Kuupäev: 14. November 2014, kl 14.25
Tere!
Mina olen ka nüüd tagasi, eelmine nädal unustasin ära, aga täna edastan ka oma numbri, mis pole üldse mitte kena. Aga täitsa ilma valehäbita teatan, et olen juurde võtnud selle mitte jälgimise ja kaalumisega 1.9 kg ning kaalun veel rohkem, kui siinne algkaal kirja sai. Ei stressa ega muretse sellepärast ka üldse
Täitsa imelik kohe minu puhul.
Teisipäeval sai Tallinnas kontserdil käidud ja olin kindel, et hotellis läheb triangel lahti riiete proovimise käigus, aga täitsa rahumeelselt. Tavaliselt siis draama selle kehakaaluga ja mitte rahul olemisega, kui kuskile minek on ja kõik ei istu nii nagu ise ikka tahaks, aga täitsa easylt võtsin sel korral. Muidugi poes tegi mulle rõõmu see, et seekord ostsin endale number väiksemad püksid, kuigi omastarust paksemaks olen läinud
Mitte omastarust ainult, kaal räägib ka vastavat juttu
Aga paraku tundub, et teised loobunud. Annan neile veel aega novembri kuu eesmärgini ning siis kustutan. Loodan, et pöörduvad ikka meie juurde tagasi
Aga ehk soovib keegi teine veel meiega liituda, kui ei, saame kolmekesi ka kenasti hakkama
Nartsiss on juba vääääga lähedal oma eesmärgile. Super töö tehtud! 17.5 kg on ikka väga suur töö ja tulemus.
Samamoodi meeielas88ginimel. Super tublid naised olete, et selline meelekindlus ja järjepidevus jätkata. 10 + kilogrammi. Wow! Super! Teeb natukene (loe: päris palju) kadedaks ikka küll
3,5 kuuga suur töö ära tehtud, mis siis veel järgnevate kuudega veel ära sulab
Igatahes, jääme ootama. Praegu tabel nii nukralt halli ruuduline.
Edu!