheldust on vaja ja olen siiani ikka suhteliselt tubli olnud.

P.S rääkisin siin paar päeva tagasi valkude ja süsivesikute osakaalust toidusedelis, tegin omale sellest ajast saati eraldi tabeli, kui hakkasime siin duellis sööke üles märkima. Panin nädalate kaupa kirja süsivesikute ja valkude normi ja tegelikkuse, lisaks kaalumuutuse. Mees teadis rääkida, et mingeid paikapidavaid järeldusi saab teha 30 nädala kokkuvõttes, mul läksid siiani kirja vaid need nädalad, kus terve nädala peale olid kõigi päevade toidud kirjas (need, kus oli mõni päev täitmata, jäid välja), kokku on praegu alles 5 nädalat ja kuigi selle põhjal ei saa väga tõsiseid järeldusi teha, siis tundub, et praegu on olulisem siiski süsivesikutest kinni pidada kui nii väga valke piirata. Näited nädala põhjal on näiteks sellised: SV üle normi 24,5g, valku üle normi 207,3g, kaaluõus +0,1; süsivesikuid lubatust vähem 14,1g, valku üle normi 233,7g, kaalulangust -1,5kg; SV üle normi 25,1g, valku üle normi 124,1g, kaalulangust 0,6kg; SV üle normi 56,3g, valku üle normi 58g, kaalutõus 0,9kg; SV üle normi 5,4g, valku üle normi 90,1g, kaalulangus 1,1kg.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Kadri2406 26.01.2014 15.17.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 26. January 2014, kl 15.14

Ega sa Pärlike vist väga ei viitsi selle kaaluga tegeleda, ütle ausalt? ega muidu ei tuleks enne suve loobumismõtteid.
See, et me sinuga siin natuke pahandame on sellest, et tahame sind aidata. Pead aru saama, et koos kookide-tortidega pole võimalik kaalu kaotada.
Kui su mees sind ei aita on see ka peaaegu võimatu, räägi temaga tõsiselt smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati annn 26.01.2014 15.16.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 26. January 2014, kl 15.15


Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 26. January 2014, kl 18.14

Ehheee, ma sain endale 1 l õllekannu, kust ma hakkasin nüüd teed larpima, oi kui suur see on.....olen üdini rahulthumbs up

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 26. January 2014, kl 18.16

Pärlike, otsi nüüd oma trummipulgad sealt põõsast ikka üles, võta asja mõistusega.......

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 26. January 2014, kl 18.49

Usun, et oleme siin piisavalt palju kõik koos Pärlikest hurjutanud.

Pärlike, kõik mis Sa meile ( mulle) vastasid, oli ainult see, et Sa vist ei ole meiega ühel lainel....

Ma ei saa sellest vastusest aru. Räägi siis mis Su peas toimub, millisel lainel Sa oled... Mulle jääb mulje, et sa isegi ei mõtle praegu nii , et "tahaksid ühel lainel olla, aga ei suuda!" . Tuletan meelde, et kevadeni on jäänud vaid paar kuud. Siis hakkab päike juba lund sulatama ja nägu soojendama. See aeg tuleb kiirelt, kus me õhemad riided selga juba saame ...

Kas Sa annad alla ja loobud ?

Kas ma kustutan Su tabelist ära ?



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 26.01.2014 18.49.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: pärlike
Kuupäev: 26. January 2014, kl 19.14

Jah mul olid täna loobumise plaanid, Mul on kuhjunud neid muresid nii palju, et olen langenud stressi ja muserdatud olles söön magusat. Pinged, pinged, pinged....Pikalt mõeldes.... Kuid äkki tuli "päike välja" VURRI kirjast, et natuke veel ja varsti on kevad, see pani südame põksuma. Teie poolehoid ja positiivsus, tõid mind august välja. Aga ma sõin täna ikkagi kooki,angry smiley just siis kui oli plaan pooleli jätta. Kuid nüüd ma soovin jätkata. Kindlasti ma ei suuda kohe magusast loobuda, ja kui peaks isu tulema siis kord nädalas tohin patustada. Ülejäänud olen korralik, siis ma kirjutan kaloraaži ka toidu taha nii nagu peab. Te olete nii, nii vahvad hot smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Piretike
Kuupäev: 26. January 2014, kl 20.27

cool smiley
isiklikult pärlikesele

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Pipu
Kuupäev: 26. January 2014, kl 20.57

Tubli Pärlike!! Nii peabki smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 26. January 2014, kl 21.07

thumbs up toredad uudised. Tubli otsus, Pärlike !

