Kuupäev: 03. March 2015, kl 21.58
Sire.
Kui hakkab vastu, siis ... pole midagi teha. Jäta pooleli. Pea vahet. Nagunii oled poole aasta pärast hiljemalt asja juures tagasi
.... sest ma ei usu iial, et suudad leppida ja sõlmida endaga sisemise rahu , ning hakata ennast armastama sellisena nagu sa oled. Sa oled selleks liiga palju selle kaalujamaga tegelenud, et ma tean mida sa tegelikult enda kehast arvad. Mina arvan sama. ... sest ma olen sinuga samas KMI-s. Mõtlesin ükspäev, et peaks endast tegema pilti ( peegli abiga, sest kedagi teist ei julgeks pildistama paludagi)... ja panema omale külmkapi uksele ( siis kui teisi kodus pole).
Ma sõnastaks asja sinu puhul lihtsalt niimoodi ... et sa armastad söömist rohkem, kui iseennast.
Mina armastan ka söömist. Sellepärast ma selline olengi.
Sellist keha, nagu mul 20 aastasena oli ... ma taga ei igatsegi. Niipalju olen ma realist küll. Ma olen kolm last kandnud, sünnitanud, imetanud ja lisaks sellel pikaaegselt ka ülekaaluline olnud. Mingit 20 -aastase prinki istmikku või kena six-backi ma ei igatse juba ammu. Valetan, ... igatsen ikka. Kes meist ei igatse

Ja kirun ennast, et miks ma krt nii loll olen olnud ja olen ennast nii käest ära lasknud. Mis tehtud see tehtud.
Aga sellega ma ei suuda leppida, et selliseks ma jäängi. EI. Ma vähemalt püüan. Mis siis, et nädalad pole vennad või õed ja aegajalt tekib must masendus. Ma olen eelmistel aastatel ikkagi hakkama saanud ( kord 10 kilo, kord ligi 15 kilo ) maha võtmisega. See aasta on üks viletsamaid. Aga ma ei jäta jonni , vähemalt saan aegajaltki ilusamaid riideid ja ilusamaid pilte endast teha
Ma soovitan sul aeg maha võtta ( paariks nädalaks, kuuks ..) ja siis selge pea ja mõistlike eesmärkidega asi uuesti käsile võtta. Sinu probleem ongi see , et sa tahad kõike kohe ja kiirest ning kasutad selleks ekstreemseid meetodeid ja usud nendesse imedieetidesse ja imelugudesse. Ei ole imesid olemas. Need imelood mingitest 10 kg - 2 nädalaga .. need on "keemilised reaktsioonid mis kutsutakse esile".
Liiga kõrgeid eesmärke ja liiga rangeid keelde püstitades põleme kiiresti läbi
Olet tubli, ja kui tahad uuesti "asja" kallale asuda, siis ... arvatavasti oleme endiselt siin.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 03.03.2015 21.59.