Kuupäev: 18. November 2014, kl 20.26
Tere!
Mina saan detsembri lõpus 28, lapsi pole.
Lapsena ma väga pontsakas laps polnud, küll on mul alati aga kõhukene ees olnud, ema alati öelnud, et mul tita kõht ette jäänud. Umbes põhikooli lõpus hakkasin kosuma ning kutsekas käies juba kosusin märgatavalt rohkem. Õppisin pagar-kondiitri eriaala ning oma tehtud asju ju pidi maitsma, et teaks mida kokku keerad ja nii ma kosusin. Mängisin küll kooli ajal 7a võrkpalli, kuid eks ilmselt vale toitumine pani ikka põntsu.
Minu tippkaal on senimaani olnud ligilähedane 105 kg-le. Kui mõned aastad tagasi liitusin kaaluabiga, siis võtsin edukalt 8 kg alla, siis oli ka kaal tunduvalt väiksem. Peale kooselu hakkas kaal ka tõusma ning pea 2 aastaga olen 10 kilo kanti kosunud.
Suht üles alla kogu aeg, paras jojo. Eks ma ise pole ka väga järjepidev, ma tahan hästi kähku tulemusi näha, aga seda ju ei saa. Mõnda aega ilusti jälgin ja siis kaob järjepidevus ja motivatsioon.
Ilmselgelt aastaid edasi, siis pole enam nii kerge ka. Keha ja organism muutub. Siiamaani ikka mõelnud, et hiljemalt 30ndaks eluaastaks tahaks oma ideaalkaalu jõuda ning seda siis edaspidi hoida. Muidugi on veel lapsesaamine ees ning kardan, et siis paisun kahekordseks.
Nokk kinni, saba lahti