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. January 2014, kl 10.11

Tere hommikust.
Vaatan siis mina toidutabelit ja näen, et ICanDoIt on oma kalorid ikka uhkelt lõhki söönud ja seda siis mitmes päev järjest. Vaatan, et eile ta ka midagi ei kirjutanud .... , seepeale vaatan kirjutamiset ajalugu ... ja mis ma avastan. ICanDoIt on teises teemapüstituses hoogsas arutelus , mille tulemuseks on ta otsustanud hoopis oma kalorite hulka tõsta, ja seda suuuremaks kui enne hiljutist kalorite kärpimist. Kõik on tore, et ICanDoIit tegutseb, aga kas ma peangi hakkama nüüd käima infot meie duelli liikmete kohta otsimas teistest teemapüstitustest ???

Just sellepärast ma mõni aeg tagasi siin selle mitmes duellis osalemise tema tõstatasingi sad smiley

Jah, ka mina loen vahel teisi foorumeid, ja mitte ainult kaaluteemadel, kindlasti kirjutan ka mõne kommentaari jne. Jeerum küll, ega ma siis ei keela kellelgi interneti kasutamist ära, aga selline kahe kõrvuti "ukse" vahet jooksmine on tobe, sest te ei suuda enam ise aduda, millest te kuhugi kirjutate ja nende duellikaaslaste jaoks kes mitut teemat kõrvuti ei loe, jääb nendest kahe ukse vahet jooksjates poolik pilt.

Kas nüüd edaspidi on siis nii, et teise duelli Pirle hakkab käime meie duelli toidutabelist vaatamas, et kuidas ja mida ning millal ICanDoIt sööb( mõni nädal äkki ka Annni menüüd) või hakkab teine duell varsti seal duellis kahte toidutabelit korraga üles panema ...? Või pean varsti hakkama mina käima teise duelli toidutabelist vaatamas, et kuidas siis Annil ja ICanDoIt-it söömised edenevad.

Ma saan aru, et teil on põnevust vaja , seiklete siia sinna. Aga sealjuures hakkate te kaotama taju, et kus te millest kirjutate. Lõpptulemusena on näha, et kui üks päev on meie teemas "palavam" siis kirjutate te meie teemasse, teine päev on jälle teises duellis "palavam" siis olete te seal ja unustate meie duelli üldse kirjutada. Kes neid uusi arutelusid koguaeg püstitama peab ? Kas ICanDoIt ei oleks võinud meiega jagada, et kuidas tal siis tegelikult väljas söömine õnnestus, suutis ta oma ette valitud avokaad- kalkuni võileivaga piirdudad jne. Mida iganes.

Nii, ja teised.
Hatugirl , reedel kirjutasid numbri, enne seda olid jälle vaiksed päevad. Andsid meile reedel koos pluss numbriga teada, et sa toidupäevikut see nädal ei täida , aga võtad omale eesmärgiks saiast loobumise, mida oli sinu menüüs päris palju. Kuidas edeneb ?

Pärlike, kuidas sul edeneb ? Kas rääkisid mehega kookide teemad läbi ? Mina küll mõistliku mehena ei tassiks koju kooke, kui need mu naisele nutma panevat stressi tekitaks. Samamoodi, nagu ei tassiks ma koju alkoholi, kui mul peres mõni alkohoolik oleks ( sry, rumal näide). Kui Sa oled otsustanud jätkata, siis ole hea kirjuta siis kuidas sul läheb, mida ette võtad, kuidas plaanid õnnestuvad jne.

