Kuupäev: 24. August 2014, kl 20.39
Ma jäin selle riiete teema peale mõtlema ning kuna käisin just hiljaaegu pesu ostmas, siis olin ikka vägagi hämmingus. Ei pea ennast väga suureks, aga siiski on raskusi rinnahoidja leidmisel. Väga suur korv mul pole - tagasihoidlik b. B suurustes rinnakaid on ju tavaliselt lademes, kuid mis probleem tekib - Ei lähe ümbert kinni! Eks seda ümbermõõtu ka ikka on natukene, aga mitte nii palju ka, et ei tohiks selga minna. Ja nii ma seal siis olin - ei, ei, ei, ei, oooo kinni läks!, ei, ei
Ja kusjuures proovisin ka suurema korviga, aga ümbermõõt jäi ikka samaks.
Kokkuvõttes proovisin selga ühes poes vist oma 20 rinnahoidjat ning koju tulin kõigest 2 paariga ühest poest ning 2 paariga teisest. KUIGI teises poes proovides, läks kohe ilusti selga.
Need firmade numbrid on ikka niii hämmastavalt erinevad. Kui ühes poes oled vahetevahel isegi L/XL, siis teises poes XXXXL ei mahu ka seebiga ajades
Enamvähem nii palju kui on brände, nii palju on ka erinevaid numbreid sul..
Siis jäingi mõtlema, et no kus kohast leiavad need naised endale pesu, kel palju suurem korv, kuid millegipärast ei jõua see ümbermõõt kuidagimoodi järele. Ühesõnaga, kõik peavad olema üpris saledad suurte tissidega tädid!