Kuupäev: 26. March 2015, kl 08.58
Cat65 , tere tulemast !
Muidugi tule meie seltsi, meil ainult hea meel selle üle. Kui oled meie tegemisi veidi jälginud, siis oled vist juba pisut sotti saanud ... Kas oled meie
toidutabeli üles leidnud ? Mis arvad sellest ? Kas selle täitmisest võiks sinu puhul kasu olla ? Selle üks eesmärkidest on siis kontrollida oma toitumist teiste abiga
Homme hommikul ootan sinu kaalunumbrit ( pikkus ja eesmärk on mul juba olemas) . Siis võid meile kirjutada veel ka kalorinormi , mille oled omale päevapiiriks määranud.
Kirjutad, et 5a tagasi olid veel 70kg. See on küll tõepoolest väga kiire kaalutõus olnud. Kas põhjuseks on pisipere lisandumine või mõni tervislik probleem või oled lihtsalt vaimsest väsimuse foonil tegelenud pideva liigse söömisega. Mida sa ise enda puhul kõige suuremaks "komistuskiviks" pead ( vähest liikumist, suurt magusa armastust vms ) ?
Annn.
Reageering sinu poolsele arvamusele lchf-i kohta... oli ootuspärane. Sire ongi meil natuke selline kärsti loomuga ja kriitikat ei kannata ning iga paari nädala tagant otsustab uue asja kasuks, seal juures uut plaani ülistades. Loodame lihtsalt, et ta meile "tuutut ei aja" ja tegelikkuses LCHF-i vahepaladeks kommidega ei maiusta. See oleks küll karm lchf-i "mugavdamine". See miks mina lchf-i mitte kunagi enda eesmärgiks ei võtaks... mina ei kavatse hakata mitte kunagi enda menüüst midagi totaalselt välja jätma. Mul ei ole nii igav, et ma hakkaks jahuvabasid kooke ja pitsasid küpsetama vms ..sealjuures olen ma väga seda meelt, et ma sööksin neid hea meelega ja ilmselt on need väga maitsvad. Aga see on liiga äärmuslik. Sõsivesikute osakaalu oma toitumises võib niisama vähendada: loobuda suhkrust kohvi sees, loobuda magusate toitude söömisest, loobuda saiast, vähendada leiva söömist, mitte süüa kotitäite viisi puuvilju jne. Tegelikult on isegi porgandis 100g kohta 5-6 grammi süsikaid ... no jah.
Minu arust oleks võinud Sire oma LCHF-i järgimist ka koos meiega teha. Minul oleks üsna huvitav jälgida, et milliseid muutusi inimene suudab oma eesmärgi nimel teha ja need inimesed äraatavad minus omamoodi "respecti". Küll aga olen ma skeptik ja kipun mitte uskuma asju, mis ei ole must-valged

Ehk siis ma ei usu neid "vihaseid kirju" mis tulevad "lahkunud" duellitajatele kes oma "edu kuulutavad" ja seejärel taas "kaovad". Eriti siis nende inimeste poolt, kes on mingil ajahetkel arvanud, et nad oma 30-se kmi-ga võiksid tegelikult vist ikkagi päris head välja näha. Eeeee... ei ja veelkord .... ei
Annn... aga Sire poolt tulnud märkus wasade kohta ... mul on hea meel, et ta selle kõval häälel välja ütles. See on päris karm, sa sööd neid wasasid tõepoolest ikka väga palju

Piltlikult öeldes oled sa võileibadest toituja, lihtsalt leib- sai on asendatud kuivade leibadega. Võta omale eesmärgiks piirduda nt. hommikuste wasadega vms.
Tean, ... et sa tead seda. Nüüd võta midagi ette. Sooja toitu peab sööma ka kaalunälgija ( ja jah, ... nälgija).