Pipu, seda, et sa oled kondiiter, pead sa kohe igas oma kirjas rõhutama smiling smiley. Naised, mõelge nüüd järgi. Üks inimene töötab kõik see magus kraam pidevalt ümberringi ( sh. ilmselt ka vabas saadavuses kõikvõimalike praaktoodete ja muuga). Meie aga ei suuda poes koogiletist lihtsalt mööda kõndida !
Ja panin sinu kaasa nime ette "tiitli", et oleks aru saada, et tegemist on meesterahvaga, arvan, et see sobib sinna küll winking smiley kokku kõlab ju päris uhkelt winking smiley Kuidas teil kaasaga see koos langetamine välja näeb. Kas sa uurisid talle ka mingi kalorihulga välja ja kas kirjutad mehe toitusid ise üles või ta kirjutab ise, või ta lihtsalt vahetas kodused toidud sinu lahjema menüü vastu ... ei ma ei mõtle, et sa peaksid siia abikaasa menüüd postitama hakkama smiling smiley lihtsalt huvi pärast tahaks kuulda, et milliseid muudatusi te oma kodus ette võtsite.

KurrNurr, ütlesid, et sinu kaasa oleks ka vaja panna kilosid langetama... Tari ta aga kohale, paneme mehed omavahel võistlema. Las näitavad meie naistekarjale, kuidas asjad käima peavad winking smileywinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. January 2014, kl 11.06

Veel üks hea põhujus juba täna hakata õppima, kuidas argipäevasel poeskäigul koogiriiulist sirge seljaga mööda käia... (sry smiling smiley Pipu- sinu töö ja leib)

[www.kaaluabi.ee]

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: pärlike
Kuupäev: 27. January 2014, kl 11.09

Mul edeneb hetkelsmiling bouncing smileyhästi, "võtsin" ülesandeks kirjutada kalorihulgad toidunimetuste taha, siis iga päev teen kõhulihaseid, tahaks pehmest kõhust lahti saada, täna on plaanis keeta kana, ja kasutada seda erinevate toidukordadel/päevadel. Püüan ka võimalusel väljas käia ja jalgadele tuld anda. Mõtetega kevades.smoking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 27. January 2014, kl 11.14

Olen Vurriga igati nõus smiling smiley
Vurr küll minu kohta midagi ei maini, et olen kahes duellis....ja paljud teavad minu põhjust miks ma seal olin... just olin, sest tänasest otsustasin, et enam ei ole.

Miks...sest, kes mäletab olin ma seal sellepärast, et ei tahtnud, et üks duellitaja seal alla annaks, kuna seal teised eriti aktiivsed polnud... siia ta aga ei saanud üle tulla oma KMI pärast.
Nüüd tänu toidutabelile on üks duellitaja veel aktiivseks muutunud ja ma ei näe enam põhjust seal duellis olemises...nad saavad nüüd seal ilusasti hakkama.
Toidutabel oli meil ikka super hea idee smiling bouncing smiley

Niiet nüüdsest olen 100% teiega, hoian neil lihtsalt silma peal ja vahel harva targutan kaasa ka smiling smiley

Eile käisid meil ootamatud külalised...see lõi mul kaalu natuke sassi, ega ma väga ei muretse, sest eks mul tuleb ju terve elu neid ootamatuid külalisi... ma pean lihtsalt järgnevate päevadega kaalu parandama...nüüd siis tuleb mõnel päeval lihtsalt alla kalorinormi natuke süüa smiling smiley

Pärlike, elan sulle kaasa ja me kõik jälgime sind smiling smiley tahaks ka teada, et kas mehega rääkisid?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. January 2014, kl 12.03

