Kuupäev: 14. April 2014, kl 10.23
Hommikust. Mina sain eile siiski lõpuks kõik tehtud, mis vaja, kahjuks küll vihmas ja tuules... aga mis teha, järelikult ilmataadil midagi paremat pakkuda polnud
Mis söömisesse puutub ( sest eks eelkõige oleme me siin ju selleks, et oma söömisi kontrollida

) , siis omast arust panin kõik kenasti kirja. Ei olnud tunnet, et nälgas oleks, samas aga kui täna hommikul kalorid kokku arvestasin, siis justkui oleksin söönud jälle "alla". Ei teagi nüüd kas on asi minu "mälus" ( äkki jäi midagi kirja panemata) , kas on asi silmamõõdus ( toidukaalu ju polnud kaasas) või siis lihtsalt ei olnud aega mõtteid toidu ümber mõlgutada ja siis keha ei tunne ennast näljasena ka
Samas aga on sellistes olukordades kindlast hästi oluline, et mis sul "käepärast võtta" on. Järeldus: ei tohi endale "mittesobivaid" asju varuda
Tegelikult olid mul kapis ka igasugused shipsid ja mesikäpa vahvlid laste jaoks olemas , aga no niipalju mul ikka mõistust on, et neid ma naljalt sööma ei lähe. Seda enam, et kui pakid on kinni ... siis ei lähe lahti kiskuma ( enda jaoks). Soolasega aga on ilmselt raskem, sest tegelikult ju olen saia oma menüüst praktiliselt välja lülitanud , aga sellises olukorras , kus sööks midagi kiiresti ja tegutseks edasi, ajasin ma ikka näpud natuke saia ampsu järgi ja lavaššgi on ju puhas jahuplönn tegelikult

Mitte , et ma endale neid lubada ei oleks saanud ( kalorite pärast), kuid lihtsalt huvitav on näha, et mismoodi ma natuke teistsuguses olukorras "käitun".
Eile hilisõhtul mõtlesin, et jube supi isu on ... peaks omale mingi lahja supi tegema aga eks näis kas ma täna jõuan selleni. Mingit purgisuppi on kodus olemas küll, aga tahaks midagi "isetehtut"
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 14.04.2014 10.24.