Kuupäev: 04. April 2014, kl 06.58
Tere hommikust !
Minu tänane number 77,6kg (-0,6). Olen väga rahul, kui langeks koguaeg nii ilusti oleks super
Kuna Sul KurrNurr tuli see nädal samm tagasi, siis jõudsin ma sulle järgi ja trügisin natuke möödagi

Naudin siis see nädal sinu ees lidumist, sest tean et kauaks seda ei ole, sa oled mulle alati ikka "ära teinud"

, mis siis , et Sul on väiksem KMI
KurrNurr, vett oled sa tõesti viimase nädala jooksul väga vähe joonud, nädala peale tuli 4 liitrit kokku, vähevõitu tõesti. Kalorite osas on ju sul täitsa ok tegelikult, aga eks peab tähelepanelik olema, sest eks sul ka varsti juba viimased kilod käsil ja ka imetamist jääb vähemaks , ... ja minuteada oled sa ennegi just selle 77-78 peal maadelnud
Annn, väga tubli, et ennast nädala lõpus ilusti kokku suutsid võtta ! Usun, et oled ise ka rahul, eks

Aga sina pead ka seda vee joomist hoolega käsile võtma, pool liitrit päeva kohta on vähevõitu. Tegelikult on ju nii, et see sama vee joomine täidab ju ka kõhtu. Sea omale mingi eesmärk, näiteks , et enne süüa endale ei anna , kui on klaasike ära joodud ja püüa vahelduseks näiteks hoopis mingi pisike klaas võtta, mille rüüpad ühe lonksuga ära. Vahetevahel on vaheldust vaja

Proovi ! Tegelikult ei ole see ju midagi ületamatut, ei pea me liitrite viisi põdrasamblateed jooma või midagi muud ebameeldivat, saame ju valida mida juua ja mis kogustes

Elus on palju raskemaid ülesandeid ja takistusi, kui seda on tühine vee joomine

Sea omale vee joomine nädala eesmärgiks