Annn, ma pean ausalt ütlema, et mul on hea meel , et oled otsustanud meiega jääda. Minu isiklik arvamus on, et sinu otsuse taga on ka veidi liiga tugev "ümber-rääkimise" surve winking smiley Ma olen ka ise selle BAV-i ümber mõtisklenud nii ühte pidi, kui teist pidi. Olen olnud alati veendumusel, et kaalu peaks langetama "võimalikult palju" süües, ehk siis alustada tuleks võimalikult suure kaloraaziga , et mitte oma ainevahetust ära rikkuda. Aga eks me kõik kipume (eriti alustades) olema väga kärsitud, siinjuures tuleb esimesena ohe meelde meie Pipu, kes esiti kurvastas oma suurepärase -1,2kg üle smiling smiley. Eks see, et öeldakse, et üle 1kg nädalas ei ole hea langetada, ei ole päris niisama öeldud. Selle taga on päris palju teadust tehtud ja seda va inimkeha tööd ja toimimist uuritud. Eks muidugi iga teadlane uurib oma nurga alt, ja eks kõik usuvad, et nende vaatenurk on see kõige õigem smiling smiley KPole ju mõtet teha asju millesse sa ise ei usu winking smiley
Seepärast leian mina, et iga inimene peab püüdma enda jaoks ise selle kõige õigema tee leida. Küll aga on alati kõiksugu soovitused ja mõtisklused väga teretulnud, sest kõrvaltvaatajad näevadki asju teise nurga alt, ja vahel on vaja, et keegi räägiks, kuidas sama asi teise mätta otsast paistab smiling smiley
Mis puutub sinu kaoraazi Annn, siis see on tõesti suht väike number, aga samas ma püüan mitte unustada seda, et ka sinu KMI on märkimisväärselt väiksem. Selle kaloraazi tõstmise mõtte jutu juures tuli mulle kohe meelde see, et sa tegelikult arvasid ise, et enne köögikaalu ostmist sõid sa ilmselt ca. 1500-1600 kcal päevas. Oli ju nii, eks ? Seega seda sa tead, mis selle numbri juures oli. Muidugi juhul kui sinu oletused 1500-1600 kohta paiaka peavad. Siit siis ka see , et miks on selline korralik toidutabeli täitmine kasulik smiling smiley Kui täna võib see info tunduda mõnel hetke mitte kõige vajalikum, siis see võib edaspidi hoopis hädavajalikuks osutuda.

Veel... ma arvan, et kuna ICanDoIt on ka oma viimaset uued sihid ja suunad saanud teisest duellist, siis vast oleks kõige ausam, kui ICanDoIt suunaks oma energia sinna duelli. Kindlasti ei ole ka teise duelli eestvedajad eriti rõõmsad, kui keegi nende tabelit täita ei viitsi, sest teeb seda juba teises kohas. Ma usun, et nii oleks kõigi suhtes aus. Pirle on kindlasti väga huvitatud ICanDoIt-i edasiste tegevuste jälgimisest -juhendamistest, võibolla tahab ICanDoIt edaspidi katsetada ka paleo ja kalorite korraga järgimist (nagu Pirle ise seda teeb) .... jne . Pole ju mõtet copy-pastega hakata kirjutisi kopeerima. Ja isegi see võtaks juba liigselt aega ja energiat, suuname oma aja ja energia parem õigetesse asjadesse, mitte tegevuste mõtetutesse dubleerimistesse... Minu arust oleks niimoodi kõigi suhtes aus. No, et äkki siis Annn jääb siia , ICanDoIt sinna smiling smiley smiling smiley smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 27. January 2014, kl 12.12

Mul läks hästi kuni täna hommikuseni.Lapsed olid leiva ja minu kanafileesingi ära söönud.No see on kui poole lõunani magadgrinning smiley Nii et täna sõin 2 viilu saia ära.Õhtul kui mees koju tuleb,saan poodi minna oma varusid täiendama.
Toidutabelit ei täida sel ja suure tõenäosusega ka järgmisel nädalal,sest abielus pikalt käärinud probleemid on oma tippu jõudnud.Otsime lastega uut kodu ja mehe otsustada on kas tulla koos meiega või jääda üksi.
Kui nädalavahetusel väga suurt külma ei tule,siis oli plaan hakata ka ujumas käima.

