Kuupäev: 08. April 2014, kl 08.42
Kadri, arvestades seda, et viimane nädal oli kaalukaotus 2,3 kg, siis usun, et Sa olid tegelikult ise ka kuskil hingesopis valmis igasugusteks "ootamatusteks" sellel nädalal. Olgem ausad, et 2,3 on normaalkaalus oleva inimese puhul ikka vääääga suur langus , onju
Teoreetiliselt ... kui sellest jääb selle nädala lõpus alles kasvõi kilone langus (st. 65,3), tähendaks see seda, et ikka jääks kahe nädalaga 2x 0,5kg, mis oleks ka ju suurepärane
Ma tegelikult usun, et ega minu jutt eriti ei lohuta, sest "süües kasvab isu"
(antud juhul ei pea ma silmas siiski söömist) ja igasugused ilusad numbrid, mis kaalule korraks ilmuvad... aga sinna jääda ei taha, teevad meele kurvaks. Tahan uskuda, et varsti varsti näed sa neid seal püsivalt ja jäädavalt
Ma täiesti mõistan sinu "hirmusid" aga loodan, et su kaalunumber siiski väheneb tasapisi kuni soovkaaluni ( mis tegelikult on täiesti käegakatsutav juba) ja siis saad sa hakata harjutama kaalu säilitamiseks
Arvestades sellega, et millise numbriga sa 2011 aastal alustasid ja mis number on sul täna, siis tea , et see teeb nii mõnegi kadedaks
.... näiteks minu
... tahan ka