Kuupäev: 26. November 2014, kl 17.56
Sire, oled tublisti vastu pidnud ! Tee kindlasti lõpuni ära see nädal. Eks muidugi nädalavahetus on see kõige raskem , aga usun, et saad hakkama !
Mina usun sellise "puhastusdieedi" puhul sellesse kindlalt, et esimeste päevadega kaal raudselt kukub paari kilo võrra. Tegelikult ju see sõna "puhastus" ütleb juba nii mõndagi. Inimese sees on ju see toiduteekond üsna pikk ja kogu see teekond on tegelikult mingit "jama täis" ... mida on ilmselt ka juba koguseliselt omajagu. Nii, et selles ma absoluutselt ei kahtle, et esimeste päevadega paar kilo võib kaduda. Küll aga natukese "kahtlusevarjuga" on see teine välja toodud number: 4,5-7,5 kilo. Vaatan seda numbrit niimoodi, et kui "puhastusega" kaob paari esimese päevaga 2-3kg ( mis on täiesti reaalne), siis ülejäänud 4 päevaga peaks organis ennast täielikult ogaraks keerama , ning kulutama 4 päevaga oma keharasvast 2,5- 5,5 kg , olenevalt esimeste päevade tulemusest. Selge on see, et puhast rasva keha niipalju põletada nii kiiresti ei suuda, ilmselt peab kehas tekkima mingi reaktsioon , mis viskab ka vett kehast välja. See selleks. Tegelikult on muidugi see kaalukao number antud nii suure kõikumisega, et on jäetud igale inimesele kõvasti "fantaasiaruumi" , miks nii suurt kaalukadu ei saavutatud

Küll aga, ei laida ma sinu plaani maha. Proovida ju võib, peaasi, et sa sellele järgnevatel nädalatel kindlasti oma söömist jälgiksid. Ükskõik, kas kaotad selle dieediga 2kg või kaotad 7kg, siis kui sa suudad seda kaalukadu hoida ... on super. Nii, et peale seda kui selle dieedi lõpetada, ootaks kindlasti, et täidaksid oma toidupäevikut edasi. Siis saame kõik koos vaadata mis juhtub ja kui tahab kaal tagasi tulle, et siis miks ?
Kindlasti proovi ennast häälestada nii, et järgmine nädal oleme meie siin nagu kaarnakari sinu menüüs kinni ja teeme sulle kisa, kui kavatsed hakata majoneesisalateid või praekartuleid õgima. Unusta ära. Järgmine nädal võta omale aega, et kodus rahulikult ja mõistlikult kokata. Hakka omale sobivaid toite välja mõtlema, ja hakka juba täna poemenüüd koostama, et pühapäeval poodi minnes , midagi rumalat koju valmis ei ostaks.
Hoian Sulle pöialt ja ootan huviga, millal natuke saladuseloori kaalunumbrilt kergitad
Annn, tahtsin sulle juba kisa teha, et kui mitu korda me seda 200ml ja 200 ml ... seal lugema peame ja, et kas teed juba copy-paste iga päev

Aga sinu õnneks oled sa täna üllatavalt tubli olnud ja joonud täna rohkem kui terve ülejäänud nädalaga kokku. Jätka samas vaimus.... vee joomisega , ma mõtlen. See ülejäänud osa "asjast" ... hmmm...peaksid vist seadma eesmärgi, et mõnedki päevad nüüd piiridesse mahtuda
Mina aga olin täna ülimalt tubli

Ei , potti ma ostma ei ole jõudnud kuid supi tegin ikkagi ära. Päris maitsev on, ausõna, eriti arvestades kalorihulka. No ja ma arvan, et kui rääkida tervislikust toitumisest, siis mis saaks olla veel tervislikum kui üks potitäis kapsast, varssellerit, porgandit, sibulat , tomatit ... oma päevased "kohustuslikud" köögivilja peotäied saab sealt kindlalt kätte
Haaa, haaa... just praegu rullisin üles tagasi ja võrdlesin Sire rasvapõletussupi retsepti enda supi retseptiga. Ausõna, mina võtsin selle oma supi retsepti Kaalujälgijate koduköögi retseptiraamatust

Komponendid on samad, ainult et vahekord on tiba erinev, minu retseptis on purustatud tomateid ja paprikat rohkem.
No, pole hullu ... siis dieeditame koos. Sina täiel rinnal, mina väikeste "erinevustega".
Perele vaaritasin ahjus kartuli-hakklihavormi (millesse lisatud ka kidney oad ja sampinjonid) , seda püüan ise tarbida mõõdukamalt ning eilse poti-otsimise käigus jäi poest näppu üks ülepanni-pannkookide pann. Ei saa ju uut panni kappi niisama seisma panna, seega oli vaja seda täna testida. Loodan, et suudan selle ühe pannkoogiga piirduda, mille päeval ära sõin. Aga panniga olen rahul
Ärme siis unusta, et "vähem ON parem"