Ka minul on tihti tahtmine alla anda aga tänu teile ei ole seda veel teinud.Pole küll erilist kaalulangust aga alla andes oleksin kindlasti juba 10kg raskem.Nii et Pärlike, peame vastu eks!winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. January 2014, kl 12.29

Hatugirl, üks suur kallistus sulle ja tahaks ka kõigile sinu neljale lapsele suure kallistuse teha, sest eks ka nemad tunnetavad vanemate probleeme. Seda on kurb lugeda, loodan, et minu perekond püsib elu lõpuni just nii tugevana koos, kui see on siiani olnud. Mul on ausõna fantastiline mees, ja vahel tundub, et ma unustan seda piisavalt väärtustada.
Hatugirl, loodan, et sinu kaasa otsustab ikka sinu ja lastega jätkata...
Siia juurde võib aga tunduda veidi karmi ütlemisena, et aga eks ka selles olukorras on vaja edasi elada, on vaja millegagi tegeleda ja, et eks ka see kaaluteema on "see miski" mis aitab mõtteid mõneks hetkeks kõrvale viia. Hatugirl, selg sirgu ja ära kõige selle halva juures siiski kaalulangetamisest loobu, sest mis iganes ... ilusam sina kulub sulle igas olukorras ära...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 27. January 2014, kl 13.07

Hatugirl, kallistused ja pea vastu! Kevad läheneb ja küllap kõik läheb nii, nagu peab.

P.S Vurr, Sa tegid kõigist nii vahva kokkuvõtte, aga ma olen tähele pannud, et mind Sa ei kipu oma kommentaarides eriti mainima-hurjutama - kas selleks on mingi põhjus? spinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. January 2014, kl 13.48

Kadri, palun kergemat karistust smiling smiley Sinu ülisuperilus miinus oleks kindlasti väärinud suuremat tähelepanu , seda enam, et see oli jätkuks enne seda tulnud ilusale poolekilosele langusele ja kõigele sellele veeeeeel lisaks on see, et Sa oled sealjuures omadega ka normaalkaalu vahemikku jõudnud ja oled langetamas juba neid raskemini lahkuvaid kilosid ! smiling smiley Sa oled super tubli ! Küll aga seda pean tunnistama, et ega ma väga palju ei oska sinu järgitava LCHF-i kohapealt kaasa rääkida. Lugesin huviga nende nädalate kohta.... aga viis nädalat on vist natuke väike aeg suurte järelduste jaoks, kuid mingit aimu võiks sealt saada. Ilmselt on vaja rohkemaid nädalaid, et sealt hakkaks tekkima konkreetsemaid sarnasusi söödu osas ja sellega kaasneva languse osas. Oled ülitubli thumbs up, et oled kõik need asjad enda jaoks lahti mõtestanud ja proovid, teed ja järeldad. See on ainuõige tee lõpptulemuse saavutamiseks ja hiljem ülioluline ka saavutatud hoidmiseks, sest see viimane asi on eriti raske ... ( kui harjumusi pole õigel ajal muudetud) smiling smiley Ja kuna aeg läheb kiiresti, siis tulebki endale asjad selgeks teha õigel ajal smiling smiley Kui meil oleks siin KÕIK nii tublid, kui Sina, siis poleks mind vajagi winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 27. January 2014, kl 14.49

"Meie suudame!"

Oi, Vurr, ausalt, sellist pikka kiitust ma küll ei oodanud, vaid hoopis seda, et hurjuta ikka mind ka vahel! Hea, kui keegi tagant torgib, kui kipub käest minema. Aga saan aru jah, et minu toitumine erineb enamikust siinse duelli toitujatest ja sellepärast on raske kaasa rääkida. Mulle lihtsalt nii väga meeldib Sinu põhjalikkus ja jõud teisi tagant surkida, kui kipub viltu kiskuma. Aitähh Sulle, et sa nii kiivalt sellel duellil hinge sees hoiad, siinne seltskond on lihtsalt nii vahva!

Kes ei mõistnud lugeda,
see sai tukast sugeda.
Kes see luges aru sai,
sellele ta tegi pai.

