Kuupäev: 22. April 2014, kl 16.03
Eks selle "aja leidmisega " on täpselt nii, et kes
tahab ja kellel
vaja see leiab selle aja ükskõik mille kõrvat või arvelt. Küsimus on millisele positsioonile on
kaalulangetamine oma "tähtsate asjade nimistus" asetada
Ma täiesti mõistan neid , kes ongi harjunud vähe sööma , kes tegelikult juba on normaalkaalus ja kelle jaoks suvega lisandunud 2-3 kilo ei tähenda katastroofi.
Samas minu enda olukord on selline, et kui mina suvel ei jätka, võtan vabalt ( no ütleme, et "pool vabalt" ) , siis võibolla suudan mina ka piirduda 3-4-5 lisakiloga suve lõpuks ?

Teine variant on minu jaoks jätkata... jätkata.... jätkata. See saab raske olema, väga raske olema. Aga ma tahan seda. Mulle meeldib praegu palju rohkem see mõte, et ma saan suve lõpuks ( suve lõpuni on üle 4 kuu !!! ) ikka paar kilo vähemaks. See tähendaks, et minu "pildis" on 72-73kg vs. 80 !? Ei taha ! Kui ma ei proovi, siis pole mul lootustki. Seega mina tunnen, et pean edasi rühkima ... niikaua kui suudan. Ideaalis läbi suve ja sealt edasi , et järgmiseks kevadeks ideaalkaaluni jõuda äkki

Need mõtted mulle meeldivad
Küll aga tunnen, et ma ei taha sellel teekonnal kaasas vedada poolenisti lohisevat vankrit ja lugeda duellist ainult teiste vabandusi, et pole aega, pole aega, pole aega ... ja tulemuseks on kaalutabel poolenisti punane. See ei paku kellelegi motivatsiooni, ainuke mida see pakub on
lohutus . Aga selle duelli eesmärk ei ole lohutuse pakkumine. Kes teist käib siin mõttega leida lohutust ? Arvan, et tegelikult mitte keegi

Meil on vaja üksteise tuge . Meil on vaja häid mõtteid mida suvel grilli peale panna. Meil on vaja näha, et kõrval olevad duellitajad suudavad ka suvesoojuses ahvtlustele vastu panna ja preemiaks tulevad miinused ...
Võibolla on paljude jaoks see duell ja see toidutabeli täitmine kestnud liiga kaua ja kuna nüüd vajus korraga mitu inimest ära, tõi see kaasa täieliku laialivalgumise
Aga ei ole halba ilma heata.... iga asi on millekski hea. Võibolla ongi meile kõigile midagi uut ja huvitavat vaja, et uut särtsu saada.
Ma ootaks väga , et ka Pipu või KurrNurr näole annaks ja paar sõna sekka ütleks. Pipu, sinul on veel päris korralikult jäänud minna. Mis plaanid/ mõtted Sul on ?