Kuupäev: 04. April 2015, kl 18.46
Tervitused. Numbrid, mis siia on kirja pandud, kandsin kõik ilusti kaalutabelisse. Puudu on Tinku, Axy ( meie viimane uus liituja !) ja LäbiTule ( ma ei tea kas sinu nr oodata või mitte).
Mariihen. Jutt nüüd kaalutabeli ja hetke KMI kohta. Kuna tabeli olen teadlikult teinud selliselt , et need plussid ja miinused mis lisanduvad oleks kohe kaalunumbri taga , siis ei saa ühegi valemiga panna tabelit ise kmi-d arvestama. Variant oleks tabeli "tugevalt" ümber kujundada, aga ütlen ausalt , et ma ei taha tabeli üldilmet kardinaalselt muuta. Seega otsustasin, et lisan üles "alustamise KMI" alla lisareana "hetke KMI". Ma usun , et nii peaks ka sobima

Las need kaks asja siis olla kõrvuti...see see asja mõte ju on, et vaadata palju KMI vähenenud on.
Aga kuna ma pean iga KMI eraldi käima kalkulaatoris välja arvutama, siis ... palun vabandust neilt , kes me siin pendeldame - kord +200g/ kord -200g ja kogulangus ei kipu üle paari kilo kuidagi tulema (nende hulgas siis mina ise ka). Ühesõnaga.. ma ei hakka iga paarisaja grammise kaalumuutuse pärast neid KMI-sid ümber arvutama. Tehke korralikke miinuseid ... siis arvutan

Teine variant, kes tahab KMI-d tabelisse või tahab mul elu kergemaks teha , võite hetke kmi kaalunumbri andmisel ka kirja panna.
Sry, aga ma tunnen, et seda nokitsemist on juba omajagu kogunenud. Natkuke teeb kurvaks, et liiga tihti pean vaeva nägema just uute liitujate pärast. Sisestan nimesid kaalutabelisse, toidutabelisse, küsin alginfot , arvutan ja mässan ... ja siis on uutest liitujates nädal vaikust, järgmine reede numbrit ei tule , siis ootan veel ja kustutan ära.
Ma südamest loodan, et Axy ikka ilmub välja.
Nii, Cat65. Võta omale märkmik ja pane oma söögid märkmikku kirja, kui pole aega iga söögikord siia toidutabelisse märkima tulla. Võta ennast kokku, pane kõik kirja ja vaata tõele näkku. Sul on, mille eest võidelda

Nii nagu sa isegi ütlesid, et 121 säilitamiseks on vaja ikka korralik hulk kaloreid ara süüa. Arvan, et sa tegelikult praegu isegi ei tea kui palju kaloreid sa sööd, sest sa lihtsalt sööd ja ei pane midagi kirja. Esimene samm peakski olema olukorra hindamine. Selgita välja , palju sa sööd. Ja ilmselt tänu sellele õnnestuks sul juba kohe ka mõned eeskujulikud päevad ära teha.
Tahan veel tõdeda fakti, et nädalas on 7 päeva. Kui me võtame asja nii, et nädalavahetus on meie jaoks reede - laupäev- pühapäev, siis see tähendab, et me laseme "vabalt" peaaegu
pooled päevad. 3 päeva 7-st on liiga palju vabalt minnalaskmisi. Eesmärgiks peaks seadma , et võime omale lubada ühe päeva seitsmest, äärmisel juhul 2 päeva seitsmest. Seetõttu on ülioluline ikkagi ka oma nädalavahetusetegemisi jälgida.