See käib täpselt Sinu kohta, Vurr, ole sama tubli ja ära kogu virrvarri sees ennast unusta winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: ICanDoIt
Kuupäev: 27. January 2014, kl 15.12

Nagu ma olen aru saanud, on Vurr juba otsustanud, et mina võiks kuuluda ainult ühte duelli.
Ja ütlen ausalt, et tegin valesti, et oma muutustest siia midagi teada ei andnud, aga et 1 "eksimuse" pärast kohe selline "saun" saada?
Mis puutub reedesse, siis õhtul väljas söömine õnnestus supper hästi, kõik läks nii nagu pidi. Aga jah, teisest duellist 1 duellitaja pani mind mõtlema oma välja öelduga ja ma otsustasin muuta oma kaloraaži suuremaks. Vastasel juhul mõtisklesin juba, et pean trennitamise katki jätma, kui nii vähe kaloreid söön, mis tegelikult peaks tooma samad tulemused, v.a. mittepringi keha. Aga trenni mulle teha meeldib ja teeksingi seda hea meelega isegi rohkem kui praegu. Ja ilmselt mu kaal ei hakkagi enne langema, kui keha harjub suurema trenni koormusega, selles mõttes vb tõesti ei sobigi ma hästi siia duelli.
Tõesti häbematu minust, et siia teada ei andnud, ja Vurr pidi minema teise duelli infot otsima. Täiesti minu viga. Tõsi.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati ICanDoIt 27.01.2014 15.14.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 27. January 2014, kl 15.18

Kadri, hea luuletus smiling smiley

Vurr, olen ise ka mõelnud ja lugenud BAV kohta, aga no ei usu ma neid tabeleid, inimesed ikka nii erinevad, ei saa see kõigile sobida. Olen sinuga nõus, et igaüks peab ise katsetama ja oma leidma.
Kindlasti sõin ma ilma köögikaaluta rohkem kui ise arvasin, see tegelikult oligi võib-olla hea, sest oleksin ise kohe 1200kcal-t endale määranud, nüüd on kalorid kuidagi ise sujuvalt paika loksunud, enne sõin rohkem, nüüd toitu kaaludes vähem.

Tean oma kogemusest, et 1200kcal-ga on võimalik kõht ilusasti täis süüa, vähemalt minul. Tean ka, et alla 1200kcal-i ma ei tahaks kunagi sööma hakata, v.a patupäevade järel.
Kui mul enam ükspäev 1200kcal-iga, kaal ei lange siis hakkan sporti juurde tegema, aga kcal-d ma ei vähenda. Usun muidugi, et saavutan oma soovkaalu selle 1200kcal-ga.

Hatugirl, ole tugev! ma ei tea muidugi sinu olukorda, aga mulle isiklikult tundub, et inimesed annavad liiga lihtsalt alla ja ei näe suhte päästmisega vaeva, muidugi on ka suhteid mida ei tasugi päästa. Mul on samuti hea meel, et olen leidnud hea mehe, muidugi on temal ka vigu, nagu minul ja igalühel meist. Lihtsalt mul on alati kahju lastest, kui ongi veel mingi võimalus siis rääkige, rääkige, rääkige...proovige kasvõi natuke eraldi elada, kui siis igatsus peale ei tule ju siis pole enam midagi päästa. Loodan, et teil läheb kõik hästi!

Vurr, vaatasin sinu ilusat kaalunumbrit...varsti on 7 eest, äge ju?smiling bouncing smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 27. January 2014, kl 16.29

Vurr, sinu lisatud link oli päris hirmutav...KA teemasid edasi lugedes leidsin kohvi teema, mis tõi küll mulle kohvihoolikule rõõmu, üle 2-3 kohvi ma jooma ei hakka, aga hea teada ikka smiling smiley iseasi kuipalju see muidugi tõsi on...

ICanDoIt, mina sain aru, et Vurr pakkus välja variandi, ära nüüd nii tõsiselt võta. Kuigi pead ju tunnistama, et kahes duellis korraga olemine on raske. Tal oli ka õigus pahandada.
Minul olid omad põhjused miks kahes duellis olin, sinu põhjust ma ei mäleta kahjuks...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Pipu
Kuupäev: 27. January 2014, kl 16.40

Tervitus !!! Kondiiter jõudis ka lõpuks arvuti ligidusse grinning smiley. Mainin igaks juhuks ära , muidu äkki jääb ühes postituses märkimata tongue sticking out smiley
Ei saagi nagu aru, et miks Vurr täna nii sõjakas on?
Ja teate nalja, kondiiter sõi täna ühe saiakese ära. Rääkisin mis ma rääkisin selle saiaga aga tema jäi siiski võitjaks tongue sticking out smiley Vahtis mulle vastu riiulilt ja ütles, et palun söö mind ära. ... Ok kehva nali, tean isegi.
Nüüd siis sellest -1,2 kilo nädalas. Tean väga hästi, et üle kilo ei ole soovitatav. Kuid arvestades minu algkaalu, ei ole seal midagi imelikku kui nädalas läheb kaks või rohkem kilo. Siinkohal ei saa võrrelda mind inimesega , kes kaalub nt. 60 kg. Hiljem on loogiline, et kaal enam nii kiiresti ei lange. Eks teiegi ole löödud kui kilo asemel ainult 200 grammi maha läheb kuigi olete omaarust korralikult toitunud. On ju nii?? Ja nii ka minuga. Kaal suurem ja miinused suuremad ....
Ja nüüd siis Mr. Boss. Tänane tegelik pòhjus siia tulekuks oligi minu mehe toitumine. Tahtsin tulla targematega nõu pidama. Tegin talle oma konto Nutridata lehel ja aitasin tal seal kaloraazi välja arvestada ja sööke kirja panna. Ta hakkas jah sööma samu toite , mis minagi aga me ei saa kuidagi tema süsivesikuid tasakaalu. Need lähevad iga päev lõhki. Ma ei saa aru, miks nii.?? Samuti ei ole ta kaal kuhugi poole liikunud. Sealse kalkulaatori abil saime BAV iks tal 1977 kcal aga ta ei saa neid kaloreid kuidagi täis söödud ja samas on süsikad lõhki.
Kas meestel peaks söökidega kuidagi teistsuguse arvestuse tegema?
Ma juba hakkasin mõtlema, et ehk peab ta ka hakkama Paleo toitumist harrastama, siis süsikad korras?.
Palun nüüd tarkadeklubilt abi nòu ja jõuga smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: KurrNurr
Kuupäev: 27. January 2014, kl 18.20

Oh issand, kus nüüd võttis aega alles järele lugeda......nagu juturaamatut......aga kui te toidutabelit vaatate, siis hakkab mulle vaikselt see rosinasai ajudele käima (õige oleks vist öelda, et puusadele või pepule)spinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: pärlike
Kuupäev: 27. January 2014, kl 19.47

Kahju kui IcanDolt lahkub siit lehelt. Olin juba mõttes arvestanud, kui jooksma saan hakata,(trenni teh) märtsikuus, siis oleks kellegiga nendel teemadel arutada, seda enam, meil kaal pea ühine. Kui mina trenni tegin siis kaloraazi ei suurendanud, kaalulangetamise eesmärgil, kui siis mõni puuvili tuli juurde. Ja sport oli vahelduv, jooks, koeraga jalutamine, rulluisutamine, zumba jne, Erinevad liikumis stiilid lasevad erinevatele lihastele nii koormust kui puhkust.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: ICanDoIt
Kuupäev: 27. January 2014, kl 21.05

Ütlen ausalt, et ma olen veidi "eksinud", ma ei ole üldse allaandja tüüpi inimene, aga nagu kui mingi ebameeldiv tunne mind seest sööb olles seltskonnas, kus mind ei taheta, siis on mul lihtsalt nii ebamugav olla. Olgugi, et kõik on online, aga siiski. Ma ei tea, veidi nagu kurvaks teeb.

Aga ma mõistan, Vurr`i duell-tema reeglid. Aga ma leian, et veidi läks nähvamiseks... pean silmas järgmist, et vb tahan üldse paleo järgi toituma hakata ja ma pole kordagi copy-paste oma mõtetest teinud erinevate duellide vahel. Lõppude lõpuks ma olen siin samal üllal eesmärgil, kaalu alandada. Kahjusk ei ole see aga nii lihtne, kui ette kujutasin. Seega ma katsetangi enese peal erinevaid meetodeid, ja juhtuski, et üleöö muutsin oma mõtet.

Aga okei, mis siin ikka vabandada, Vurr, ütles ju välja, et Annn siia ja mina sinna.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: pärlike
Kuupäev: 27. January 2014, kl 21.53

ICan Dolt, kuid ära anna alla, vaid otsusta, mille ja kelle kasuks otsustad, Oled nii siin kui seal kirjutanud, nii üht kui teist proovinud, ehk otsustad kellegi kasuks. Oleks siis nii enda kui teiste suhtes aus. Ma tean, mis tunne on teha trenni ja jälgida, mida sööd, ja kui kaal ei lange vaid pigem tõuseb on masendus suur. Jätkuvalt ütlen kaloraaz, mis sul siin on ok, et samas teha sporti, Mul oli väiksemgi tookord ja kaal langes, võttis aega kuid langes. Ära ole kaalunubrites nii kõvasti kinni, vaid aeg ajalt mõõda end. Su enesetunne muutub paremaks. Ja nüüd vestlus mehega: kujunes nii, et koogitame kord kuus, kui poja saab iga kuu vanuseks ja tähtpäevadel. Päris mõistlik. Eilsest oli kooki järgi, tema sõi, mina aga sõin, nautisin õhtusööki kana ja peedisalatiga. Olin tubli! Mehel kaaluprobleeme ei ole, pigem kõhn, pikkust ka jagub... tema saab endale seda "luksust" lubada. Hatugirl soovin sulle tarku mõtteid, otsusekindlust ja õigeid valikuid, minul on see tee läbitud, et otsust langetasin ja abikaasa juurest koos kahe lapsega lahkusin võttis aega aasta, andsin talle aega, et olukord muutuks, paraneks, kuid ei. Hetkel olen õnnelik, mees on lahke, sõbralik, ei tarvita alkoholi, on minu laste suhtes lahke ja lugupidav, ja meil on nüüd ühine poeg kahe kuune. Kuid kindlasti langeta otsus lähtuvalt endast, see on isiklik minu arvamus. Ka sina oled endajaoks oluline.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. January 2014, kl 23.26

ICanDoIt, loe see lõik , mis minu kirjutisest sind kõige enam häiris, uuesti läbi. See on postituse 12:03 viimane lõik.

See, et võibolla sa tahad ka paleot edaspidi proovida... ei ole absoluutselt halvamaiguliselt öeldud. Kas paleo on halb ? Kui minu kaal seisaks, siis ma kaaluksin kõiki erinevaid variante.
Mis puutub postituste copymisse, siis ma kirjutasin, " pole ju mõtet copy-pastega hakata kirjutisi kopeerima".

Tegelikult ei meeldi mulle see, et ma pean kellelegi näpuga joont vedama ja tõestama, et ma ei ole kedagi otseselt süüdistanud copimises...

Ma küsisin selgelt, et mismoodi siis edasi plaaniksid ? Sa ütlesid teises duellis, et sa seal ei hakka see ndl toidutabelit täitma, sest kolme tabeli täitmine muutub liiga koormavaks. Kas sa ei plaani enam mitte kunagi seal tabelit täita? Mina leian, et sellega sa vead lihtsalt teise duelli rahvast alt. Või on sul plaanis täita vahel siin, vahel seal ?
Ma tõesti ei mõista milleks sulle see jantimine mitme duelli vahet, mitme toidutabeli vahet...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: ICanDoIt
Kuupäev: 27. January 2014, kl 23.37

Vurr, ma liitusin Teie duelliga, kuna Te täidate tabelit ja olete aktiivselt üksteisele toeks nii heas kui halvas. Nädal tagasi jah, alustas ka teine duell toidutabeli täitmisega, ja ma otsustasin ka kaasa lüüa, et asjale hoogu anda, nädala lõpuks tundus seda kõike aga liiga palju. Pealegi oli mul endal kurb olla ja motivatsioon 0, seoses kaalu seismise ja eesmärkide, ideede puudumisega.

Hea küll, otsus järgmine, et pühendun ainult ühele duellile, selles mõttes, et võite mind siit ära kustutada, aga käin ikkagi Teil silma peal hoidmas ja mõtteid ammutamas. Kuid pühendun ainult ühele seltskonnale korraga (aitab enese jooksutamisest) ning muudame selle duelli ka seal aktiivsemaks ja põnevamaks.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.